Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umut gemisi sen kaç yaşındasın

33 olduk artık bacım.niye sordun hayırdır ben yaşlarında oğlun mu var alcan mı beni dermişiimmmmmmmm:cokkomik:valla k.valdem olsan çok şımartırdım seni.ohhhhh kahveler,her türlü hizmet.k.valdem iyidir sağolsun içimden gelir yaparım ona.İYİYE CİĞERİMİ VERİRİM,KÖTÜNÜN AKLINI ALIRIM:deli:

OP
E

Elara

Misafir
görmeyn yok dimi siliyorumm
sonra vay efendim görmedim çiş yapıyordum,su içiyordum,gocaya baktım demeyinn ,koymam bidaha :D

OP
E

Elara

Misafir
hadi ii geceeler bende cıkıyorumm
sohbet hoştuuuu mersiii cicişlerr

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ay elara bir de benim gibi simetri hastalığın varsa tamam.ben öyleyim malesef hiç memnun değilim.gittiğim misafirlikte ev sahibine çaktırmadan tabloları dantelleri düzeltirim eğriyse.eskiden çok daha fazlaydı biraz azaldı.markette mesela ilk baştaki ürünü almam,herkesin eli değiyor diye:) eşm sinir olur benle alışveriş yapmaya.

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
33 olduk artık bacım.niye sordun hayırdır ben yaşlarında oğlun mu var alcan mı beni dermişiimmmmmmmm:cokkomik:valla k.valdem olsan çok şımartırdım seni.ohhhhh kahveler,her türlü hizmet.k.valdem iyidir sağolsun içimden gelir yaparım ona.İYİYE CİĞERİMİ VERİRİM,KÖTÜNÜN AKLINI ALIRIM:deli:

oooooooyyyyyy korkulur senden vallahı bızm senın gıbı olmak ıcın cok ekmek yememız lazım . cok filozofça konuştunda ondan sordum.

OP
E

Elara

Misafir
Ay elara bir de benim gibi simetri hastalığın varsa tamam.ben öyleyim malesef hiç memnun değilim.gittiğim misafirlikte ev sahibine çaktırmadan tabloları dantelleri düzeltirim eğriyse.eskiden çok daha fazlaydı biraz azaldı.markette mesela ilk baştaki ürünü almam,herkesin eli değiyor diye:) eşm sinir olur benle alışveriş yapmaya.

:cokkomik: gız bende aynen markette geneldee arkalardan alırımm ürünlerii

simetri takıntım yok cnm.
ama dolap cekmecelerimm kitap gibi olmalı,herşey yerli yerinde olmalıı.bendede bu hastalık var.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
oooooooyyyyyy korkulur senden vallahı bızm senın gıbı olmak ıcın cok ekmek yememız lazım . cok filozofça konuştunda ondan sordum.

msn de geçen aylarda şey yazıyordu HAKEDİ HAYATIMA SOKARIM,HAKETMEYENİN HAYATINA........... diye devam ediyordu.ne yapalım hayat felsefem.gittikçe de katılaşıyorum malesef.İnsanlarfan bir tekme mesafesi uzak durmak iyidir bee,tekme yedikten sonra kıymeti kalmaz...tabi bu siz güzel yürekli dostlarım için geçerli değil,eltigiller familyasından kişiler için geçerli...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
benim salon da biblo dolu,temizliği fitil ediyor.eşim topkapı sarayında bu kadar ıvır zıvır yoktur diye başımın etini yer.seviyorum ne yapayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar