Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost

Üye
Tepki
28
kızlar merhaba ;
emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun
emeği ile dunyayı güzelleştiren yaşanacak hale getiren tüm kadınlara selam olsun
nasılsınız giremedim ne zamandır ama yeni yerinize alışmışınız

dost

Üye
Tepki
28
kızlar hepınıze cok tsk ederım meraklarınız dualarınız ıcın
bernıl ben bı yazıyım enler yabtım hepınıze yollarım tekrardan cnm
rabbım hepınıze nasıp eder ıns hos ben hala korkuyorum dr sonra degıstı demez degılmı ? :)
benım soyle oldu kızlar cıft cızgı gordugum ılk gunun sabahı yumurta akı kıvamı geldı 3.günü ogleden sonra kremsı geldı o gece ılıskı oldu testtede cızgı sılıktı ama sanırım ben testı yanlıs yabmısım 4 saat sonra tekrarladıgımda cıft cızgı devam edıyordu takıp ettım 17 saat sonra cızgım gıtmıstı
yanı catlamadan 17 saat once ılıskı oldu
benım hep hatam cıft cızgı gordummu ılıskı oluyordu .ama cıft cızgım benım 3 gun suruyordu.demek ozaman hamıle kalsam kız olma olasılıgı cok yuksektı hos 17 saat oncesıde yuksek ama ortam yogun derece alkalıydı dıye dusunuyorum ılaclar vsler bırde en onemlısı rabbım dualarımı kabul ettı

hayırlı olsun al kucağına sağlıcakla inşallah

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
ay reçete eczanede kaldı,farklı ilaçlarda yazdığı için kabızlığı da vardı çünkü,parol şurup yazdı arada ateşleniyor.o yüzden reçete eczanede kaldı.yarın eşim alcak söylerim o zaman adını ama sanırım emekli sandığı ödemiyormuş içinde çinko maddesi varmış öyle söyledi doktor yazarken.yumurtayı günaşırı verşiyordum ama bu hafta yarım yarım üstüste verdim ,bir de kiviye alerjisi oluyor ben ne zaman kivi yesem vucudu kızarıyor,sütten geçtğiini söyledi doktorum.ben de sık yerdim bayılırım kiviyama yemiycez sanırım.

Canım Allah yavrunun tez zamanda şifasını versin. İnşallah bu alerjik bünyesi daimi olmaz.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
benim oğlum ateşlenince antibiyotiksiz iyileşmez,seninkini bilmiyorum ama bi göster istersen enfeksiyonsa ilerleyince kulağa vuruyo.
iki kulak arasında 1 dereceye yakın farkediyo
İlgin için teşekkür ederim canım. Şimdilik kontrol altında. Daha öncede ablamız öyle rahatsızlanmıştı. Acile götürmüştüm çocuk dr ilaç vermek yerine vucutu ıslatıp ateşinin düşmesini beklemişti. İnşallah hepimizin yavrusu sağlıkla büyür.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kakule, gebe kal inşallah ama lütfen bulantın olmasın. Benim bir arkadaş öldü öldü dirildi. Düşmanıma vermesin. Dua ederkende düzgün et :) :zopa:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kızlar merhaba ;
emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun
emeği ile dunyayı güzelleştiren yaşanacak hale getiren tüm kadınlara selam olsun
nasılsınız giremedim ne zamandır ama yeni yerinize alışmışınız
sağol canım senin de
inşallah canım seninde olur
ben 8 aydır bekliyodum
işin garibi hamile kalacağımı düşünmedim bu ay
beklemiyodum
yine tutmaz die

inşallah canım hayırlısı.allah seninde bebişini kucağına almayı nasip etsin

Arkadaşım Rabbim senin için hayırlısını nasip etsin. İnşallah gebesindir sağlıkla...

inşallah tubby sağol canım
Ateşi bir düşüyor bir çıkıyor canım. Sürekli tetikteyim.

canım yaaa yavrularımız hasta olunca süzülüyorlar gül gibi soluyorlar.allah tez zamanda şifa versin.bu gece inşallah bidaha çıkmaz.ıslak bezle sil annesi doktor demişti yıkamaktan daha etkiliymiş eklem yerlerine ıslak bez koy ben hep öyle yaparım geçer ateşi.hem hastayken duşa sokmak hem ona hem sana eziyet kıyamam yaa.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kakule evet canım, az önce epokhe arkadaşada yazmıştım. Hastanede dr büyük kızımada öyle yapmıştı. Ateş beni hep korkutur:(

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
slmm kızlar ne habersiniz Elaracım cetvel için teşkler olmuştur inş. yapmaya çalıştım ama bakalım görücez şimdi:1:

OP
E

Elara

Misafir
gelebildi mi eşin? hasta olmaz inşallah..benimkide bursaya gitti sabah iş için, kaynanamı alıp geliyo.10 gündür annesindeydi kayınvalidem.çok dalga var kalkmaz belki feribot dedi ama gelmek üzeredirlerheralde

yok cnm daha gelemedi yaaa
evimizin yakınına kadar yürümüş düşünebiliyormusunn:(((
taksiler ve dolmuşlarda hep doluymuşş
en son bi adam durmuş almış eşimi evin yakınındayım gelirim birazdan dedii
inşallah hasta olmaz .
o da telefonda beni sakinleştiriyor ben iyiyim soguk degil hava diyee
ofsss.büyükşehirde yaşıyoruz ama halee bak yaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar