Içime doğuyor kii ezel ve umutta hamileeeeeeeeeee
ateşlerı görelım umuttt
canım bana çok umut bağlama :deli:
sabah 36,7
Içime doğuyor kii ezel ve umutta hamileeeeeeeeeee
ateşlerı görelım umuttt
ooleyyyyy oleyyyy
kakuşşşş
CANIMM HAMİLESİİNNN SÜPERRR YAAA İŞTEE BEKLENEN SONUÇÇÇÇÇÇÇÇ
RABBİM SANA SAĞLIKLI HAYIRLI BİR KIZ EVLAT VERSİN İNŞALLAHHHH NAZARLARDAN KORUSUN BEBEĞİNİ MAŞALLAHHH
:bebecik:bebecik:bebecik:bebecik:kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::gulbis::gulbis::gulbis:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar günaydın buldum sizi nihayet çok mutluyum valla nasılsınız
sağol miniiii yaa sabah silik bir çizgi bekliyordum allahım baksana bayaa bayaa koyu çizgi.inşallah bu sefer sağlıklıdır bebeğim bana sıkı tutunur.
sabah 36,7
sağol canım inşallah tüm isteyenlere versin allahımMaşallah canım, sağlıkla taşı bu sefer inşallah.tebriklerrrr...
CNM GOZUN AYDIN YA VALLA MASSALLAH COK COK NET HADI INS PRENSESIN CIKTI YOLA GELIYO BEKLE ANNACIGI ABICIGI BABACIGI:kayris::kayris::bebecik:bebecik:gulbis::gulbis::besik::bebek::cicek:
ynaa
ynaa
[sıze="3"]
sağol miniiii yaa sabah silik bir çizgi bekliyordum allahım baksana bayaa bayaa koyu çizgi.inşallah bu sefer sağlıklıdır bebeğim bana sıkı tutunur.[/sıze]
Kakule test kitini görünce çok duygulandım. O 2 çizgiyi görmek o kadar güzelki...
[sıze="3"]
sağol canım inşallah tüm isteyenlere versin allahım
bernil şu an da ağlıyorum.öyle abiciği anacığı yazınca bi tuhaf oldum.dua edin nolur sıkı sıkı tutunsun kızım canım yavrum.
Allahım tüm isteyenlere de kalplerinde olanı hayırlı etsin kucaklarına versin.bernil rengin umut ezel önce size dualarım canlarımmmmmm inşallah allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı bir erkek evlat verir sizlere amin[/sıze]
UMUTCUM DARISI SANA INS ATESINDE GAYET GUZEL BAKSANA DAHA NE OLSUN UMUT 40MI BEKLIYON BCM:bebecik:bebecik
Helenx hoşgeldin. Allah bir an önce sağlık versin.
Kızlar boncuğun mesajını bulamadım bir türlü ne olmuş ya?
bernil şu an da ağlıyorum.öyle abiciği anacığı yazınca bi tuhaf oldum.dua edin nolur sıkı sıkı tutunsun kızım canım yavrum.
allahım tüm isteyenlere de kalplerinde olanı hayırlı etsin kucaklarına versin.bernil rengin umut ezel önce size dualarım canlarımmmmmm inşallah allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı bir erkek evlat verir sizlere amin
sabah 36,7
kakule cetvelini değiştirmiyecen kız
cnm ewet bende farkettım baya bellı ıkıncı cızgı harelde sen regl BITIMI basında kaldın cnm
ahh canım sağol ya o kadar içten etmişsinki duanı valla tuhaf oldum
inşallah boncukcuğumda düzelir akşamdan beri aklımadan çıkmıyor
ne olmuş boncuga.inşallah kötü falan değildir.ilk sayfaya baktım bebegi erkekmiş.çok sevindim yaa.allah tamamına erdirsin inşallah.
[sıze="3"]
allahım yarabbim bu nasıl bir tabir örümcek adam ağ atmış:zonk:
Hakkatten atmış ama kız[/sıze]
ohhh bizimde moralimiz yerine geldi mini allah tamamına erdirsin inş canım
Canım bana çok umut bağlama :deli:
Sabah 36,7
[sıze="3"]
sağol miniiii yaa sabah silik bir çizgi bekliyordum allahım baksana bayaa bayaa koyu çizgi.inşallah bu sefer sağlıklıdır bebeğim bana sıkı tutunur.[/sıze]
[sıze="3"]
Allahım tüm isteyenlere de kalplerinde olanı hayırlı etsin kucaklarına versin.bernil rengin umut ezel önce size dualarım canlarımmmmmm inşallah allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı bir erkek evlat verir sizlere amin[/sıze]
o duyguyu anlatamam tubby