Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
valla massallah acaba bız kalabılecekmıyız ya valla bende korkmaya basladım rengın sen ne dusunuyon cnm bu konuda

valla bernil bence bizde uğraşacağız ilk sayfaya baksana kaç ay uğraşmışlar iyi hesap yapmak lazım bide bizim bioritimsiz olmaz öyle bir lüksümüzde yok canım bilmiyorum hayırlısı benim şimdiden temmuzda riske giriyo offf

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
valla bernil bence bizde uğraşacağız ilk sayfaya baksana kaç ay uğraşmışlar iyi hesap yapmak lazım bide bizim bioritimsiz olmaz öyle bir lüksümüzde yok canım bilmiyorum hayırlısı benim şimdiden temmuzda riske giriyo offf
ay ewet cnm hepsı br olacak ıns artık beklerız ya yapcak bısey yok denkgeldıgı ay devam:hihi::hihi:

günaydın ruhlarımızın neşesii
sagol cnm aksam fılım cekdıler allahtan kırık felanyokmus krem verdı dr zedelenme olmus

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Hoşgeldin Haskenacığımmmm

ooooo haskena gelmiş canımmmmm hoşgelmişş:huhuu::huhuu:

haskenacım hos geldın cnm özledık valla senı nasılsın

günaydın ruhlarımızın neşesii

HAKENAAAAAAA hoşgeldin canım benim özlettin kendini
Günaydin canlarim benim bende hepinizi cok özledim sükürler olsun Rabbime tekrar kavustuk.....

günaydın cnm tekrar hoşgeldin dinlendinmi biraz,gece net gitti cnm ya kaç kere girmeye çalıştım olmadı 11,5 bıraktım artık kızın nasıl oldu

Canim iste biraz uyudum kizim gece ateslendi simdi uyuyor öglen 11:30 da doktor terminimiz var aksama misafir, ev basini almis gidiyor güya temizleyip gittim gelince rahat dinleneyim diye ama kocis micmis icine mutfak harbten cikmis gibi banyo camasir dolu of of ben erkek olmak istiyorum...............

ay ewet cnm hepsı br olacak ıns artık beklerız ya yapcak bısey yok denkgeldıgı ay devam:hihi::hihi:
sagol cnm aksam fılım cekdıler allahtan kırık felanyokmus krem verdı dr zedelenme olmus

Gecmis olsun canim Rabbim sifalar versin......

OP
E

_eZeL_

Misafir
canım 2 sene önceki halım ama doğumdan sonra böle olacam bu halımle görünmek istemedim bende kilo kompleksi var normal fiziğim resimdeki gibidir ezel kız rüyalarıma girdin test yapacam diyince varmı yokmu diye geceden beri beynim senle meşgul

ay vallah siz beni buralarda ağlatıyorsunuz yaaa herkez meraklanmış ay ben sizi hepinizi çooooooook seviyoruuuuuuummm :eek:ys:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
CANIM YAŞ 27 OLDU YAŞLANIYOZ BE GÜLÜM 17 YE DÖNSEM AAAAH AAAH 30 A MERDİVEN DAYADIK AMA OLSUN OLGUN KADIN YILLANMIŞ ŞARAP GİBİDİR:huri:

kız daha çok küçükmüşsün bende 30 sanıyodum hep öle merdiven dayadım falan deyince:hihi:allah eşinle çocuklarınla hayırlı uzun ömürler versin cnm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar