OP
GurbetGuzeli
Misafir
- #7.201
superrr suoriz yapmisinnnn kiz masAllahhhhhhhh bide ben yapabilsemm hep kacamak hamis kaldim ben yawwwwwww:dertli:
evet acaba cinsiyetle alakası varmu bunun elera yoksa tamamen hormonlarmı
yaaaaa KIZLAR HAMILEYKEN ESININ ISTEGI ARTAN OLDUMU ARANIZDA
ELARA SEN BUNUDA BİLİYORSUNDUR NE YEDIRIM ADAMA BIRAZ YATIŞSIN VALLA HAMILE KALDIM BENDE İSTEK ACAYIP AZALDII KENDIMI TANIYAMIYORUMM
kimse yazmamış
kakulenin kızı iyice yerleşti galiba
kakule hayırlısı olsun cnm. kızın yola çıkmış cok sevindim bende hastalanmadım. acil cıkmam lazım gece mutlaka haber vercem.bu arada:sila: tuam da gelmiş esram 35 de işe yaramış banlanmam
sanmıyorum cinsiyetle alakalı oldugunuu
cnm sana demiştimm ilk aylar istesksiz olması normalll hormonlardan dolayııı
son aylarda telafisini yaparsınızz
eşinin istegini köreltme cnm.seni istemesi cok güzell
istemese bu kezde dicenkii vay efendim ben hamile kaldım beni begenmiyorsun istemiyorsun diceksin,bidee kesin beni aldatıyor dicenn
erkekleri rahatlatmak için illaa cinsel ilişkiye girmek gerekmiyor biliyon,konuşturma beni şimdii
kıyıdan köşeden halledin
merhaba kızlar
p.tsı dra gıttık dr acıl mr cektırdı emarda kemıgımın ıcınde tumr ve etrafında ıltıhap oldugu ortaya cıktı.cok suduk ıhtımal ıyı huylu olabılecegını soyldı eger oyleyse bebegımın dogmasını bekleyıp amelıyata alcaklar eger kotu huyluysa hemen bebegımı alıp benıde amelıyata alıcaklar ve bır yıl kadar kemoterapı gorcegımı soyledı.yarın sabah 8 de local anestı ıle kemıgım matkapla delınıp tumorden parca alınacak .suanda en korktugum o cunku anestesı olsada kemık acırmıs.herneyse bebegım ıcın cok uzqunum ne hıssettıgımı kımse anlamıyor uzulme bebek olur yeterkı sana bısı olmasın dıyorlar oysa benb bebegım ıcın 2 aydır bu agrılara dayanıyorum.neyse oyle yanı ıcım dcok dolu kafam allak bulak bırgun kanser olcagım aklıma hıc gelmezdı.yınede tek dılgım lutfen benım ıcın dua edın kı o cok kucuk bır ıhtımal ıyı hutlu dedıgı tumor olsun ve bebegımde yasasın ....
kizlar tam anlayamadim boncugun nesi var problem nerede bilen varmi karsilasamiyoruz da malesef:uzgun:
yaa okurkenn gözlerim dolduu.
ne güzelll yapmışınnn.Allah mutlugunuzu daim etsin ,bide kız beebekle şenlensin yuvanız inş.
umut sorulması gereken en son soruları soruyorsun ya hayret ediyorum sana
kakussss scanom hayirli olsun bebisinnn yavrunu saglicakla kucagina canimmmm
superrr suoriz yapmisinnnn kiz masAllahhhhhhhh bide ben yapabilsemm hep kacamak hamis kaldim ben yawwwwwww:dertli:
kakuleee baştakii yumurtlama cetvelini sil artıkk
onun yerine oglunun cetvelini yapalım istersenn
aybamu da kayıt olmuş
heyooo heyyoooooooooooooo kakulem canım benim tebrik ederim.sabah sabah bu yorgunluğun üstüne aldığım en güzel haberdi.hep güzel haberler verelim birbirimize işallah aminnnnn.canım çok öpüyorum seni bebişimize iyi bak ona göre.Allah gönlüne göre dünya güzeli sağlıklı bir prenses nasib etsin sana.ve hamiş duası kabul olur bize de tek tek dua et lütfen sağlıklı hayırlı erkek evlatlar versin Rabbim.
yaa okurkenn gözlerim dolduu.
ne güzelll yapmışınnn.Allah mutlugunuzu daim etsin ,bide kız beebekle şenlensin yuvanız inş.
umut sorulması gereken en son soruları soruyorsun ya hayret ediyorum sana

aminnnn canım çok sağol inşallah hayırlısı.
hepiniz aklımdasınız inan arada aklıma geldikçe dua ediyorum.rabbim hepinize gönlünüzdekini hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
kız isteyenlere kızını erkek isteyenlere oğlunu hayırlı evlat et ya rabbim.