Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
mini annem bana hamileyken çok tatlı yermiş abimlere hamişken hiç tatlıyı ağzına koymazmış al sana bir örnek

OP
G

gunness

Misafir
selam kızlar ben geldim
önce ortapetiye gittim film yazarken hamilelik şüem var dedim evde kadın doğuma git sonra görüşelim dedi.bende evde yaptım çift çizgi vardı dedim ona güvenme kan testi yapılsın dedi.neyse kadındoğuma gittim anlattım kan testi istiyorum diye doktor direk ultrasona soktu:zonk: evet var dedi kan testi dedim gerek yok var ben gördüm dedi çift çizgiyi görmüşsün işte tamam diyor adam ben hala yok ama ben hcg mi merak ediyorum diyorum en sonunda sen hiççç merak etme bebiş var 15 gün sonra gel herşeyi görürsün zaten dedi gönderdi.
yaa bu doktorları anlamak zor valla

artık senin kız doktor tescilli

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Haskena geçmiş olsun bir an önce iyileşsin.

Tesekkür ederim canim ..........

selam kızlar ben geldim
önce ortapetiye gittim film yazarken hamilelik şüem var dedim evde kadın doğuma git sonra görüşelim dedi.bende evde yaptım çift çizgi vardı dedim ona güvenme kan testi yapılsın dedi.neyse kadındoğuma gittim anlattım kan testi istiyorum diye doktor direk ultrasona soktu:zonk: evet var dedi kan testi dedim gerek yok var ben gördüm dedi çift çizgiyi görmüşsün işte tamam diyor adam ben hala yok ama ben hcg mi merak ediyorum diyorum en sonunda sen hiççç merak etme bebiş var 15 gün sonra gel herşeyi görürsün zaten dedi gönderdi.
yaa bu doktorları anlamak zor valla

Annesinin babasinin prenses kizlari,teyzelerinin tatli yigeni,ablalarinin abilerinin kücük bacisi hosgelmis sefalar getirmis ömrü uzun bahti güzel hayirli evlad olsun insaAllah miinik prensesimizin adi ne?:gulbis:

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
KAKUSSS KIZ HADI TEKRARDAN GOZUN AYDIN BEBISI TESCILLEDIN MASALLAH:elis:

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
LELETUBY canim nasil sin kizlar nasil karistirmaya devammi tamammi :1:

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
kızlarr ben tatlı hiç bir şeyy yiyemiyorum eskiden çikolata gördümmü elimden kurtulmazdı şimdi iğrenıyorummm

eşim ayıptır sölemesı tatlı almıs bır tane şeker pare yıyemedım zorladım acaba psıkolojıkmı yapıorum yıyım bakım dıye ama yok zorla 2, çatalı aldım yemedim

bu durumda kız bebeiş gelıooo dime

benım gıbı olup oğlu olan oldumu

canım ben hamileyken hiç tatlı yemedim son iki ay biraz,7 ve 8.haftalarda ekmek görünce midem bulanırdı ki ekmek delisiyimdir yani anladığım sevdiğ şeyler hoşuna gitmiyo insanın galiba hamilelikte aşerme döneminde..2 hafta sürdü benim kısaydı Allahtan sonra hep turşu,dereotlu bakla, çilek ,mayhoş ekşi tatlar çekti canım..baklanın tadını bilmezdim annem devamlı pişiriyodu eşim yoktu o dönemi annemlerde geçirmiştim ben..
tatlı hakkı olayı bende tutmamıştı yani sende de tutmayabilir belli olmaz

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Tesekkür ederim canim ..........

Annesinin babasinin prenses kizlari,teyzelerinin tatli yigeni,ablalarinin abilerinin kücük bacisi hosgelmis sefalar getirmis ömrü uzun bahti güzel hayirli evlad olsun insaAllah miinik prensesimizin adi ne?:gulbis:

ayyy haskena ağlarım yaa valla çok güzel yazmışsın sağol arkadaşım.inşallah sizinde oğullarınızı kutlarız burda.şu cumalar yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin.evlatlarımızı bize bağışlasın.gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin.güzel allahım epokneye kız umuta rengine bernile haskenaya ezele elaraya miniye günesse tubyye umut gemisine hayırlı erkek evlatlar nasip etsin.boncuğa tez zamanta şifa versin aminnn
(unuttuğum biri kaldıysa özür dilerim)

OP
E

_eZeL_

Misafir
kakuleee sen hala neyin peşindesin yavvv doktor minik kızımızın küçük kesesini görmüş orda bu sefer gerçeeekkk annesinin göbüşünde büyüyooorrr

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
haskena hoşgeldinn senin şimdi çamaşır işin bitmez :) biyere gitmesi biey dğilde dönüşte çok çamaşır çıkıyo..
ezell bugünde bekle bakalım belli olmaz teste çok güven olmuyo,hayırlısı

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ayyy haskena ağlarım yaa valla çok güzel yazmışsın sağol arkadaşım.inşallah sizinde oğullarınızı kutlarız burda.şu cumalar yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin.evlatlarımızı bize bağışlasın.gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin.güzel allahım epokneye kız umuta rengine bernile haskenaya ezele elaraya miniye günesse tubyye umut gemisine hayırlı erkek evlatlar nasip etsin.boncuğa tez zamanta şifa versin aminnn
Amin insaAllah

OP
E

Elara

Misafir
günaydınn kızlarrr
ezell seni merak ederek girmiştimm amaaa cıkmamışş testeeee
amaa ateşin halaa yüksek gidiyorr.bekle biraz daha bakalımm
hayırlısı olsunn

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438

ammmmmmmmmmiiiiiiiiiiiinnnnnnn tüm kalbimle

OP
E

_eZeL_

Misafir
haskena hoşgeldinn senin şimdi çamaşır işin bitmez :) biyere gitmesi biey dğilde dönüşte çok çamaşır çıkıyo..
ezell bugünde bekle bakalım belli olmaz teste çok güven olmuyo,hayırlısı

evet canım hayırlısı baksana kakuşun oğlundada gebelik yestlerinde çıkmamış belki benimde öyle olur zaten brnim yumurtlamamda ovulasyon mikroskopunda görünmüyor kız ben insan değil bir melekmiyim yoksammmm :utan:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

sağolasın canım benim
mevlam boncuğa inşallah tez zamanda şifasını veriri

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
CANLARIM BEN CIKIYOM AKSAMA ANCA GÖRÜSÜRÜZ KIZIMI DOKTORA GÖTÜRECEM AKSAMA MISAFIRIM VAR ONLAR GITSIN YANINIZDAYIM HEPINIZI ÖPÜYORUM:sila:

OP
E

_eZeL_

Misafir
günaydınn kızlarrr
ezell seni merak ederek girmiştimm amaaa cıkmamışş testeeee
amaa ateşin halaa yüksek gidiyorr.bekle biraz daha bakalımm
hayırlısı olsunn

hoşgeldin Elara beni herkez merak etmiş çok sevindim Allah arkadaşlığımızı hiç bozmasın hep devam etsin inşaAllah evlatlarımıza kavuşalım sonra bir araya gelelim görüşelim

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kakuleee sen hala neyin peşindesin yavvv doktor minik kızımızın küçük kesesini görmüş orda bu sefer gerçeeekkk annesinin göbüşünde büyüyooorrr

ayyy ne bileyim halaa inanılmaz bişey.deseydim doktor bey kızlar hcg sonucunu merak eder şimdi siz yazın bi tahlil:hihi::hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar