selam kızlar ben geldim
önce ortapetiye gittim film yazarken hamilelik şüem var dedim evde kadın doğuma git sonra görüşelim dedi.bende evde yaptım çift çizgi vardı dedim ona güvenme kan testi yapılsın dedi.neyse kadındoğuma gittim anlattım kan testi istiyorum diye doktor direk ultrasona soktu:zonk: evet var dedi kan testi dedim gerek yok var ben gördüm dedi çift çizgiyi görmüşsün işte tamam diyor adam ben hala yok ama ben hcg mi merak ediyorum diyorum en sonunda sen hiççç merak etme bebiş var 15 gün sonra gel herşeyi görürsün zaten dedi gönderdi.
yaa bu doktorları anlamak zor valla
Haskena geçmiş olsun bir an önce iyileşsin.
selam kızlar ben geldim
önce ortapetiye gittim film yazarken hamilelik şüem var dedim evde kadın doğuma git sonra görüşelim dedi.bende evde yaptım çift çizgi vardı dedim ona güvenme kan testi yapılsın dedi.neyse kadındoğuma gittim anlattım kan testi istiyorum diye doktor direk ultrasona soktu:zonk: evet var dedi kan testi dedim gerek yok var ben gördüm dedi çift çizgiyi görmüşsün işte tamam diyor adam ben hala yok ama ben hcg mi merak ediyorum diyorum en sonunda sen hiççç merak etme bebiş var 15 gün sonra gel herşeyi görürsün zaten dedi gönderdi.
yaa bu doktorları anlamak zor valla
artık senin kız doktor tescilli
kızlarr ben tatlı hiç bir şeyy yiyemiyorum eskiden çikolata gördümmü elimden kurtulmazdı şimdi iğrenıyorummm
eşim ayıptır sölemesı tatlı almıs bır tane şeker pare yıyemedım zorladım acaba psıkolojıkmı yapıorum yıyım bakım dıye ama yok zorla 2, çatalı aldım yemedim
bu durumda kız bebeiş gelıooo dime
benım gıbı olup oğlu olan oldumu
Tesekkür ederim canim ..........
Annesinin babasinin prenses kizlari,teyzelerinin tatli yigeni,ablalarinin abilerinin kücük bacisi hosgelmis sefalar getirmis ömrü uzun bahti güzel hayirli evlad olsun insaAllah miinik prensesimizin adi ne?:gulbis:
Kakule koca bir maşallah...
KAKUSSS KIZ HADI TEKRARDAN GOZUN AYDIN BEBISI TESCILLEDIN MASALLAH:elis:
Amin insaAllahayyy haskena ağlarım yaa valla çok güzel yazmışsın sağol arkadaşım.inşallah sizinde oğullarınızı kutlarız burda.şu cumalar yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin.evlatlarımızı bize bağışlasın.gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin.güzel allahım epokneye kız umuta rengine bernile haskenaya ezele elaraya miniye günesse tubyye umut gemisine hayırlı erkek evlatlar nasip etsin.boncuğa tez zamanta şifa versin aminnn
(unuttuğum biri kaldıysa özür dilerim)
ayyy haskena ağlarım yaa valla çok güzel yazmışsın sağol arkadaşım.inşallah sizinde oğullarınızı kutlarız burda.şu cumalar yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin.evlatlarımızı bize bağışlasın.gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin.güzel allahım epokneye kız umuta rengine bernile haskenaya ezele elaraya miniye günesse tubyye umut gemisine hayırlı erkek evlatlar nasip etsin.boncuğa tez zamanta şifa versin aminnn
haskena hoşgeldinn senin şimdi çamaşır işin bitmezbiyere gitmesi biey dğilde dönüşte çok çamaşır çıkıyo..
ezell bugünde bekle bakalım belli olmaz teste çok güven olmuyo,hayırlısı
ayyy haskena ağlarım yaa valla çok güzel yazmışsın sağol arkadaşım.inşallah sizinde oğullarınızı kutlarız burda.şu cumalar yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin.evlatlarımızı bize bağışlasın.gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin.güzel allahım epokneye kız umuta rengine bernile haskenaya ezele elaraya miniye günesse tubyye umut gemisine hayırlı erkek evlatlar nasip etsin.boncuğa tez zamanta şifa versin aminnn
günaydınn kızlarrr
ezell seni merak ederek girmiştimm amaaa cıkmamışş testeeee
amaa ateşin halaa yüksek gidiyorr.bekle biraz daha bakalımm
hayırlısı olsunn
kakuleee sen hala neyin peşindesin yavvv doktor minik kızımızın küçük kesesini görmüş orda bu sefer gerçeeekkk annesinin göbüşünde büyüyooorrr