hoşgeldin evrim kız öyle uzaktan izlemek olurmu sohpete katıl özledik
kız +18 olacak anlatmiyım burdaçok ayıp
ys:
hoşgeldin epokheeeeeee
keşke ben de hamiş olsam da benimde bulantım olsa
kızlar hepınıze cok tsk ederım meraklarınız dualarınız ıcın
bernıl ben bı yazıyım enler yabtım hepınıze yollarım tekrardan cnm
rabbım hepınıze nasıp eder ıns hos ben hala korkuyorum dr sonra degıstı demez degılmı ?
benım soyle oldu kızlar cıft cızgı gordugum ılk gunun sabahı yumurta akı kıvamı geldı 3.günü ogleden sonra kremsı geldı o gece ılıskı oldu testtede cızgı sılıktı ama sanırım ben testı yanlıs yabmısım 4 saat sonra tekrarladıgımda cıft cızgı devam edıyordu takıp ettım 17 saat sonra cızgım gıtmıstı
yanı catlamadan 17 saat once ılıskı oldu
benım hep hatam cıft cızgı gordummu ılıskı oluyordu .ama cıft cızgım benım 3 gun suruyordu.demek ozaman hamıle kalsam kız olma olasılıgı cok yuksektı hos 17 saat oncesıde yuksek ama ortam yogun derece alkalıydı dıye dusunuyorum ılaclar vsler bırde en onemlısı rabbım dualarımı kabul ettı
ay canım ya inş uyurken düşer ateşi gerek kalmaz duşa
ayyy inşallah tubby iki duygu arasında gidip geliyorum bi diyorum kesin hamileyim bi diyorum yok yaaa bu ay gene adet olucam.
Teletubby kızına geçmiş olsun,şimdi nasıl oldu?
bacım ateşi yüksek yaa.
iki dijital arasında nasıl bu kadar fark olurr
neresinden ölcüyorsun??
ay reçete eczanede kaldı,farklı ilaçlarda yazdığı için kabızlığı da vardı çünkü,parol şurup yazdı arada ateşleniyor.o yüzden reçete eczanede kaldı.yarın eşim alcak söylerim o zaman adını ama sanırım emekli sandığı ödemiyormuş içinde çinko maddesi varmış öyle söyledi doktor yazarken.yumurtayı günaşırı verşiyordum ama bu hafta yarım yarım üstüste verdim ,bir de kiviye alerjisi oluyor ben ne zaman kivi yesem vucudu kızarıyor,sütten geçtğiini söyledi doktorum.ben de sık yerdim bayılırım kiviyama yemiycez sanırım.
Canım kulağından bakıyorum. Minimum 37,5. max 38,5 sürekli kontrol ediyorum.
İlgin için teşekkür ederim canım. Şimdilik kontrol altında. Daha öncede ablamız öyle rahatsızlanmıştı. Acile götürmüştüm çocuk dr ilaç vermek yerine vucutu ıslatıp ateşinin düşmesini beklemişti. İnşallah hepimizin yavrusu sağlıkla büyür.benim oğlum ateşlenince antibiyotiksiz iyileşmez,seninkini bilmiyorum ama bi göster istersen enfeksiyonsa ilerleyince kulağa vuruyo.
iki kulak arasında 1 dereceye yakın farkediyo
sağol canım senin dekızlar merhaba ;
emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun
emeği ile dunyayı güzelleştiren yaşanacak hale getiren tüm kadınlara selam olsun
nasılsınız giremedim ne zamandır ama yeni yerinize alışmışınız
inşallah canım seninde olur
ben 8 aydır bekliyodum
işin garibi hamile kalacağımı düşünmedim bu ay
beklemiyodum
yine tutmaz die
Arkadaşım Rabbim senin için hayırlısını nasip etsin. İnşallah gebesindir sağlıkla...
Ateşi bir düşüyor bir çıkıyor canım. Sürekli tetikteyim.
Kakule, gebe kal inşallah ama lütfen bulantın olmasın. Benim bir arkadaş öldü öldü dirildi. Düşmanıma vermesin. Dua ederkende düzgün et:zopa:
gelebildi mi eşin? hasta olmaz inşallah..benimkide bursaya gitti sabah iş için, kaynanamı alıp geliyo.10 gündür annesindeydi kayınvalidem.çok dalga var kalkmaz belki feribot dedi ama gelmek üzeredirlerheralde