Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
gecmiş olsun umut
ne merhemi alcaksın? ismi ne
yumurtayı hergünmü veriyorsun

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
elaracım eşinle babam meslektaşmış:) Çok sever babam mesleğini o da bayındırlık müdürlüğünden emekli ama hala inşaatların kontrolörlüğünü yapıyor.

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
sağol elaracım kızımın boyun ve kulak bölgesinde kırkmızı kırmızı minik lekeler oldu aybi korktum kızamık diye,belirtilerini de bilmiyorum ya daha kızamık aşımız ilk doz gelecek ay ay çok korktum.doktor baktı alerji,yumurta alerji yapmış,bide kivi sütümden geçip alerji yapmış bebime.ilaç verdi emerhem eczanede yokmuş depodan getirecekler.ay şükürler olsun aşımız da yok daha çok kötü oldu.gıdalara karşı çok alerjen bir bünyesi var dedi.

çok geçmiş olsun umut dikkat et bundan sonra.canım benim sütten bile etkilendiyse çok hassas.yerim ben onun hassaslığını.ayyy ben bebiş özledim yaaaaa

OP
E

Elara

Misafir
elaracım eşinle babam meslektaşmış:) Çok sever babam mesleğini o da bayındırlık müdürlüğünden emekli ama hala inşaatların kontrolörlüğünü yapıyor.

benim kocada bayılır mesleginee.eşimde bi ara toki inşaatlarının kontrollügünü yapıyorduu.
seyehatleri oluyorduu ben cok şikayetciydimm

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
gecmiş olsun umut
ne merhemi alcaksın? ismi ne
yumurtayı hergünmü veriyorsun

ay reçete eczanede kaldı,farklı ilaçlarda yazdığı için kabızlığı da vardı çünkü,parol şurup yazdı arada ateşleniyor.o yüzden reçete eczanede kaldı.yarın eşim alcak söylerim o zaman adını ama sanırım emekli sandığı ödemiyormuş içinde çinko maddesi varmış öyle söyledi doktor yazarken.yumurtayı günaşırı verşiyordum ama bu hafta yarım yarım üstüste verdim ,bir de kiviye alerjisi oluyor ben ne zaman kivi yesem vucudu kızarıyor,sütten geçtğiini söyledi doktorum.ben de sık yerdim bayılırım kiviyama yemiycez sanırım.

OP
E

Elara

Misafir
kakuleee inş böle güzel bi kızın olurrr
resmin üstüne tıklaa büyürr
ben bayılıyorum bu kızaa
masa üstümde arka plan yaptımm

Ekli dosyalar

• 163650_188435051182310_100000474483886_641268_2755209_n.jpg
    163650_188435051182310_100000474483886_641268_2755209_n.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 58
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
benim kocada bayılır mesleginee.eşimde bi ara toki inşaatlarının kontrollügünü yapıyorduu.
seyehatleri oluyorduu ben cok şikayetciydimm

annem yazık hep der ay kızım senelerce ilçelere şehirdışarına gitti siz küçüktünüz,sağında kadın mühendis solunda kadın mühendis arazıdeydiler hep derdi.Ay annem iyi sabırlıymış ben çok kıskancımdır işyerinde kadın olur da arabaya da yanyana orurtmazdıisrifa ettirirdim heralkde başının etini yiye yiye:) neyseki işi pek kadınlarla alakalı değil:)en azından yanyana değil:)

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
çok geçmiş olsun umut dikkat et bundan sonra.canım benim sütten bile etkilendiyse çok hassas.yerim ben onun hassaslığını.ayyy ben bebiş özledim yaaaaa

sorma çilekte de oluyor ya,çilek yemiştim yazın ilk çıkanlardan o zaman 3 aylık falandı,sütten almış kıpkırmızı olmuştu kolları bacakları.bazı çocukların çil,kivi ve yumurtaya oluyormuş alerjisi.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kakule bugün hastanede yeni doğanları görünce ben de istiyorum dedim ya,ay meğer ne çocuk delisiymişim.

OP
E

Elara

Misafir
eşim tel etti erken gelcekmişşş
canı pirinc pilavı istemişş, gidiyim yapim kızım uyanmadann
sonra görürşüüzz kızlarr

OP
M

minietek

Misafir
elk. Müh cnm

bacım ateşi yüksek yaa.
Iki dijital arasında nasıl bu kadar fark olurr
neresinden ölcüyorsun???

Sende artık zopaa istiyon heee
ters bişi olsa bu kadar yükselmez cnm.başka test filan yaptırma artık
1 hafta sonra doktora gidersin bebişi görürsün inş.
Amma panik kadınsın yaw

mini doktorunu arayıp sorsana bacım

dr gıdıcem canım 1 saate kadar sorcam inşallah problem yoktur

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elaracım bişey daha soracağım benim adetim bu ay az geldi,yani ilk iki gün bol bol olurdu diğer günler aalırdı,ilk gün bololdu diğer günler azalarak devam etti,ay bişey yoktur dimi çok moralim bozuldu.

OP
E

Elara

Misafir
bu arada boncugu cokmerak ettim kızlar yaa.keşke teli olsaydıı arardımm :(
hastaneye filanmı yatırdılarkii

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar eşim gelmek üzre,sofra kuracağım.görüşürüz kendinize iyi bakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar