Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Elaracım çok sağolasın canım benim. Harika olmuş valla. Benim kızım da bu miniğe benzer herhalde anne baba karışımı bu tarz bişey olması lazım ama bakalım :hihi: sağlıkla doğsun inşallahta en önemlisi o :sila:

tmm cnm begendiysenn sorun yokk :)

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ezele melekk diyeninnn insanlıgından şüphe ederimm :kptmya:
Evet Elara itiraf ediyorum ben bi insan degilim bende bi Melegim,, Melek melegi tanirmis bende Ezeli ve Kakuleeyi tanidim...:utan::utan:

Bu arada burada saat 10:46 ve ben hala hazir degilim saat 11:30 da terminimiz var ben cikiyom bu son msj ...........:zonk:

ar_es

Yeni Üye
Tepki
10
kakule anım hadi hayırlısı....
biliyormusun benimde akıntım çoğaldı kasığım batıyor gögüs uçlarım sızlıyor :huhuu:

dost

Üye
Tepki
28
evet canım hayırlısı baksana kakuşun oğlundada gebelik yestlerinde çıkmamış belki benimde öyle olur zaten brnim yumurtlamamda ovulasyon mikroskopunda görünmüyor kız ben insan değil bir melekmiyim yoksammmm :utan:

ya çok komiksin ezel haklısın canım bu olay ancak bu şekilde açıklanabilir neyse acele etme bence emin olmak için biraz daha beklemen lazım hayırlısı olsun Allah gönlündekini versin

OP
E

Elara

Misafir
KIZ BIZI MERAK ETMEK YOKMU SÜPRIZ BENDE HAMILEYIM DERMISIM KIZ ELARA BAK BISEY SORACAM PAZARTESI DOKTORDAN TERMIN ALDIM GIDECEM BEN 20 SUBATTA HASTA OLDUM VE 25 GECESI BITTI SONRA 27 SUBATTA SABAH KORUNMALI ILISKI OLDU ZATEN O GÜNDE YOLA CIKTIK VE 2 HAFTADIR ADAMIN YÜZÜNÜ GÖRMEDIM BIRAK SEYINI NEYSE KONUYU +18 E BAGLAMAYAYIM BENIM 2 MARTTA PEMBE RENKLI AKINTIM OLDU VE BU 3GÜN DEVAM ETTI AMA ARA ARA VE COK AZ VE KESILDI SIMDI SÖYLEMESI AYIP KURUYUM HIC AKINTI V:S YOK YA BEN HAMIS OLAMAM AMA PEKI O AKINTI NEYDI BEKLENEN ADET TARIHIM 19-20 MART BIRDE SOL KASIGIMDA ARA ARA AGRILAR OLUYOR AMA KORUNDUK HAMIS KALMAM MUCIZE OLUR SENCE NEDIR ?DOKTORUMU ARADIM SABAH GÖRMEDEN BIRSEY DIYEMEM PAZARTESI SABAH GEL BAKALIM DEDI KENDI CATLAK BENIDE CATLATACAK PAZARTESIYE KADAR::::

cnm hamile degilsindirr.
20 şubat regli olmuşun 2 marttaa reglinin 10.günü olurr 3 günde akıntı gelmiş 13.gün diyelimm.
yani sen bence 13.gün yumurtladın
bazı kadınların yumurtaları catladıgıdna kanlı akıntı gelebiliyorr.bence sendede böle olmuşş
hatırlarsan bi kac ay önce aynen bendede böle olmuştuu.araştırınca yumurtlama akıntısı oldugunu anladımm
5 martın üstüne 14 ekle 19 martt cıkıyorr zatenn.
muhtremelen yumurtladın cnm.
leken cürük kahve rengi filan olmuş olsaydıı başka şeyden şüphelen derdimm ama pembe temiz bi akıntıysa sorun yok bence

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
:hihi::hihi::hihi::hihi: yav bu kadının hazır cevaplılığına bayılıyorum gene lafı koydu gitti nerden bulur böle cevapları bilmem
Evet Elara itiraf ediyorum ben bi insan degilim bende bi Melegim,, Melek melegi tanirmis bende Ezeli ve Kakuleeyi tanidim...:utan::utan:

Bu arada burada saat 10:46 ve ben hala hazir degilim saat 11:30 da terminimiz var ben cikiyom bu son msj ...........:zonk:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kakulem bak hamişliğin ultrasonda onaylanmış ne tahlılı istiyon yaw senın bu emin olalamamaların öldürüyo beni kız

öpücüklerimi gönderiyorum sana

canımmmsınnn çarlinin melekleri gibim olduk valla

OP
E

Elara

Misafir
:hihi::hihi::hihi::hihi: hepiniz birbirinizden betersiniz kız hazır cevaplılar sizi eloşcum onu ben şeytanda bir melektir diye biliyorum eşime bazen derim benım gibi melek hatunu buldunda bunuyon diye oda bana şeytanda bir melektir diye dalga geçer

gızz yazar yazmaz degiştirdim zatenn ters yazdıgımı düşünüpp :D
düzeltme saatime baksana

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kakule anım hadi hayırlısı....
biliyormusun benimde akıntım çoğaldı kasığım batıyor gögüs uçlarım sızlıyor :huhuu:

aaaa sen buralara gelir miydin kızzzz.
canım seni çok seviyorum canım arkadaşım inşallah senin göbüşde de bebiş vardır ayyy bak duygulandım şimdi..
gördünmü azimle şaapan buluyomuş bebişiiiiii:zonk::dill:

OP
E

Elara

Misafir
evrim sen ne yaptın bu ay denedinmi
deneme olduysa bilgilerini ver ekliyim listeyee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar