Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
yok cnm gidemedim birlikte çalıştığımız arkadaş iki kişi reçete girebiliyoruz ecz alakalı bir yere gitmek zorunda kaldı bende reçete girebilen tek kişi kaldığım için gidemedim zatenm dr muayenehanesınıde aradım kimse çıkmadı bugün gitmeyi düşünüyorum ama 4 martta vaj. Ultrasonla baktı şimdi bugün 5 mart acaba bu dr da bakarsa vag. Ultrasonla bır tehlıke olurmu geçen sefer baktığında biraz ağrım olmuştu korktum onun için acaba artık dr mu belirlesemde 1 dr a mı gitsem diyorum kendi dr 2 hafta sonra çağırdı kalp dinlemek için
18 mart ı beklımmı sızcee

bu arada umut ateşin güzel yükselmıs bak hemen kaydedıyorumm

ezel senın kaç çıktıı

mini bencede önce bir dr belirlemelisin güveneceğin bir dr olsun senin durumun özel çünkü çok, farklı dr lara gitme kafan çok karışır ve biraz sabırlı ol canım acele etme derim bazı dr lar alttan bakar ilk aylarda

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
hiç bir bitkisel karışım ot çay içmeyeceğim....
ilaç içmeyeceğim....
bişiler ters tepki yapmış olmalı ki bebeğim beni bıraktı.....ay yine kendi kendimi yiycem:uzgun::uzgun:

bence ilaçları deneme yapana kadar kullan mimoza deneme yaptığın gün kullanma bırak canım onlar takviye zaten

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
burdada aynı bernil:hihi: bugün kar bir kışın acısını çıkarır gibi yağıyo oh yağsında hem hava temizzlensin hemde soğuk gitsin-ciko

ewet cnm ya yagsnda aksama kar oynamaya cıkıcaz kızlara söz verdım dunden berı kuduruyolar cıkıcaz dıye cok kar yoktukı öle ıns bugun yagarda söle guzlece oynarız:cokkomik::cokkomik:

OP
M

minietek

Misafir
mini bencede önce bir dr belirlemelisin güveneceğin bir dr olsun senin durumun özel çünkü çok, farklı dr lara gitme kafan çok karışır ve biraz sabırlı ol canım acele etme derim bazı dr lar alttan bakar ilk aylarda

EVET CNM HAKLISINN BİR DR KARAR VERMELİYİM BAKALIM BAŞARABİLİRSEMM

minietek adet olucak olsam ne zaman düşer adet göreceğim gün mü_?

HAYIR CANIM BEN ÇOK ARAŞTIRDIM YUMURTLAMADAN 12 GÜN SONRA GENELDE DÜŞÜYOR ZATEN YUMURTLAMADAN 14 GUN SONRADA ADET GUNU OLUYOR

YANI GENEL DE ADETE 1-2 GÜN KALA EĞER ADET OLUNCAKSA DÜŞÜYORR

AMA ŞİMDİ KANDA BAKTIRSANDA ÇIKIYOOO

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ewet cnm ya yagsnda aksama kar oynamaya cıkıcaz kızlara söz verdım dunden berı kuduruyolar cıkıcaz dıye cok kar yoktukı öle ıns bugun yagarda söle guzlece oynarız:cokkomik::cokkomik:

oh ne güzel ben senin oturduğun siteyi tahmin edbiliyorum bernil neresi olduğunu canım:hihi:bende orda oturuyodum taşındım ama nerdeyse hergün ordayım:hihi:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
EVET CNM HAKLISINN BİR DR KARAR VERMELİYİM BAKALIM BAŞARABİLİRSEMM

minietek adet olucak olsam ne zaman düşer adet göreceğim gün mü_?

HAYIR CANIM BEN ÇOK ARAŞTIRDIM YUMURTLAMADAN 12 GÜN SONRA GENELDE DÜŞÜYOR ZATEN YUMURTLAMADAN 14 GUN SONRADA ADET GUNU OLUYOR

mini eğer öyleyse ilişkiden birkaç gün sonra ateşi ölçsek,bide 11. 12.gün ölçsek yine aynı olmazmı farkedermi yani ne dersin hergün ölçmeye gerek varmı

OP
M

minietek

Misafir
Kızlar dün gece babannemi gördüm rüyamda 2-3 yaşlarında beyaz tenli siyah saçlı bir erkek çocuğu gösteriyo bana bak bu çocuk senın dıme dıyor ve çocuğa sarılıp öpüyorr bende aa benım oğlum bumuu diyorummm seviniyorumm

ama babannem öldü ve oğlumu öpüyor ölünün birini öpmesi iyi değil derlerr

ama hayırlara yazsın inşallahh

acaba babamda biliyormudur haber gitmişmidir kızkardeşim hamile bile olduğunu öğrenmeden önce babamın kucağında kız çocuğu vardı bana ver baba hastasın düşürürsün diyorum yok sana vermıcem annen gelsinde ona verim diyorduu ben korkuyordum kızı düşürürse babam naparım ben dıyee

ve bu rüya haftasını geçmeden kızkardeşim çok bekledıgı bebeğini müjdelemıstı

hemde kızı oldu aynı rüyamdakı kız çocuğu gibi o da beyaz tenlı siyah saçlıydıı

OP
E

_eZeL_

Misafir

o zaman ben yarını bekliyim bakalım ateşim kaç çıkacak eğer yarında aynıysa gebelik testinde çıkmazmı ya da acile gitsem kan tahlili yaparlar mı ki_?

OP
E

_eZeL_

Misafir
Kızlar dün gece babannemi gördüm rüyamda 2-3 yaşlarında beyaz tenli siyah saçlı bir erkek çocuğu gösteriyo bana bak bu çocuk senın dıme dıyor ve çocuğa sarılıp öpüyorr bende aa benım oğlum bumuu diyorummm seviniyorumm

ama babannem öldü ve oğlumu öpüyor ölünün birini öpmesi iyi değil derlerr

ama hayırlara yazsın inşallahh

acaba babamda biliyormudur haber gitmişmidir kızkardeşim hamile bile olduğunu öğrenmeden önce babamın kucağında kız çocuğu vardı bana ver baba hastasın düşürürsün diyorum yok sana vermıcem annen gelsinde ona verim diyorduu ben korkuyordum kızı düşürürse babam naparım ben dıyee

ve bu rüya haftasını geçmeden kızkardeşim çok bekledıgı bebeğini müjdelemıstı

hemde kızı oldu aynı rüyamdakı kız çocuğu gibi o da beyaz tenlı siyah saçlıydıı

canım Allah hayırlara vesile kılsın inşaAllah
baban sana ablanın kızını göstermiş babannende oğlunu göstermiştir inşaAllah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar