Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
yok canım geçen gün yedim çalışma zamanı yemedim diyeti hiç bozmadım yani.

aaa evet bide o vardı onu hatırladım dizilerde erkek bebek olunca karınla biraz görüş diyomuş kız olana da karına biraz rahat ver be adam diyormuş yani sık ilişki yapmışsın demek istiyormuş.öyle hatırlıyorum
-ciko-ciko-ciko-cikobayıldım bu kayınvalıdeyee

şöyle diyim oğlum hiç bir idrar testinde çıkmamıştı.inşallah bu farklı da ondan çıkmıştır-ciko

ay kızz inşallahh benımde oğlum gelıyordurda onun için sılık cıkmıstırrrr adet gununde bılee

gercı ben değerler düşük ama pipili olsunn yaa

yaaaaa KIZLAR HAMILEYKEN ESININ ISTEGI ARTAN OLDUMU ARANIZDA

ELARA SEN BUNUDA BİLİYORSUNDUR NE YEDIRIM ADAMA BIRAZ YATIŞSIN VALLA HAMILE KALDIM BENDE İSTEK ACAYIP AZALDII KENDIMI TANIYAMIYORUMM

OP
M

minietek

Misafir
Kızlar farettinizmii grip olunca bebek tutunamıyoo sanırımmmmmmmmm

doğru muu

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
kakule hayırlısı olsun cnm. kızın yola çıkmış cok sevindim bende hastalanmadım. acil cıkmam lazım gece mutlaka haber vercem.bu arada:sila: tuam da gelmiş esram 35 de işe yaramış banlanmam

OP
E

Elara

Misafir
Merhaba Arkadaslar...yeni kesfettim sizi..okuyorum yazilarinizi..muhabbetleriniz cok guzel..samimi..

Kendimden bahsetmemisim:eek:ys: gerci bazi bilgilerimiz gorunuyor zaten..onlarin haricinde 2.5 yillik evliyim.artik hayirlisi ile bebek calismalarina basladik.gecen ay 3.denememizdi :eek:ys: beklenmeyen adet tarihim 11 mart..ins hic gelmesin..hayirlisi ile bebisim gelmis olsun..ilk oldugu icin oyle tercihim yok ama yinede erkek bebeklerini daha cok severim.Allah izin verirse ins ilk bebegim erkek olur..boyle iste...ara ara sizi okuyabilirmiyim..:eek:ys:

ilk sayfadaki bilgilerinii yaz ekleyim senide tabloyaa.takip edelimm
okumakla kalma sohbetede katıll cnm

OP
E

Elara

Misafir
1942.jpg

eLARACIM EV ALDIĞIMIZDA MUTFAK YAPTIRYORDUK YA CANIMM İŞLERDEN BAHSEDİLİNCE SİZEE MUTFAĞIMIN RESMİNİ PAYLAŞAYIM DEDİMM
AMA RESİMM CEPTEN ÇEKİLME
ARKADAŞIMM ÇEKMİŞTİ
FACEBOK ADRESİNE KOYMUŞŞ ORDAN YÜKLEDİM

cnm harikaa olmuşş yaaaa
ordakide sensin dimi.maşallahhh ne kadarr zayıf duruyorsunn.dogum kilon pek kalmaış cn
mutfagınada bayıldım kocamannnn.amerikan mutfak tazrındamı yatınız.yani salonlamı birleştirdiniz?
Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsinn

OP
E

Elara

Misafir
kızlar günaydın buldum sizi nihayet çok mutluyum valla nasılsınız

hoşgeldin esraa
bizde seni gördügümüze sevindikk

günaydın..

ya ben bi türlü şöyle rahat rahat giremiyorum.üzülüyorum:(
iki kızda hasta oldu .küçük bronşit ettik.nasıl olduda becerdik anlamıyorum.ama ikiside hasta olunca çok zor oluyo.bi ona koştor bi ona.şimdi yi gibeler.şükür.yavaşyavaş toparlanıyorlar..

cok gecmiş olsunn cnm.

aşagıda misafirler varmış.kızlar giriş yapmazsan burası okunmuyo dimi yada benmi bilmiyom.bazen gece çocuklar uyurken okumak istiyorim sesizce ama giriş diyo.ee aşagıda nasıl misafir oluyorya.anlamadım:uzgun:

aşagıdaki misafirler sadece 2 sayfa okuyabiliyorla.sonrasında üyelik istiyor cnm.
sen nezaman istersen giriş yap.oku istedigin kadar kimse sana niye okuyon niye yazmıyon diye sormazz :)

OP
E

Elara

Misafir
EVET YA BANLAMIŞLAR BİDE
Hiç mi gururnuz yok ? Sizin gibi satıcılar bu siteye giremez DİYE YAZMIŞ YOSMAM NEYİ SATTIYSAK MAL GİBİ GÖRÜYORLAR HERALDE KENDİLERİNİ ALINIP SATILIYORLAR
:cokkomik::cokkomik: ay cok güldümm

evet canım ya ateş benide umutlandırıyor bide sen dedin ya karnım ağrıdı diye benimde karnım çok şiş bir iki gündür ve minieteğin dediği gibi üst karnımda bezen ağrılar oluyor

senin ateşde güzel ezell.resmen sabitlenmişş 36,7 de
belirtilerde varr.inşallah sende hamişsinnn

OP
E

Elara

Misafir
sabah yaptım bile önce not yazdım babacığım geliyorum bekle beni şimdi annemim karnındayım ama 9 ay sonra elini tutucam.seni çok seviyorum.kızın....
diye yazdım yanınada idrar kitini koydum sabah uyuyordu o.
sonra ben gittim kahvaltı hazırlamaya tangur tungur ses çıkararak uyandı tabi.
sonra koşa koşa geldi sarıldı karnıma kızım bende seni çok seviyorum hadi bekliyorum seni dedi.sarıldık ağladım ben işte böyle sonra kahvaldımızı yaptık uçarak gitti işe:huhuu:

yaa okurkenn gözlerim dolduu.
ne güzelll yapmışınnn.Allah mutlugunuzu daim etsin ,bide kız beebekle şenlensin yuvanız inş.

ayyyy çook güzel olmuşşşş
kız o tangur tungur ses neydi pekiii:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
umut sorulması gereken en son soruları soruyorsun ya hayret ediyorum sana:cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
ezel tuam ın bioritmine dogru bakmışmıyım

kıza yatkın degil kız gününde olmuş ilişki

geçmişten buraya anca gelebildim,benim babaanne değil kız o benimki rahmetli olalı yıllar oldu ama kiminmiş bulalım onu

meltemin yada umutunn babaannesiydi galibaa.

TUAMDA GELMİŞ TAZMANYANIN YAZISI ÇOK FAYDALI OLDU :cokkomik:

ay evett tazinin banlandıgına degdi yanii.

OP
E

Elara

Misafir
HIMMM PEKİ ERKEK BEBEK İÇİN TİYO VEREN KAYINVALİDE VARDI GALİBA O KİMİNDİ :cokkomik:

meltem yada umutgemisinin babaannesiydii yalnış hatırlamıyorsam

meltem(breze) nerde acaba gülenyüz almıştı ya nasıl memnun mu acaba

meltem şuan türkiyede ailesinin yanında
bi kac güne döner gürcüstanaa.ozaman deneme yapcakk
bu ay başlıcaktıı clearblue ya.kullanınca yazarr cnm

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
kakussss scanom hayirli olsun bebisinnn yavrunu saglicakla kucagina canimmmm:kahve:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar