Bernil en fazla lif içeren yiyecekmiş o yüzden zayıflatıyomuş bi araştıralım da kalsiyumunu alkali mi diye senin kilo vermene de yardımcı olur yeriz bol bol tadı ekşimtrak güzel bişey
hım tmm cnm olr valla sagol
Bernil en fazla lif içeren yiyecekmiş o yüzden zayıflatıyomuş bi araştıralım da kalsiyumunu alkali mi diye senin kilo vermene de yardımcı olur yeriz bol bol tadı ekşimtrak güzel bişey
günaydın kızlar ezel en çok seni merak ettim canım hemen baktım hayırlısı olsun zamanlamayı öğrendik nasılsa inş çalışmayı ona göre yaparsın canım bu ay bioritim tutuyomu
Kızlar günaydın, umarım günümüz güzel geçer.
Ezel inşallah gebesindir...
Kızlar hava cok guzle bugun yhu ılkbahar gelmeyemi baslıyacak ne

ay evet bernil çok güzel bi güneş var sabah serinliği var ama 12 gibi iyice ısınır yarın gidip gezecem biraz kızımda çok sıkıldı tadını çıkaralım bu havanın dimiky:
ay evet bernil çok güzel bi güneş var sabah serinliği var ama 12 gibi iyice ısınır yarın gidip gezecem biraz kızımda çok sıkıldı tadını çıkaralım bu havanın dimiky:
rengın dun aksam senın bahsettıgın aktarın onunden gectım esımede bahsettım dıyom burlarda yakında bı arkadas var dıyede alemsınız yhu dıyo

o da güzel ama annem derki 7 aylık olana kadar bir şey alma ben 4 aya kadar sabretmeyı planlıyorum ama
sağlıklı olsunda bebeğim neler alcam ona nelerr
gunness eşim 2 gündür kullanıyo iştahını çok kapattı sabah diyoki kahvaltıya bakınca yemek istiyorum ama hiç iştahım yok dedi cnm şimdilik işe yarıyo gibi benim eşim yemeği çok sever yani isterseniz pazartesine kadar bi kullansın bakalım ben size sonucu söyleyim isteyen olursa öyle alsın gerçi gunness sende varmış
Ayyy yerim senin bebeşiniiii
ben yedim dün evde vardı annem getirmişti ama bi tadına bile bakmamıştım dün akşam yedim tadıda güzel özellikle kabızlık sorunu olanlara çok iiimiş içinde potasyumu çok fazla ama kalsiyumuda varmış çocuklarda dişin sağlam olması için tavsiye edilirmiş o yüzden tereddütte kaldım.bugün iyice araştıracam sölerim size.
ooooo sen daha yenimi bahsettin benim kızlar bile biliyo seni eşim zaten biliyo
günaydın kızlar ezel en çok seni merak ettim canım hemen baktım hayırlısı olsun zamanlamayı öğrendik nasılsa inş çalışmayı ona göre yaparsın canım bu ay bioritim tutuyomu
kızlar günaydın, umarım günümüz güzel geçer.
Ezel inşallah gebesindir...
canım benim eşim kapsulünü kullanıyo seninki yeniliyo sanırım,ben kullanmıcam canım ya gerek yok bi araştır bakalım kalsiyum varsa o başka
kapsül değil ya kurutulmuş mevye üzüm gibi