OP
_eZeL_
Misafir
- #7.181
şöyle diyim oğlum hiç bir idrar testinde çıkmamıştı.inşallah bu farklı da ondan çıkmıştır-ciko
inşaAllah inşaAllah

şöyle diyim oğlum hiç bir idrar testinde çıkmamıştı.inşallah bu farklı da ondan çıkmıştır-ciko

hım ewet ewt bende hındıba alcam baslayaım dıyete allah nasıp etsındegıderken dusunurum cnmky:
-ciko-ciko-ciko-cikobayıldım bu kayınvalıdeyeeyok canım geçen gün yedim çalışma zamanı yemedim diyeti hiç bozmadım yani.
aaa evet bide o vardı onu hatırladım dizilerde erkek bebek olunca karınla biraz görüş diyomuş kız olana da karına biraz rahat ver be adam diyormuş yani sık ilişki yapmışsın demek istiyormuş.öyle hatırlıyorum
kıZlar ben cıkıyorum ıslerımı yapayım gelırım ıns sonra
kimse yazmamış
kakulenin kızı iyice yerleşti galiba
Merhaba Arkadaslar...yeni kesfettim sizi..okuyorum yazilarinizi..muhabbetleriniz cok guzel..samimi..
Kendimden bahsetmemisimys: gerci bazi bilgilerimiz gorunuyor zaten..onlarin haricinde 2.5 yillik evliyim.artik hayirlisi ile bebek calismalarina basladik.gecen ay 3.denememizdi
ys: beklenmeyen adet tarihim 11 mart..ins hic gelmesin..hayirlisi ile bebisim gelmis olsun..ilk oldugu icin oyle tercihim yok ama yinede erkek bebeklerini daha cok severim.Allah izin verirse ins ilk bebegim erkek olur..boyle iste...ara ara sizi okuyabilirmiyim..
ys:
eLARACIM EV ALDIĞIMIZDA MUTFAK YAPTIRYORDUK YA CANIMM İŞLERDEN BAHSEDİLİNCE SİZEE MUTFAĞIMIN RESMİNİ PAYLAŞAYIM DEDİMM
AMA RESİMM CEPTEN ÇEKİLME
ARKADAŞIMM ÇEKMİŞTİ
FACEBOK ADRESİNE KOYMUŞŞ ORDAN YÜKLEDİM
kızlar günaydın buldum sizi nihayet çok mutluyum valla nasılsınız
günaydın..
ya ben bi türlü şöyle rahat rahat giremiyorum.üzülüyorum
iki kızda hasta oldu .küçük bronşit ettik.nasıl olduda becerdik anlamıyorum.ama ikiside hasta olunca çok zor oluyo.bi ona koştor bi ona.şimdi yi gibeler.şükür.yavaşyavaş toparlanıyorlar..
aşagıda misafirler varmış.kızlar giriş yapmazsan burası okunmuyo dimi yada benmi bilmiyom.bazen gece çocuklar uyurken okumak istiyorim sesizce ama giriş diyo.ee aşagıda nasıl misafir oluyorya.anlamadım:uzgun:
EVET YA BANLAMIŞLAR BİDE
Hiç mi gururnuz yok ? Sizin gibi satıcılar bu siteye giremez DİYE YAZMIŞ YOSMAM NEYİ SATTIYSAK MAL GİBİ GÖRÜYORLAR HERALDE KENDİLERİNİ ALINIP SATILIYORLAR
evet canım ya ateş benide umutlandırıyor bide sen dedin ya karnım ağrıdı diye benimde karnım çok şiş bir iki gündür ve minieteğin dediği gibi üst karnımda bezen ağrılar oluyor
sabah yaptım bile önce not yazdım babacığım geliyorum bekle beni şimdi annemim karnındayım ama 9 ay sonra elini tutucam.seni çok seviyorum.kızın....
diye yazdım yanınada idrar kitini koydum sabah uyuyordu o.
sonra ben gittim kahvaltı hazırlamaya tangur tungur ses çıkararak uyandı tabi.
sonra koşa koşa geldi sarıldı karnıma kızım bende seni çok seviyorum hadi bekliyorum seni dedi.sarıldık ağladım ben işte böyle sonra kahvaldımızı yaptık uçarak gitti işe
umut sorulması gereken en son soruları soruyorsun ya hayret ediyorum sanaayyyy çook güzel olmuşşşş
kız o tangur tungur ses neydi pekiii
ezel tuam ın bioritmine dogru bakmışmıyım
geçmişten buraya anca gelebildim,benim babaanne değil kız o benimki rahmetli olalı yıllar oldu ama kiminmiş bulalım onu
TUAMDA GELMİŞ TAZMANYANIN YAZISI ÇOK FAYDALI OLDU
HIMMM PEKİ ERKEK BEBEK İÇİN TİYO VEREN KAYINVALİDE VARDI GALİBA O KİMİNDİ
meltem(breze) nerde acaba gülenyüz almıştı ya nasıl memnun mu acaba