Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kızlar benim halamın kızının 5 yıldır çocugu olmuyodu şimdi 3 aylık hamile ama doktor kan tahliline bakıp yüzde 90 sakat olabilir demiş kan tahlilinde neye göre böyle demiştir sizce

canım 2'li test yada 3'lü test yapılmıştır burdaki değerlere göre belli oluyor
allah göstermesinnn kimseye
ne yaptılar peki şimdi ?

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
gunaydın kızlar...

haskenacım hos geldın cnm özledık valla senı nasılsın

ezel nerelerdesın cnm ıns ıyı mutlu haberlerle gel

OP
M

minietek

Misafir
Günaydınn kakuşşşşşşş

normalde uyurum dün uyuyamadım sadeceee

kızlar ben dün çok güzel bir şey yaptımmm
bır tane elbısem vardı ççoookk açık grii rengini beğenmıyordum vee dün akşamm siyaha boyadımmm süperr olduuuuuuuu

ama elbisem üzerımde düzgün durmuyoo göğüslerımm çokk farketmişş yaaa yarın görümcemin oğlunun doğum günü var onu giyerim diye planlıyordumm ama yok giyemicemmmmmmm

saatlerce dolaşıp kıyafet aramaktanda nefret ederim ki eşimm hiç sevmez bugün dolaşıp söle rahat kullanabıleceğim günlükte giyeceğim bir elbise istiyorum yaaa

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
iyiyim umut çok şükür dün rahat bi uyku çektim valla.
bu arada ateşin süper zaten aynı gitmesi önemli olan bende ölçtüm bu sabah yine 36.8

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Günaydınn kakuşşşşşşş

normalde uyurum dün uyuyamadım sadeceee

kızlar ben dün çok güzel bir şey yaptımmm
bır tane elbısem vardı ççoookk açık grii rengini beğenmıyordum vee dün akşamm siyaha boyadımmm süperr olduuuuuuuu

ama elbisem üzerımde düzgün durmuyoo göğüslerımm çokk farketmişş yaaa yarın görümcemin oğlunun doğum günü var onu giyerim diye planlıyordumm ama yok giyemicemmmmmmm

saatlerce dolaşıp kıyafet aramaktanda nefret ederim ki eşimm hiç sevmez bugün dolaşıp söle rahat kullanabıleceğim günlükte giyeceğim bir elbise istiyorum yaaa

şimdiden kıyafete giremedinmi :hihi:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
oooo bugün herkes erkenciiii
ama ezelll yokk :hihi:

valla ya nerelerde kaldıkı ıns guzle haberlerle gelır..

ezel ve umut ıcın duamı okudum rabbım kabul eder ıns oglusları yola cıkmısdır

ARKADASLAR BU ARADA CUMANIZ MUBAREK OLSUN RABBIM HERKESIN DUASINI KABUL ETSIN AMIN...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
cannnııımmmmm çoooook sevinndimmmmm:1::1::kayris::kayris::kayris::kayris::gulbis::gulbis::gulbis::
salincak::utan::utan::utan::
teytey::teytey::teytey::teytey:

Allah tamamına erdirsiiiinnn..işalllahh kızın olur canımmm..tabi önce sağlıklı olsuuunn

sağol canım amin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına
kızlarrrrrr

bugün ezel ve umut için dua edicektikkkk oğluşları olsun diyeeeeee

HADİ ŞİMDİ EDELİMM BURDAKİ ARKADAŞLARLA YARIN SABAHTAN DİĞER ARKADAŞLARDA OKUR

ŞİMDİ HERKES AKLINA İLK GELEN DUAYI OKUSUN UMUT İÇİN KUCAĞINDA ERKEK BEBEİŞYANINDA KOCASI VE 9 YAŞINDAKİ KIZINI CANLI CANLI GÖRÜR GIBI HAYAL EDELİM

EZELINDE OĞLUNU KUCAĞINA ALMIŞŞ KOCİŞİ YANINDAA MUTLULUKTAN GÖZLERININ İÇLERİ PARLIYOO HEPSİNİNDEEEEEE

HADİ BİSMİLLAHHH:cee:cee:cee:cee:cee:cee

ettim ben ezel ve umut in şallah şehzadenizin fotolarını burda görmek de nasip olur bize.

Evet EZEL ins..guzel haberler ile gelirsin..seninde yarin belli oluyormus,benimde kismetse belli olur..ins gonlune gore olsun..

Kakule arkadasim seninde hamileligin hayirli ugurlu olsun..anladigim kadariyla bir onceki hamileliginde dusuk yasamissin:( Allahim bunu sag salim kucagina almayi nasip etsin..duani beklerim bende..hemsehrim sayilirsin adana-mersin ayni memleket sayilir :huhuu: gerci ben adanaliyim ama adanada yasamiyoruz..olsun hemseri olmaya engel degil yinede:))

teşekkürler mertim çok sağol darısı başına inşallah.evet geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.inşallah hayırlı sağlıklı bir kız doğururum canım çok sağol.bende mersinde oturuyorum ama buralı değilim olsun hemşeri diyelim biz birbirimize ben buraları seviyorum.

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
valla ya nerelerde kaldıkı ıns guzle haberlerle gelır..

ezel ve umut ıcın duamı okudum rabbım kabul eder ıns oglusları yola cıkmısdır

ARKADASLAR BU ARADA CUMANIZ MUBAREK OLSUN RABBIM HERKESIN DUASINI KABUL ETSIN AMIN...

ahh canım benimmm inşallah dualarında kabul olur :teselli::teselli:

Tepki
19
canım 2'li test yada 3'lü test yapılmıştır burdaki değerlere göre belli oluyor
allah göstermesinnn kimseye
ne yaptılar peki şimdi ?

3 tarama yı nisanda yaptırcaklarmış şimdi neye göre yorum yapmışlar tam bilmiyorum çok üzülüyo sürekli aglıyomuş asilmavi vardı ya doktor onda böyle bişeymi söylemiş ti ben böyle bişey hatırlıyorum sonra hiç bişey çıkmamıştı ama

OP
E

_eZeL_

Misafir
geldim geldim meraklı turşucular :hihi:

hepinize günaydınnnnn
eveeet size gelişmeleri anlattayım akşam çok belim ve kasığım arımaya başladı sabah kalktım yatakta ateşimi ölçtüm 36,9 çıktı şaşırdım tekrar ölçtüm 36,8 sonra tekrar ölçtüm yine 36,9 :) neyse kalktım gebelik testini yaptım ama malesef kızlar sadece tek çizgi silik çizgi falanda yoktu yanında :( yani hamişmiyim değilmiyim belli değil bugün hastalanabilirim belimde biraz ağrı var akşam kanal açma çalışması yapsaydık belki şimdi hasta olurdum :) ama olmadı çok uykum vardı böyle işte

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
cumanız mübarek olsun arkadaşlar rabbim bugün tüm dualarımızı kabul eder inşallah.

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

hepinize günaydınnnnn
eveeet size gelişmeleri anlattayım akşam çok belim ve kasığım arımaya başladı sabah kalktım yatakta ateşimi ölçtüm 36,9 çıktı şaşırdım tekrar ölçtüm 36,8 sonra tekrar ölçtüm yine 36,9 :) neyse kalktım gebelik testini yaptım ama malesef kızlar sadece tek çizgi silik çizgi falanda yoktu yanında :( yani hamişmiyim değilmiyim belli değil bugün hastalanabilirim belimde biraz ağrı var akşam kanal açma çalışması yapsaydık belki şimdi hasta olurdum :) ama olmadı çok uykum vardı böyle işte

ateşinde yüksek çıkmış
beklemekten başka çaremiz yok yaniii

kakule

Daimi Üye
Tepki
417

hepinize günaydınnnnn

ama ateşin düşmemiş buda adet olmıycaksın demek değil mi?
bekle bakalım bikaç gün sonra tekrar yaparsın testi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar