Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kakulee bu netalı bir şey yaa.çok yakışıklı maşallah.Allahım bana da böyle sağlıklı yakışıklı hayırlı bir erkek evlat ver ve tüm arkadaşlarıma aminnnnnnnnnnn.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
tsk ederım kızlar ıyı baksın herkes kendıne uzun sure gıremeyebılırım.

bocukcum cnm nolur uzulme ıns ı yı cıkacak dualarım ıns senınle rabbım bu kadar duayı bos bırakmayacak ıns bıtanem ınan baska soz bulamıyom ıns ıyı cıkacak rabbım bebegının yuzusuyu hurmetıne ıns sana bagıslayacak bebısınıde

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
bocukcum cnm nolur uzulme ıns ı yı cıkacak dualarım ıns senınle rabbım bu kadar duayı bos bırakmayacak ıns bıtanem ınan baska soz bulamıyom ıns ıyı cıkacak rabbım bebegının yuzusuyu hurmetıne ıns sana bagıslayacak bebısınıde

yazı yazarken ne yazacağımı okadar düşündümki
elden gelen hiç birşeyy yook böyle olacağı hiç aklıma gelmemişti
inşallah rabbim şifasını verir bir an önce

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
yazı yazarken ne yazacağımı okadar düşündümki
elden gelen hiç birşeyy yook böyle olacağı hiç aklıma gelmemişti
inşallah rabbim şifasını verir bir an önce

ıns umutcum ıns aynen ınan dısardan geldım dondum kaldım rabbım ezanlar okunuyo ıns sıfasını versın tum hastalara ıns

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
merhaba kızlar
p.tsı dra gıttık dr acıl mr cektırdı emarda kemıgımın ıcınde tumr ve etrafında ıltıhap oldugu ortaya cıktı.cok suduk ıhtımal ıyı huylu olabılecegını soyldı eger oyleyse bebegımın dogmasını bekleyıp amelıyata alcaklar eger kotu huyluysa hemen bebegımı alıp benıde amelıyata alıcaklar ve bır yıl kadar kemoterapı gorcegımı soyledı.yarın sabah 8 de local anestı ıle kemıgım matkapla delınıp tumorden parca alınacak .suanda en korktugum o cunku anestesı olsada kemık acırmıs.herneyse bebegım ıcın cok uzqunum ne hıssettıgımı kımse anlamıyor uzulme bebek olur yeterkı sana bısı olmasın dıyorlar oysa benb bebegım ıcın 2 aydır bu agrılara dayanıyorum.neyse oyle yanı ıcım dcok dolu kafam allak bulak bırgun kanser olcagım aklıma hıc gelmezdı.yınede tek dılgım lutfen benım ıcın dua edın kı o cok kucuk bır ıhtımal ıyı hutlu dedıgı tumor olsun ve bebegımde yasasın ....

canım çok üzüldüm ,inş o küçük ihtimal gerçek olur ve iyi huyludur tumor,rabbim sana bebeğini bağışlasın,bebeğinede seni inş,biliyosun söylememize gerek yok zaten hepimizin duası seninle rabbim dualarımızı kabul etsin inş bebeğine ve sana sağlık versin

OP
M

minietek

Misafir
elara boncuk tlf no yazdımıı

kakuşş oğluşuna bayıldımm

saçlarına ayrıca bayıldıımmm

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kakulee bu netalı bir şey yaa.çok yakışıklı maşallah.Allahım bana da böyle sağlıklı yakışıklı hayırlı bir erkek evlat ver ve tüm arkadaşlarıma aminnnnnnnnnnn.

sağol teyzesi
amin canım inşallah rabbim hepinize birer erkek evlar nasip eder.
cok tatlı oğluşun kakule saçları cok şeker ya sen benım kızımı gördünmü

gördüm gördüm diğer yerde görmüştüm maşallah kızına çok tatlı

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
tazmanya kakule cocuklarını z cok tatlı massallah rabbım bahtlarını acık etsın ıns

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
maşallah yaa tam pamuk prenses.
ama ben gördüm demiştim ya yanlış kişiyi hatırlamışım yalan olmasın ben senin kızın kıvırcık hatırlıyordum kimdiki o acep.

haskena olmasın cnm onuda cok ozledık hadı artık yeter gel haskenacım ya

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
OP
E

Elara

Misafir
aman ben görmiyim yanında behlül dayısı falan vardır aşık maşık olurum maazAllah :hihh::hihh::hihh:

bende kızım ve dayısını sana göstermeye hiç meraklı degilimm

pişttt albüme foto ekledim geçen sene kardan adam yapmıştık

maşallahhh ogluşaa cok tatlıııı,bende istiyom ondann tarifini versene

elara boncuk tlf no yazdımıı

yok yazmadııı

kakule bak bende bı küçüklük bıde şimdikı halinı yükledim

maşalalhh sizee.ikinid ecok şekersinizz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar