Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Günaydin canlarim benim bende hepinizi cok özledim sükürler olsun Rabbime tekrar kavustuk.....

Canim iste biraz uyudum kizim gece ateslendi simdi uyuyor öglen 11:30 da doktor terminimiz var aksama misafir, ev basini almis gidiyor güya temizleyip gittim gelince rahat dinleneyim diye ama kocis micmis icine mutfak harbten cikmis gibi banyo camasir dolu of of ben erkek olmak istiyorum...............

Gecmis olsun canim Rabbim sifalar versin......

benim eşimde öyle bulaşıkları boncuk gibi dizer allahtan kabasını alır ama ,bende bir yere giderken evi mutlaka temizler öyle giderim yoksa ne hale gelir cnm düşünsene

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
benim eşimde öyle bulaşıkları boncuk gibi dizer allahtan kabasını alır ama ,bende bir yere giderken evi mutlaka temizler öyle giderim yoksa ne hale gelir cnm düşünsene

Aynen canim kabasini almis üst üste dizmis ya bulasik makinasina koymak bu kadarmi zor yemegi yapip yemesini biliyor ama bulasigini yikamayi bilmiyor cezasini kesecem 2 hafta fiki fiki yok ona......

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ay ewet cnm hepsı br olacak ıns artık beklerız ya yapcak bısey yok denkgeldıgı ay devam:hihi::hihi:

sagol cnm aksam fılım cekdıler allahtan kırık felanyokmus krem verdı dr zedelenme olmus

benim eşimdede aynı oldu bernil 3 4 ay önce burkulmada çok kötü oluyo arada kremle masaj yap demiş dr hareketleri falan var ama hala ağrıyo dio tekrar geçmiş olsun

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kizlar bi gecmise göz atip cikayim kizimi doktora götürecem evi toparliyayim misafir var aksama Allahtan caya geliyorlar onlar gidince hemen yaninizdayim....

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Aynen canim kabasini almis üst üste dizmis ya bulasik makinasina koymak bu kadarmi zor yemegi yapip yemesini biliyor ama bulasigini yikamayi bilmiyor cezasini kesecem 2 hafta fiki fiki yok ona......

hımmm sen bu cezanın işe yarıcağınımı düşünüyosun sen merak etme o bildiğinden şaşmaz tatlım evin hanımı geldi artık

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438

KIZ GÜNAH 2 HAFTA ÇOK GELİR ONA YAZIK BAŞKA BİŞEYLE CEZALANDIR FİKİ FİKİ OLMASIN:zopa:

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
Kizlar bi gecmise göz atip cikayim kizimi doktora götürecem evi toparliyayim misafir var aksama Allahtan caya geliyorlar onlar gidince hemen yaninizdayim....

geçmiş olsun kızına canım en yakın zamanda toplar inşALLAH kendını benımkıler şükür yeni etlettı rahatladım

OP
M

minietek

Misafir
kızlarr ben tatlı hiç bir şeyy yiyemiyorum eskiden çikolata gördümmü elimden kurtulmazdı şimdi iğrenıyorummm

eşim ayıptır sölemesı tatlı almıs bır tane şeker pare yıyemedım zorladım acaba psıkolojıkmı yapıorum yıyım bakım dıye ama yok zorla 2, çatalı aldım yemedim

bu durumda kız bebeiş gelıooo dime

benım gıbı olup oğlu olan oldumu

OP
G

gunness

Misafir
CANIM YAŞ 27 OLDU YAŞLANIYOZ BE GÜLÜM 17 YE DÖNSEM AAAAH AAAH 30 A MERDİVEN DAYADIK AMA OLSUN OLGUN KADIN YILLANMIŞ ŞARAP GİBİDİR:huri:
ben napam yaş 31 oldu daha ilk çocuğu yapacam bi de :sila:

Tatli Cadim kiz aksam aksam heyecanlandirdin beni Sehzadem felan kiz hamis kal bayram ilan edecem o günü Sehzade Mehmet Kayranin annesi......

vaayyyy çok karizmatik isim oldu haaa:eek:ky:

OP
G

gunness

Misafir
kızlarr ben tatlı hiç bir şeyy yiyemiyorum eskiden çikolata gördümmü elimden kurtulmazdı şimdi iğrenıyorummm

eşim ayıptır sölemesı tatlı almıs bır tane şeker pare yıyemedım zorladım acaba psıkolojıkmı yapıorum yıyım bakım dıye ama yok zorla 2, çatalı aldım yemedim

bu durumda kız bebeiş gelıooo dime

benım gıbı olup oğlu olan oldumu

arkadaşlarımdan biliyorum kızı olan tatlı yemedi oğlu olan tatlıyı çok yedi

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
ben napam yaş 31 oldu daha ilk çocuğu yapacam bi de :sila:

vaayyyy çok karizmatik isim oldu haaa:eek:ky:

canım sen ev hanımımısın yoksam mesleğın varda çalışıyomusun şimdik ev hanımı olduğum için akşamları çalışan kadın gibi yorgun düşmüyorum evimize çalışıyoruz kalan enerjiyi fiki fikide harcıyoz sonra ben gibi 3.yolda bekleniyo paso belgesel çekiyoruz insan neslinin üremesiyle alakalı:hihi:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
canım sen ev hanımımısın yoksam mesleğın varda çalışıyomusun şimdik ev hanımı olduğum için akşamları çalışan kadın gibi yorgun düşmüyorum evimize çalışıyoruz kalan enerjiyi fiki fikide harcıyoz sonra ben gibi 3.yolda bekleniyo paso belgesel çekiyoruz insan neslinin üremesiyle alakalı:hihi:

:hihi::hihi::hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar