pişttt albüme foto ekledim geçen sene kardan adam yapmıştık
tsk ederım kızlar ıyı baksın herkes kendıne uzun sure gıremeyebılırım.
bocukcum cnm nolur uzulme ıns ı yı cıkacak dualarım ıns senınle rabbım bu kadar duayı bos bırakmayacak ıns bıtanem ınan baska soz bulamıyom ıns ıyı cıkacak rabbım bebegının yuzusuyu hurmetıne ıns sana bagıslayacak bebısınıde
yazı yazarken ne yazacağımı okadar düşündümki
elden gelen hiç birşeyy yook böyle olacağı hiç aklıma gelmemişti
inşallah rabbim şifasını verir bir an önce
merhaba kızlar
p.tsı dra gıttık dr acıl mr cektırdı emarda kemıgımın ıcınde tumr ve etrafında ıltıhap oldugu ortaya cıktı.cok suduk ıhtımal ıyı huylu olabılecegını soyldı eger oyleyse bebegımın dogmasını bekleyıp amelıyata alcaklar eger kotu huyluysa hemen bebegımı alıp benıde amelıyata alıcaklar ve bır yıl kadar kemoterapı gorcegımı soyledı.yarın sabah 8 de local anestı ıle kemıgım matkapla delınıp tumorden parca alınacak .suanda en korktugum o cunku anestesı olsada kemık acırmıs.herneyse bebegım ıcın cok uzqunum ne hıssettıgımı kımse anlamıyor uzulme bebek olur yeterkı sana bısı olmasın dıyorlar oysa benb bebegım ıcın 2 aydır bu agrılara dayanıyorum.neyse oyle yanı ıcım dcok dolu kafam allak bulak bırgun kanser olcagım aklıma hıc gelmezdı.yınede tek dılgım lutfen benım ıcın dua edın kı o cok kucuk bır ıhtımal ıyı hutlu dedıgı tumor olsun ve bebegımde yasasın ....
boncuk cok geçmiş olsun biran önce sağlığına kavuşursun işallah dualarımız senınle
kakulee bu netalı bir şey yaa.çok yakışıklı maşallah.Allahım bana da böyle sağlıklı yakışıklı hayırlı bir erkek evlat ver ve tüm arkadaşlarıma aminnnnnnnnnnn.
cok tatlı oğluşun kakule saçları cok şeker ya sen benım kızımı gördünmü
kakule bak bende bı küçüklük bıde şimdikı halinı yükledim
sen ne yaptın canım adet oldunmu , test yaptınmı
maşallah yaa tam pamuk prenses.
ama ben gördüm demiştim ya yanlış kişiyi hatırlamışım yalan olmasın ben senin kızın kıvırcık hatırlıyordum kimdiki o acep.
tazmanya kakule cocuklarını z cok tatlı massallah rabbım bahtlarını acık etsın ıns
haskena olmasın cnm onuda cok ozledık hadı artık yeter gel haskenacım ya
aman ben görmiyim yanında behlül dayısı falan vardır aşık maşık olurum maazAllah :hihh::hihh::hihh:
elara boncuk tlf no yazdımıı
kakule bak bende bı küçüklük bıde şimdikı halinı yükledim