Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ay çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr sinir oldummmmmmmmm.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Arkadaşlar aşağıda aylinahmet ve heyhey nikli arkadaşlarımız var.onlar da diğer siteden mi geldiler yoksa yeni üyemi? hoşgelmişler sefalar getirmişler.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
evet cevap vermişti ama ne cevap verdiğini söylemicem ara bul umut tecrübe puanın artsınn :3: :3: :3:

şekerim okumadım demedim dikkat edersen,artık geçmişi daha yavaş ve dikkatli okuyorum atlamıyoerum.ben okuduğum bilgiyi unutmuşum dedim.ikisini karıştırmayalım lütfen.:3:demişimmmmmm.tecrübe puanı zaten artıyor benim kıymetimi bilirler BİLİRİM :cokkomik:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
oyyyyyyyyyyyyyyy ezelimmmmmmmmmmmmmmmmm sakın küsme ben seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm.

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
heyyy elera bana erkek resmi katarmısın canım nazar boncuğunu değiştirelim

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
hoşgeldin renginn ne yemek yaptın bakalım? hadi menüleri paylaşalım hazır hamiler yokken,ezeli saymazsak tabi:)

canım bugün çaya gittim arkadaşa oh tıka basa tokum,evdekilere de mercimek çorbası börek falan ayarlıcam istemezlerse makarna falanda hazırlayabilirim bakacağız artık sen naptın kızlar börek taze değil canınız çekmesin:cokkomik:umut bi börek tarifi aldım bugün arkadaştan patatesli ama süt var içinde yahu

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
tabi bunları sadece eşişm yiyecek artık yarına da yeter,yarın yemek derdim yok çok.Ben sadece çorba salata ve yoğurt yicem.Ay renginn vucut alıştı heralde ya bugüğn çok sarsmadı diyet.ay sadece çorba salata meyve yiyom ya ayyy iyi dayanıyorum valla.sadece pazar günü balık ızgara yicem.sende 4 günde 1 kg gitmiş midir?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
oh sen döktürmüşsün be güzelim benimkiler bugün idare edecekler yarın telafi ederim

benimkidde dün yazık peynirli patatesi ev pidesi yapmıştım ,ayranla onu yemişti.bugün içimden tuttu gerçi çok doydu sildi süpürdü ama talısız koydum adamı.bugün telafi ettim.ben diyetteyim diye adamı mahrum bırakmıyım dimi:)

OP
E

_eZeL_

Misafir
ayyyy Elaraaa deyyanın bebişi harikaaaa

oyyyyyyyyyyyyyyy ezelimmmmmmmmmmmmmmmmm sakın küsme ben seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm.

ayy kızarmıyım hayatım şakalaşıyoruz zaten ben alınmam öyle meraklanma sen :huhuu:
hoşgeldin renginn ne yemek yaptın bakalım? hadi menüleri paylaşalım hazır hamiler yokken,ezeli saymazsak tabi:)
aayyy kız iyice umutlandırıyorsunuz beniiiii :eek:ys:

MENÜMMM:
Ezogelin çorbası
Tas kebabı
şehriyeli pirinç pilavı
portakallı revani
mısırlı salatam

evet senin menün ne?

harikaaa keşke bende gelsem evde yemeğimde yok gidince bide yemek yapıcam :(

OP
E

_eZeL_

Misafir
Deyyanın imzasındaki gibi güler yüzlü bir oğlum olsun çok isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar