Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
ooleyyyyy oleyyyy

kakuşşşş

CANIMM HAMİLESİİNNN SÜPERRR YAAA İŞTEE BEKLENEN SONUÇÇÇÇÇÇÇÇ

RABBİM SANA SAĞLIKLI HAYIRLI BİR KIZ EVLAT VERSİN İNŞALLAHHHH NAZARLARDAN KORUSUN BEBEĞİNİ MAŞALLAHHH
:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::bebecik:bebecik:bebecik:bebecik:kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::gulbis::gulbis::gulbis::utan::utan::utan::utan::utan::hamis::hamis::hamis::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

sağol miniiii yaa sabah silik bir çizgi bekliyordum allahım baksana bayaa bayaa koyu çizgi.inşallah bu sefer sağlıklıdır bebeğim bana sıkı tutunur.:huhuu:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Maşallah canım, sağlıkla taşı bu sefer inşallah.tebriklerrrr...
sağol canım inşallah tüm isteyenlere versin allahım

CNM GOZUN AYDIN YA VALLA MASSALLAH COK COK NET HADI INS PRENSESIN CIKTI YOLA GELIYO BEKLE ANNACIGI ABICIGI BABACIGI:kayris::kayris::bebecik:bebecik:gulbis::gulbis::utan::utan::besik::bebek::cicek::eek:ynaa:eek:ynaa

bernil şu an da ağlıyorum.öyle abiciği anacığı yazınca bi tuhaf oldum.dua edin nolur sıkı sıkı tutunsun kızım canım yavrum.
allahım tüm isteyenlere de kalplerinde olanı hayırlı etsin kucaklarına versin.bernil rengin umut ezel önce size dualarım canlarımmmmmm inşallah allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı bir erkek evlat verir sizlere amin

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
[sıze="3"]

sağol miniiii yaa sabah silik bir çizgi bekliyordum allahım baksana bayaa bayaa koyu çizgi.inşallah bu sefer sağlıklıdır bebeğim bana sıkı tutunur.:huhuu:
[/sıze]

cnm ewet bende farkettım baya bellı ıkıncı cızgı harelde sen regl BITIMI basında kaldın cnm

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
[sıze="3"]

bernil şu an da ağlıyorum.öyle abiciği anacığı yazınca bi tuhaf oldum.dua edin nolur sıkı sıkı tutunsun kızım canım yavrum.
Allahım tüm isteyenlere de kalplerinde olanı hayırlı etsin kucaklarına versin.bernil rengin umut ezel önce size dualarım canlarımmmmmm inşallah allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı bir erkek evlat verir sizlere amin
[/sıze]

kız bnıde aglattın sabah sabah ben hemen aglarım zaten duygusalımdır cnm benım duana canı gonulden amınnnnnnn dyorum ıns

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

allahım tüm isteyenlere de kalplerinde olanı hayırlı etsin kucaklarına versin.bernil rengin umut ezel önce size dualarım canlarımmmmmm inşallah allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı bir erkek evlat verir sizlere amin

ahh canım sağol ya o kadar içten etmişsinki duanı valla tuhaf oldum
inşallah boncukcuğumda düzelir akşamdan beri aklımadan çıkmıyor :(

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
canım bana çok umut bağlama :deli:
sabah 36,7

öyle deme bende pek umutlu değildim dünden beri biliyosun moralim bozuktu ama allahım kısmet etti dua et canım böyle deme

kakule cetvelini değiştirmiyecen kız :cokkomik:

uğurlu geldi bu cetvel bana dimi
cnm ewet bende farkettım baya bellı ıkıncı cızgı harelde sen regl BITIMI basında kaldın cnm

herhalde bernil zaten 11. gün yumurtluyorum ben bu ay 12. gün yumurtladım

OP
H

helenx

Misafir
ahh canım sağol ya o kadar içten etmişsinki duanı valla tuhaf oldum
inşallah boncukcuğumda düzelir akşamdan beri aklımadan çıkmıyor :(

ne olmuş boncuga.inşallah kötü falan değildir.ilk sayfaya baktım bebegi erkekmiş.çok sevindim yaa.allah tamamına erdirsin inşallah.

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ne olmuş boncuga.inşallah kötü falan değildir.ilk sayfaya baktım bebegi erkekmiş.çok sevindim yaa.allah tamamına erdirsin inşallah.

canım boncuğun bacağı çok ağrıyodu düm mr çekilmiş tümör varmış bugün tahlil yapacaklar iyi huylumu diye ona görede tedavi başlayacak bebeğin durumuda buna bağlı aklımıza geldikçe dua edelim kızlar çoook ihtiyacı var çünkü :(

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="3"]

allahım yarabbim bu nasıl bir tabir örümcek adam ağ atmış:zonk:
Hakkatten atmış ama kız:cokkomik:
[/sıze]

bak senın örümcek kız atmışş ağlarıı naberrrrrrr gerçekten senın ağrında karnının üst taraflarındamıydı

ohhh bizimde moralimiz yerine geldi mini allah tamamına erdirsin inş canım

sağol canım inşallah

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
Canım bana çok umut bağlama :deli:
Sabah 36,7

nedenmıss güzel ılerlıyor atesın amaa
[sıze="3"]

[/sıze]

evet canım bakk rabbim sana kızını emanet etmıstır ınşallah sağlıklı güzel hayırlı bır kızın olcak canım inşallahh onunla konuşş tamam mı onu sevdiğini söleee

[sıze="3"]

Allahım tüm isteyenlere de kalplerinde olanı hayırlı etsin kucaklarına versin.bernil rengin umut ezel önce size dualarım canlarımmmmmm inşallah allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı bir erkek evlat verir sizlere amin
[/sıze]

çoookkkk güzel yaaaa inşallahh rengın bernıl umut ve ezel in önce hamile sonra erkek haberlerını alcaz ınsallahhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar