Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
elera benm takvimde nazar boncuğu varya onun yerine tatlı br erkek bebek katarmısın

OP
E

Elara

Misafir
son sat 21 subat adet döngüm 30 31 iliski gunü 6 marti 7ye baglayan gece ama iliskiden birgün önce elime kaygan sivi geldi ve 2gün öncesinde akinti sanirim erken yumurtladim daha henüz belli degil hamillegim ilgilendigin icin tesekkurler canim:dertli:-yardim

bioya göre kız günü
ama tam yum günü olmuş ilişki..erkek olma şansıda yüksek
erkek bebek dieti filan yaptınmı sen?eşine soguk duş takviye filan???
yada kendine vajinal duş?

survivora katılcaklar belli olmuş nihat doğanda var:cokkomik:

hadii yaaa ,keyifli olurrr ben seviyom o adamın konuşmalarınıı :)

OP
E

Elara

Misafir
heyyyyy hey ben geldim ben geldiiimmmm :cee buldum sizi sonunda yaaa aramadığım yer kalmadı...:dertli: insan bi haber verir biz şuralardayız buralardayız diyeeee .... olsun ama buldum ya sizi şükür :hihi:

hoşgeldin cnm bi sen eksiktinn :D
nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.ohh 2 oglandan sonra buldun kızıı senden keyiflisi yokturr:eek:ky:

kız kakule hamile misin sennnnn :sirin: Tebrik ederim canımmm allah sana da kız bebiş nasip eder inşallah benim gibiii :hihi: bi deeee bana da yapın o takvimlerden aşalara koyulan burda yok benim onlardan son adet tarihim 20 ekim di elaracım sen yapmıştın geçen seferde hadi bi zahmet canım yine :hihi:
şifreni at yapayımm cetvell
yazarak anlatıyom kimse beceremiyor ,ben yoruldugumla kalıyom

OP
E

Elara

Misafir
Yok canım haberim olmadı benim. Başka kimler hamile var mı başka kakuleden başka yeni ??

ilk sayfaada yazıyor cnm.deyyan ve kakule en yeni hamişler

anam o atomu kocalar içerse fazla mesaiden iflahımız kesilir yawwwwwwww:cokkomik:

:cokkomik:
ay yemeğimi yaptım,tatlı mı da yaptım,pilavı mı da koca gelmeye yakın yaparım.çorbam da hazır.kızımı doyurdum bir de uysaydı:)
oohh eline saglıkk.:eek:ky:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
elara üzüm çekirdeği ve nar çekirdeği karıştırıp içiyom ben gençleştiriyor cildi:) bunların asitik özellikleri yoktur dimi?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bu daha önce de sormuştun kızz :cokkomik: vermişti cevabını Elara yoktu galiba alkaliydi onlar

oh oh öyle mi? unutmuşum o zaman.hayret atlamazdım bak nazar değdi bana:)
o zaman devam edeyim.aynı zamanda ös****** hormonu ihtiva ederler doğal ös******dir bu ürünler.yumurtlamayı da kuvvetlendirir.mimozaaaaaaaa sen de duyyyyyyyy.bunu uygulayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar