Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
G

gunness

Misafir
oo süperrrr cok şanslısınnn
benim koca tee kızılaydan keçiörene kadar yürümüş yaa
arabayı mecburen bırakmış yollar kapalıymışş
dolmuş otobüs taksilerde hep doluyomuşşş
eve bi geldii kardanadam gibiydii
sabah gitme dedim ama gitti bugün cok iş var diyee
ona madalya takıyorlar sankii

burada kar kalıngı camdan baktıgım kadarıyla 20-30 cm varr
orda daha coktur.ve hala kar yagıyor

dün herkes perişan oldu biz rahat gittik ama çok trafik vardı,ben de eşime gidebilmek için 1 saat yüürüdüm eşimin işyerinin verdiği pickup var dağ arabası olduğu için hiç kaymadı,yolda kalan arkadaşları geri döndük adık kız kardeşimi falan dolmuşa döndük valla 10.30 eve geldik herkesi evine bıraktık falan. sabah müdürümüzü aradık ayaklandık yani resmen :cokkomik:nasıl gelecez diye tatil olduk eşim gitti ama,belediyeler hiç çalışmadı dün tuz falan atmadılar insanları sefil ettiler yollarda

OP
G

gunness

Misafir
güness yok nasıl olsa :hihi:
sanmıyorum ama bakacağız artık az kaldı nede olsa

:zonk::zonk: görmiyecem mi sandın sen saf osmanımm ,noluyo ben yokken anında karartı yine bu ay olmasa önümüzdeki ay var nasıl olsa pozitif pozitiff:cikolata::huhuu:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
elaracım metonin konusunda verdiğin bilgi için teşekkürler.nisanda başlıycam bu diyete çünkü...

OP
G

gunness

Misafir
:cee:cee:ceeÇOOOKK İSTİYORUM SİZİN EN KISA ZAMAN DA OĞULLARINIZA HAMİLE KALMANIZII

KIZLARRR ŞÖYLE BİR ŞEY YAPALIMMMII HADİ HEP BİRLİKTE HEMEN ŞİMDİİİ RENGIN VE BERNILIN EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLAA ERKEK BEBEİŞLERINE HAMILE KALMAK İÇİN HERKES AKLINA ILK GELEN DUAYI OKUSUN OLURMUU DUALARIMIZA BAŞLAYALIM OLURMU HADİ BİSMİLLAAHH :cee:cee:cee:cee:cee

valla ben de yeni gördüm hemen okudum kızlar,zaten sizin oğlunuzun olmasını yürekten istiyorum inş.Allah kabul eder dualarımızı

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar geçmişi çok yazmamışsınız iyi yarıladımbile...okullar burada bugün ve yarın tatil.3 saat derse girdik tatil haberi aldık.eve geldim annem yazık gelmiş bebeğim için onu gönderdim.kadıncağız yarın dinlensin,ben de tabi...nasılsınız?

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızlar 40.gün itibariyle reglim gelmiş bulunuyor.dra gidemem zaten bu havada..ne dolmuş ne otobüse binilir.istanbul resmen tipi altında...
sadece reglimin rengi çok açık gibi..ilerleyen zamanlarda düzelir inşallah.ama memişlerimin ağrısı hala var neden acaba:acep:
10 gün sonra dra gidip bi baktırırım herşey yolundamı diye....

OP
M

minietek

Misafir
geldımm baktımm kaçıyorumm hoşgeldın

elaraa umut mımozaa

OP
E

Elara

Misafir
3906.jpg
[/url][/IMG]

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
adaşım ,ezell nabersiniz:) NASIL GİDİYOR ATEŞ,YÜKSELMEYE DEVAM MI?

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar geçmişi çok yazmamışsınız iyi yarıladımbile...okullar burada bugün ve yarın tatil.3 saat derse girdik tatil haberi aldık.eve geldim annem yazık gelmiş bebeğim için onu gönderdim.kadıncağız yarın dinlensin,ben de tabi...nasılsınız?

iyiyiz canım hoşgeldin kızınla daha rahat ilgilenirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar