Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
:cee:cee:ceeÇOOOKK İSTİYORUM SİZİN EN KISA ZAMAN DA OĞULLARINIZA HAMİLE KALMANIZII

KIZLARRR ŞÖYLE BİR ŞEY YAPALIMMMII HADİ HEP BİRLİKTE HEMEN ŞİMDİİİ RENGIN VE BERNILIN EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLAA ERKEK BEBEİŞLERINE HAMILE KALMAK İÇİN HERKES AKLINA ILK GELEN DUAYI OKUSUN OLURMUU DUALARIMIZA BAŞLAYALIM OLURMU HADİ BİSMİLLAAHH :cee:cee:cee:cee:cee

ben okudum Allah kabul etsin inşaallah tez zamanda alırlar oğullarını kucaklarına

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
:cee:cee:ceeÇOOOKK İSTİYORUM SİZİN EN KISA ZAMAN DA OĞULLARINIZA HAMİLE KALMANIZII

KIZLARRR ŞÖYLE BİR ŞEY YAPALIMMMII HADİ HEP BİRLİKTE HEMEN ŞİMDİİİ RENGIN VE BERNILIN EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLAA ERKEK BEBEİŞLERINE HAMILE KALMAK İÇİN HERKES AKLINA ILK GELEN DUAYI OKUSUN OLURMUU DUALARIMIZA BAŞLAYALIM OLURMU HADİ BİSMİLLAAHH :cee:cee:cee:cee:cee

ben bitirdim bile
valla okudum :dertli:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
:cee:cee:ceeçoookk istiyorum sizin en kısa zaman da oğullarınıza hamile kalmanızıı

kızlarrr şöyle bir şey yapalımmmıı hadi hep birlikte hemen şimdiii rengın ve bernılın en kısa zamanda sağlıklaa erkek bebeişlerıne hamıle kalmak için herkes aklına ılk gelen duayı okusun olurmuu dualarımıza başlayalım olurmu hadi bismillaahh :cee:cee:cee:cee:cee

cnm ya aglattın benı sabah sabah rabbım ıns sızlerın duasıyla verecek bende sıze edıyon ıkı gundur kara bakıp bakıp cnm allah razı olsun

OP
M

minietek

Misafir
Duayı okurken güzümün öünü bır anne masmavı kıyafetler ıcınde bır erkek bebek ve merakla bebeğe bakan 3 kız çocuğuda getırdım inşallahh paşanızı size bağışlar rabbimm

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
duayı okurken güzümün öünü bır anne masmavı kıyafetler ıcınde bır erkek bebek ve merakla bebeğe bakan 3 kız çocuğuda getırdım inşallahh paşanızı size bağışlar rabbimm

amın cnm allah razı olsun rabbım snada yakısıklı bı sehzade nasıp etsın önce saglıkla bırlıkte tabı butun kızlara ıns

OP
M

minietek

Misafir
EVET İNŞALLAH BUNU BÜTÜN KIZLAR İÇİN YAPALIMM BUGUN BERNIL VE RENGININ OLSUN YARINDA EZEL VE UMUT İÇİN DUA EDERIZ SAĞLIKLA OĞULLARINI KUCAKLARINA ALSIN DİYEEE

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

canım benim allah razı olsun rabbim sizin duaların hürmetine inş kabul etsin ettiğiniz duayı hepimz için kabul etsin inş

OP
E

_eZeL_

Misafir
kakuuuşş kız gelmişsin sesin çıkmıyor napıyorsun bakim senin içinde dua ettim şimdi sana da sağlıklı sıhatli bir kız evlat nasip etsin Rabbim
ateşini ölçtün mü bu sabah kaç çıktı seninki dün baya yüksekti yarın adet günün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar