Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bak senın örümcek kız atmışş ağlarıı naberrrrrrr gerçekten senın ağrında karnının üst taraflarındamıydı

sağol canım inşallah

nedenmıss güzel ılerlıyor atesın amaa

evet canım bakk rabbim sana kızını emanet etmıstır ınşallah sağlıklı güzel hayırlı bır kızın olcak canım inşallahh onunla konuşş tamam mı onu sevdiğini söleee

çoookkkk güzel yaaaa inşallahh rengın bernıl umut ve ezel in önce hamile sonra erkek haberlerını alcaz ınsallahhh

canım benim amin inş sizin gibi temiz insanların dualarıyla inş olacak canım rabbim hepimizin gönlündekini versin

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar günaydın buldum sizi nihayet çok mutluyum valla nasılsınız

hoşgeldin esram

[sıze="3"]

ayyy umut darısı senin başına inşallah kız bi acayip oldum yaa.sabah ateşim 36.8 di
[/sıze]

benim de bu sabah yine ateşim 36,7 yarın adet günüm

kız ezel tickere baktım sendemi hamilesin yoksa yanlışmı anladım

canım bilmiyorum hamişmiyim değilmiyim yaaa

ıçime doğuyor kii ezel ve umutta hamileeeeeeeeeee

ateşlerı görelım umuttt

ay inşaallah canım yaaa inşaallah

hıı anladım canım
ama diğerlerinde bi değişiklik yok canım akıntım ve gögüslerim aynı :cokkomik:

Ezellll sen ne durumdasın sesin çıkmıyooo kızzzz
kakule bak karbonat ters tepki verdi :nanik:

canım bende dün karbonat testi yaptım köpürmedi bu sabahta sabah idrarıyla yaptım yine köpürmedi bu sabah yine ateşim 36,7 bu sefer ilk ölçümde direk 36,7 çıktı

Tepki
15
günaydın kızlar
geçmişi ancak okuyabildim geldim
kakule gözünaydın canım RABBİM gönlüne göre versin
darısı bizim başımıza...

OP
M

minietek

Misafir
hoşgeldin esram

canım bende dün karbonat testi yaptım köpürmedi bu sabahta sabah idrarıyla yaptım yine köpürmedi bu sabah yine ateşim 36,7 bu sefer ilk ölçümde direk 36,7 çıktı

çok gzüel ateşinnn

senın 2 gunun kaldı dıme gunune

OP
E

_eZeL_

Misafir
Elaracım ben valla sevdiklerimi pek kırmam açık sözlüyümdür ama kırmadan yaparım bunu çok sıkıştırman lazım beni onuda sen yapmassın iyyiz böyle şekerim Allah bozmasınn

Ezelcim say bana bende alttan alırım şekerim rahatlamak isteyen gelsin herkese açığım kırmadan rahatlatırım :cokkomik::cokkomik:

Kızlarr hepinize slm nasılsınız geçmişi okuyup geldim elektrik tat vermiyo sürekli gidiyo boncuğa çok üzüldüm inş iyi huylu çıkar çok çekti yaa Allahım daha fazla çektirmeden şifasını versin inş. Buarada eşim bana süpriz yaptı doğum hediyesi arabamı değiştirmiş çok sevindim iki kızda hiç hediye falan almamıştı bunuda doğumdan önce yaptıki erkek olduda yaptı demesinler diye kesin çok fena bu erkekler nekadarda olsa erkek bebek mutlaka sitiyolar sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder Allahım inş.

YAPRAK CANIM GÖRÜŞEMİYORUZ HİÇ SENİNLE BİR TÜRLÜ DENK GELEMEDİK BİRBİRİMİZE NE ZAMANDIR MUHABBET EDEMİYORUZ CANIM BENİM KIZ BEN SİNİRİMİ SENDEN ÇIKARABİLİRMİYİM II. LEVENTİN GÜZEL ANNESİ HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN İNŞAALLAH SENİN ARABANDA HAYIRLI OLSUN İYİ GÜNLERDE GÜLE GÜLE KULLAN İNŞAALLAH

ezel ve tazmanya banlanmışş:cokkomik:

EVET YA BANLAMIŞLAR BİDE
Hiç mi gururnuz yok ? Sizin gibi satıcılar bu siteye giremez DİYE YAZMIŞ YOSMAM NEYİ SATTIYSAK MAL GİBİ GÖRÜYORLAR HERALDE KENDİLERİNİ ALINIP SATILIYORLAR

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
gece 1de çıktım ne çok yazmışsınız maşallah ya okuyamadım hepsini:)

ay bacım yalnışş yazmışımmm sola yatılcaktıı
cocugun beslenmesini saglayan damar sag taraftan gelirmiş o nednele sola yatmak gerekirr

ben hep sola yatardım eşim sağımdaydı.ondan mı 4 kilo doğdu acaba iyi beslenmiş:)
Benim 6 bitti canım hamilelik ilerlediğin değilde adam çocuğa bişey olucak sanıyo heralde yaww horul horul anca uyyo kardş kardeş yatıyoss tık yokk:cokkomik:

kız 6 ay ne ki daha son 10 güne kadar olur bişey olmaz tecrübeyle sabit :cokkomik:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
KAKULEEEEEEEEEEEEE ÇOK MUTLUYUM CANIM YAAAAAAAAAAAAA HAMİŞSİN HEMDE ÇİZGİLER KOP KOYUUUUUUUUUUU BU AY GERÇEKTEN HAMİŞSİN ALLAHIM ÇOK MUTLUYUM ŞİMDİ GÖRDÜM SEVİNÇTEN AĞLIYORUM RESMEN YAAAAAAAAAA

canımmmm yaaaaa iyice ağlattınız beni heeee.ezel sıra sende hadi canım güzel haber bekliyorum senden.şehzaden geliyor ezel inşallah

deyyan

Aktif Üye
Tepki
62
kızlar o karbonat olayı bende tutmadı hiç köpürmemişti dibe çökmüştü karbonat yani çok bağlamayın kendinizi

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
günaydın kızlar ,kakule canıııııııım tebrik ederim msj görünce çok sevindim allah tamamına erdirsin inş,gönlündeki prensesine kavuşurcun canım bu defa çok sevindim bitanem,ayrıca duan içinde amin diyorum inş canım benim herkesin gönlüne göre olsun
teşekkürler rengincim inşallah amin canım
canım çok sevindim gözün aydın
ALLAH tamamına erdirsin inşallah

çok sağol canım amin

günaydın herkese
kakuuşşş gözün aydın çok sevindimm,hayırlısıyla tamamına erdirsin Allah..sağlıkla kucağına al
:eek:ynaa

aminnnn süt kardeşim inşallah darısı başına

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
hoşgeldin esram

karbonata takılma ateş süperrrrrrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar