hürremmmmmmmmmmmmmmmmm ne yapıyorsun?
iyiyim canım sen napıosu nasılsın
hürremmmmmmmmmmmmmmmmm ne yapıyorsun?
iyiyim canım sen napıosu nasılsın
ay ne yapayım,yeni oturdum yorulmuşum.yine kar başladı burada.çok güzel bir manzara var dışarıda.
napm canım evde tadilat yapacak bde karsılığında bir kaç sey istedim napm tasınmayı kabul etmedi
yok canım ettirmedm ama evde tadilat yapacak bde karsılığında bir kaç sey istedim napm tasınmayı kabul etmedi:cikolata:
olsun canım güzelce tadılat yaptıracaksa problem yokk
temiz iş olsunda kendı evınız nasıl olsa
ay ne güzel otur bide nes cafe aL eline yada salep yap izle ne güzel huzur verir kar
son sat 21 subat adet döngüm 30 31 iliski gunü 6 marti 7ye baglayan gece ama iliskiden birgün önce elime kaygan sivi geldi ve 2gün öncesinde akinti sanirim erken yumurtladim daha henüz belli degil hamillegim ilgilendigin icin tesekkurler canim:dertli:-yardim
survivora katılcaklar belli olmuş nihat doğanda var
heyyyyy hey ben geldim ben geldiiimmmm :cee buldum sizi sonunda yaaa aramadığım yer kalmadı...:dertli: insan bi haber verir biz şuralardayız buralardayız diyeeee .... olsun ama buldum ya sizi şükür
şifreni at yapayımm cetvellkız kakule hamile misin sennnnn :sirin: Tebrik ederim canımmm allah sana da kız bebiş nasip eder inşallah benim gibiiibi deeee bana da yapın o takvimlerden aşalara koyulan burda yok benim onlardan son adet tarihim 20 ekim di elaracım sen yapmıştın geçen seferde hadi bi zahmet canım yine
Yok canım haberim olmadı benim. Başka kimler hamile var mı başka kakuleden başka yeni ??
anam o atomu kocalar içerse fazla mesaiden iflahımız kesilir yawwwwwwww
oohh eline saglıkk.ay yemeğimi yaptım,tatlı mı da yaptım,pilavı mı da koca gelmeye yakın yaparım.çorbam da hazır.kızımı doyurdum bir de uysaydı
benim bir kizim var bide erkek olsun istiyrum dua ediyrum
hoşgeldin oynadın mı prensesle
kakule vaj.dul yaptımı bu sefer bilen var mı
ilk sayfaada yazıyor cnm.deyyan ve kakule en yeni hamişler
oohh eline saglıkk.ky:
ilk sayfaada yazıyor cnm.deyyan ve kakule en yeni hamişler
oohh eline saglıkk.ky:
elara üzüm çekirdeği ve nar çekirdeği karıştırıp içiyom ben gençleştiriyor cildibunların asitik özellikleri yoktur dimi?
bu daha önce de sormuştun kızzVermişti cevabını elara yoktu galiba alkaliydi onlar
bu daha önce de sormuştun kızzvermişti cevabını Elara yoktu galiba alkaliydi onlar