Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
msn de geçen aylarda şey yazıyordu HAKEDİ HAYATIMA SOKARIM,HAKETMEYENİN HAYATINA........... diye devam ediyordu.ne yapalım hayat felsefem.gittikçe de katılaşıyorum malesef.İnsanlarfan bir tekme mesafesi uzak durmak iyidir bee,tekme yedikten sonra kıymeti kalmaz...tabi bu siz güzel yürekli dostlarım için geçerli değil,eltigiller familyasından kişiler için geçerli...

bende o eltigillerden cok çektim beni nereye cekseler oraya gittim eşim cok kızar bıraz agır ol dıye . hıc sert davranamıyorum cok yumusak yuzluyum:lilav:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
:cokkomik: gız bende aynen markette geneldee arkalardan alırımm ürünlerii

simetri takıntım yok cnm.
ama dolap cekmecelerimm kitap gibi olmalı,herşey yerli yerinde olmalıı.bendede bu hastalık var.

aynen,çamaşırlar da öyle çk düzgün katlanmalı.bir de eşyalarımın yeri değiştiyse deli olur kavga çıkarırım.çocukluğumdanberi.kimse elini sürmez eşyalarıma.eşim de der sıçrarsın dokunmam diye amma korkmuş :cokkomik:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bende o eltigillerden cok çektim beni nereye cekseler oraya gittim eşim cok kızar bıraz agır ol dıye . hıc sert davranamıyorum cok yumusak yuzluyum:lilav:

valla onlar aramadan aramam.bir ara görümce laf soktu aramıyorsun diye,ARANAN ARANILIR,NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE...dedim sustu sormuyor artık.:3:

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
valla onlar aramadan aramam.bir ara görümce laf soktu aramıyorsun diye,ARANAN ARANILIR,NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE...dedim sustu sormuyor artık.:3:

cnm işte o dediklerinin aynısı benım eve gelince geliyo aklıma yanı jeton bıraz geç düşüyo. bayılıyorum böyle hazır cvplılara. ama ben ne kadar hazırlansamda unutuyorum benım fırsatım bıle olmuyo laf sokmaya

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Kızlar size doyum olmuyor ama artık uyuyayım diyorum,sabah balatası gevşemiş fren misali oluyorum:) gergin ve stresli uykusuz olunca...hepinizi öpüyorum,Allah siz dostlar eksik etmesin hayatımdan...Sahte dostluklardan bıkmış biri olarak söyleyeyim.Allaha emanet olun.iyi geceler,pembe rüyalar...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
cnm işte o dediklerinin aynısı benım eve gelince geliyo aklıma yanı jeton bıraz geç düşüyo. bayılıyorum böyle hazır cvplılara. ama ben ne kadar hazırlansamda unutuyorum benım fırsatım bıle olmuyo laf sokmaya

BİR ARA KONUŞUR TİYO VERİRİM SANA...''Ben çok değerliyim,kimse keyfimi bozamaz. ''diyerek güne başla gerisi gelir zamanla.öptüm,iyi geceler...

OP
M

Mertim

Misafir
Kendimden bahsetmemisim:eek:ys: gerci bazi bilgilerimiz gorunuyor zaten..onlarin haricinde 2.5 yillik evliyim.artik hayirlisi ile bebek calismalarina basladik.gecen ay 3.denememizdi :eek:ys: beklenmeyen adet tarihim 11 mart..ins hic gelmesin..hayirlisi ile bebisim gelmis olsun..ilk oldugu icin oyle tercihim yok ama yinede erkek bebeklerini daha cok severim.Allah izin verirse ins ilk bebegim erkek olur..boyle iste...ara ara sizi okuyabilirmiyim..:eek:ys:

Tepki
0
1942.jpg

eLARACIM EV ALDIĞIMIZDA MUTFAK YAPTIRYORDUK YA CANIMM İŞLERDEN BAHSEDİLİNCE SİZEE MUTFAĞIMIN RESMİNİ PAYLAŞAYIM DEDİMM
AMA RESİMM CEPTEN ÇEKİLME
ARKADAŞIMM ÇEKMİŞTİ
FACEBOK ADRESİNE KOYMUŞŞ ORDAN YÜKLEDİM

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
cok gecmiş olsunnn cnm.Allah şifa versinn
mikrop filanmı kapmış nolmuşş kuzucuga?

Hepimizin yavrusuna Allah şifa versin. Hastalanmasın hiçbiri. Dermansız dert tedavisiz hastalık vermesin. Ne olduğu belli değil. Bilemeyiz dedi. Herşey olabilirmiş, yediği birşeyden bile olabilirmiş.

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
hamileyimmmmmmmm hamileyimmmmmm-ciko-rgulu:sila::1::gulegule:-kop-kop-kop-kop:kayris:-hmm:bebecik:bebecik:gulbis::gulbis::evet::evet::evet::utan::hamis::teytey::teytey::teytey::besik::bebek::eek:-alkis:huri::huri::huri:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar