OP
Elara
Misafir
- #7.761
:hihh:sende kocam gibi süpürgeli cadıyım dimi
evett tamm cadısın sennn ama tatlı olanındannn

:hihh:sende kocam gibi süpürgeli cadıyım dimi

Elaracım çok sağolasın canım benim. Harika olmuş valla. Benim kızım da bu miniğe benzer herhalde anne baba karışımı bu tarz bişey olması lazım ama bakalımsağlıkla doğsun inşallahta en önemlisi o :sila:
sağol canım inşallah allah sizlere de versin inşalllah.
Evet Elara itiraf ediyorum ben bi insan degilim bende bi Melegim,, Melek melegi tanirmis bende Ezeli ve Kakuleeyi tanidim...ezele melekk diyeninnn insanlıgından şüphe ederimm
evet canım hayırlısı baksana kakuşun oğlundada gebelik yestlerinde çıkmamış belki benimde öyle olur zaten brnim yumurtlamamda ovulasyon mikroskopunda görünmüyor kız ben insan değil bir melekmiyim yoksammmm
KIZ BIZI MERAK ETMEK YOKMU SÜPRIZ BENDE HAMILEYIM DERMISIM KIZ ELARA BAK BISEY SORACAM PAZARTESI DOKTORDAN TERMIN ALDIM GIDECEM BEN 20 SUBATTA HASTA OLDUM VE 25 GECESI BITTI SONRA 27 SUBATTA SABAH KORUNMALI ILISKI OLDU ZATEN O GÜNDE YOLA CIKTIK VE 2 HAFTADIR ADAMIN YÜZÜNÜ GÖRMEDIM BIRAK SEYINI NEYSE KONUYU +18 E BAGLAMAYAYIM BENIM 2 MARTTA PEMBE RENKLI AKINTIM OLDU VE BU 3GÜN DEVAM ETTI AMA ARA ARA VE COK AZ VE KESILDI SIMDI SÖYLEMESI AYIP KURUYUM HIC AKINTI V:S YOK YA BEN HAMIS OLAMAM AMA PEKI O AKINTI NEYDI BEKLENEN ADET TARIHIM 19-20 MART BIRDE SOL KASIGIMDA ARA ARA AGRILAR OLUYOR AMA KORUNDUK HAMIS KALMAM MUCIZE OLUR SENCE NEDIR ?DOKTORUMU ARADIM SABAH GÖRMEDEN BIRSEY DIYEMEM PAZARTESI SABAH GEL BAKALIM DEDI KENDI CATLAK BENIDE CATLATACAK PAZARTESIYE KADAR::::
Evet Elara itiraf ediyorum ben bi insan degilim bende bi Melegim,, Melek melegi tanirmis bende Ezeli ve Kakuleeyi tanidim...
Bu arada burada saat 10:46 ve ben hala hazir degilim saat 11:30 da terminimiz var ben cikiyom bu son msj ...........:zonk:
Evet Elara itiraf ediyorum ben bi insan degilim bende bi Melegim,, Melek melegi tanirmis bende Ezeli ve Kakuleeyi tanidim...
kakulee insanlıgından şüphe ederim bakk
melekte bi şeyttandırrrky:
kakulem bak hamişliğin ultrasonda onaylanmış ne tahlılı istiyon yaw senın bu emin olalamamaların öldürüyo beni kız
Bu arada burada saat 10:46 ve ben hala hazir degilim saat 11:30 da terminimiz var ben cikiyom bu son msj ...........:zonk:
yoksa ben de mi meleğim:zonk:
yoksa ben de mi meleğim:zonk:
hepiniz birbirinizden betersiniz kız hazır cevaplılar sizi eloşcum onu ben şeytanda bir melektir diye biliyorum eşime bazen derim benım gibi melek hatunu buldunda bunuyon diye oda bana şeytanda bir melektir diye dalga geçer
kakule anım hadi hayırlısı....
biliyormusun benimde akıntım çoğaldı kasığım batıyor gögüs uçlarım sızlıyor