Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Allah şifa versin canım zor gerçekten benimki de ateşlendi bugün daha doğrusu ölçtürmedi öyle hissettim, farenjit olmuş.daha dün müydü bahsediyodum hep boğazı şişer diye şom ağızlıyım heralde.ateşi tekrar yükselmedi erken farketmisin dedi doktor..
tüm bebişleri korusun rabbim..annelere de kolaylık versin..

Hastalık gelecekse hiç hissedilmeden gelsin ve gitsin çabucak. Yavrun bir an önce iyileşsin. Geçende bir dr söylemiş tvde çocuklarda enfeksiyonun devam etmesi nisan ortasına kadar bekleniyormuş. Artık böyle tahminlerde bulunuyorlar. Yarın kar bekleniyor dedikleri gibi:)... Şu kışı atlatsak bir an önce iyi olacak gibi.

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
allahım sana şükürler olsun şu çift çizgiyi gördüm bariz.ayyyy kızlarrrr nasıl heycanlıyım anlatamammmmmm yaaa hamileyimmmmmmmmm allahım sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip ettt

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar kocalar ne işe yarar? Para kazanmaya:).... Geldiği zaman kanepede sızmakta, tvye dalmakta her zaman haklılar kendilerince:zopa:...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
allahım sana şükürler olsun şu çift çizgiyi gördüm bariz.ayyyy kızlarrrr nasıl heycanlıyım anlatamammmmmm yaaa hamileyimmmmmmmmm allahım sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip ettt

kız geçmişe bakıyodum ne zaman geldin yazdın bacım
hadi gözün aydınnn ay çok sevindimmm
ateşin kaç çıktı canım sabah ????
darısı bize inşallahhhhhh
:dans:dans:dans:dans:dans:dans

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kız geçmişe bakıyodum ne zaman geldin yazdın bacım
hadi gözün aydınnn ay çok sevindimmm
ateşin kaç çıktı canım sabah ????
darısı bize inşallahhhhhh
:dans:dans:dans:dans:dans:dans

ayyy umut darısı senin başına inşallah kız bi acayip oldum yaa.sabah ateşim 36.8 di

esram35

Yeni Üye
Tepki
0

canım benim çok sevindim valla Allah tamamını erdirsin inşallah

OP
H

helenx

Misafir
günaydın..

ya ben bi türlü şöyle rahat rahat giremiyorum.üzülüyorum:(
iki kızda hasta oldu .küçük bronşit ettik.nasıl olduda becerdik anlamıyorum.ama ikiside hasta olunca çok zor oluyo.bi ona koştor bi ona.şimdi yi gibeler.şükür.yavaşyavaş toparlanıyorlar..
deyyan hayırlı olsun deyyan.hamile öylemii.baktım ilk sıraya.bayagı şey olmuş.mumozam sende üzülme kuzum.inşallah sağlıkla hamile kalırsın sende
kız ezel tickere baktım sendemi hamilesin yoksa yanlışmı anladım

OP
H

helenx

Misafir
kakulee ayy sendemi hamilesinn.tebri ederim.sağlıkla sıhatle gelsin inşallah..

OP
M

minietek

Misafir

ooleyyyyy oleyyyy

kakuşşşş

CANIMM HAMİLESİİNNN SÜPERRR YAAA İŞTEE BEKLENEN SONUÇÇÇÇÇÇÇÇ

RABBİM SANA SAĞLIKLI HAYIRLI BİR KIZ EVLAT VERSİN İNŞALLAHHHH NAZARLARDAN KORUSUN BEBEĞİNİ MAŞALLAHHH
:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::bebecik:bebecik:bebecik:bebecik:kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::gulbis::gulbis::gulbis::utan::utan::utan::utan::utan::hamis::hamis::hamis::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

OP
M

minietek

Misafir
Içime doğuyor kii ezel ve umutta hamileeeeeeeeeee

ateşlerı görelım umuttt

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kendimden bahsetmemisim:eek:ys: gerci bazi bilgilerimiz gorunuyor zaten..onlarin haricinde 2.5 yillik evliyim.artik hayirlisi ile bebek calismalarina basladik.gecen ay 3.denememizdi :eek:ys: beklenmeyen adet tarihim 11 mart..ins hic gelmesin..hayirlisi ile bebisim gelmis olsun..ilk oldugu icin oyle tercihim yok ama yinede erkek bebeklerini daha cok severim.Allah izin verirse ins ilk bebegim erkek olur..boyle iste...ara ara sizi okuyabilirmiyim..:eek:ys:

Tabiki okuyabilirsin. Hatta fikirlerini paylaşman daha iyi olur canım.
Bu arada Allah kalbine göre versin. Bir an önce yavruna kavuş.

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
canım allah gönlüne göre sağlıklı evlat versin inşallahhh
bakalım sıra bizde -ciko

canım benim çok sevindim valla Allah tamamını erdirsin inşallah

kakulee ayy sendemi hamilesinn.tebri ederim.sağlıkla sıhatle gelsin inşallah..

kızlar çok sağolun inanın şu an ki duygularımı ifade edemiyorrum çok mutluyum rabbim hepinize tattırsın bu mutluluğu

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
2654.jpg
[/url][/IMG]

CNM GOZUN AYDIN YA VALLA MASSALLAH COK COK NET HADI INS PRENSESIN CIKTI YOLA GELIYO BEKLE ANNACIGI ABICIGI BABACIGI:kayris::kayris::bebecik:bebecik:gulbis::gulbis::utan::utan::besik::bebek::cicek::eek:ynaa:eek:ynaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar