Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
ya ben doğum yapıorum ama bebek ne kız ne erkek biri var yanımda bunun erkek olması lazımdı diorum kız birtek çişini yapabileceği delik var ama orda organı yok nese kadın dio erkek zatenn hani bak bakim diorum bi arkamı dönüorum pipisi var bebeğin sonra bakıorum eliyle koparıo onu kız oluo anlamadım hayırdır inşlalah bakeeekızlar bilen varsa yorum bekliorum netten rüya yorumuna bakıpta deil hee

açıkta kalmış güzelim senin biyerlerin :cokkomik:
gönlünden kız geçmiş ya ondan heralde çok düşündüysen

OP
E

Elara

Misafir
OP
E

Elara

Misafir
hürrem hayır olsun rüyan ama ben pek anlamam yorumdann

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
açıkta kalmış güzelim senin biyerlerin :cokkomik:
gönlünden kız geçmiş ya ondan heralde çok düşündüysen

ay bak benm dediğim gibi bende hep kendime öle yorum yaparım eşime anlatırum rüyamı canım gece kaç defa üstünü örttüm hep açık dio haha güzeldi epokhe sağol yha ii güldüm:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
hürremm 2 hafta sonra evlilik yıldönümünüz galiba cetvele göree
varmı bi planınn
ilk yıldönümünüz olcakk

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
epokhe kerevizi nasıl pişiriyon portakalla versene tarifiniii

ben eşime genelde süslenirim,makyaj yapmasamda en azından üstümdekielre ceki düzen veririmm
ama yumurtlamaa haftamda son derece pasaklı olurumm adam yanaşmasın bana diyee:hihi:

eşin içinde cok şanslısınn.inşallahh bu tutumu devamlı olurr.ama yinede güvenmemek lazımm

canım bi bardak portakal suyuyla yapıodum bazen tatlı oluyo yarım bardakta yeter.. bi tane irice soğanı küp doğruyorum. saf zeytinyağında kavuruyorum. sırasıyla doğranmış havuç,patates ve kerevizi koyuyorum.çok küçük olunca dağılır kerevzler artık ayarlarsın bi iki kere pişirince anlıyo insan.kayınvalidem kırmızı biberde koyar, galiba közlenmiş kavanozda olandan renkli olsn diye..bir iki çevirip üsütne portakal suyu ve sıcak su koyarım ama ölçmüyorum 1 bardağı geçmez..pişmeye yakın tuzunu koyarım tam suyunu çekmeden..afiyet olsun:)

inşallah canım dediğin gibi insanın başına herşey geliyo bu dünyada ama
7 senedir maşallah diym :)

OP
E

Elara

Misafir
canım bi bardak portakal suyuyla yapıodum bazen tatlı oluyo yarım bardakta yeter.. bi tane irice soğanı küp doğruyorum. saf zeytinyağında kavuruyorum. sırasıyla doğranmış havuç,patates ve kerevizi koyuyorum.çok küçük olunca dağılır kerevzler artık ayarlarsın bi iki kere pişirince anlıyo insan.kayınvalidem kırmızı biberde koyar, galiba közlenmiş kavanozda olandan renkli olsn diye..bir iki çevirip üsütne portakal suyu ve sıcak su koyarım ama ölçmüyorum 1 bardağı geçmez..pişmeye yakın tuzunu koyarım tam suyunu çekmeden..afiyet olsun:)

inşallah canım dediğin gibi insanın başına herşey geliyo bu dünyada ama
7 senedir maşallah diym :)

tşk tarif içinn deniyim bakıyım merak ettimmm
sendee salatasını denee mutlakaa:cikolata:

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
Aallah kabul etsin cnm.

ay evett hava karlı olunca millet eve tıkıldıı bugünn
senin ogluş karı sevmiyormu
benim kızz cıldırdı kar diyee.legene koydumm karı kardan adam yaptıkkk.

burda kar yokki yağdı geçti acayip poyraz var.yağsaydı çıkardık biraz ama göremiycez bu sene heralde

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızlar selam...hepinize teşekkür ederim....moral bulmaya çalışıyorum.en çokta eşime üzüldüm.hamileyim dememle artık değilim demem arasında iki gün var.oda zaten sayemde burnundan geldi...
lekem geliyo ara ara...39.günüm bugün.inşallah artık regl olurumda atarım üstümden bu stresi.yoksa zaten yarın yine dra giderim....bu ay deneme yaparmıyım bilmiyorum.o kadar yıprandımki şu üç günde yüzüm gözüm çöktü inanın....
ani sevinç ani üzüntü yaşadım.tüm vucudum aynen dayak yemişim gibi....
kkda konu yok galiba arkalara atılmış..momofa msn adresimi vermiştim ama eklemedi...ona kendimle ilgili soru sorcam dedim.mutlaka ekle beni dedim.ama eklememiş.yada mesajı yollamadılar..bilmiyorum...
neyse en azından şu gülenyüzlü te stlerim var.ama ben bu ay o testleri ne zaman yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok.normal regl gibimi olurum yumurtlamam bu ay olurmu ne zaman yapmaya başlarım...bu konuda bilgim yok.acaba bu ay dinlensemde reglmi oluyum.sonraki ay normal düzenime dönersem o zaman denerim.daha sağlıklı olur heralde.

OP
M

minietek

Misafir
epokhe kerevizi nasıl pişiriyon portakalla versene tarifiniii

ben eşime genelde süslenirim,makyaj yapmasamda en azından üstümdekielre ceki düzen veririmm
ama yumurtlamaa haftamda son derece pasaklı olurumm adam yanaşmasın bana diyee:hihi:

eşin içinde cok şanslısınn.inşallahh bu tutumu devamlı olurr.ama yinede güvenmemek lazımm

benım verdıgım tarıfe lımon suyu yerıne portakal suyuda konuyo ama

sız sadece kerevız yemeğınden bahsedıyorsunuz sanırım

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
bu arada ateşim bu sabah 36.9 du

çok iyi canım inşallah hadi bakalım

umutlar hariç herkes burda galiba 11 kişi :hihi:
herkese selam bu arada

bende geldim kulaşklarım çınladı :hihi:

ay sorma ya cnm benım kayınvaldemın karsında bı gelın vardı 3 kızı vardı kadın kazayla hamıs kalıyo ve oglu oldu dıyorum 3 den sonra degııyo ıns bızımde öle olacak ya 3.de oda cok ugrasmıs erkek olsun dıye dua felan ama rabbımıste vaktı zamanı var heralde umutun yazısı gıbı olacak olacak ıns

:cokkomik::cokkomik:

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
hürremm 2 hafta sonra evlilik yıldönümünüz galiba cetvele göree
varmı bi planınn
ilk yıldönümünüz olcakk

ay ne güzel yeni evli olunca insana heryer güzel gelir,
ilk zamanlar dışarda yemeğe de giderdik ozaman çalışıyodum ben,
ama özel günlerde evde kendim hazırlardım herşeyi yorucu olsada daha keyifli oluyo başbaşa..şimdiden nice senelere diyelim,ilk ve son yalnız yıldönümünüz olcak kıymetini bilin:hihi:

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
ay ne güzel yeni evli olunca insana heryer güzel gelir,
ilk zamanlar dışarda yemeğe de giderdik ozaman çalışıyodum ben,
ama özel günlerde evde kendim hazırlardım herşeyi yorucu olsada daha keyifli oluyo başbaşa..şimdiden nice senelere diyelim,ilk ve son yalnız yıldönümünüz olcak kıymetini bilin:hihi:

tesekür edrim canım bir yandan kutluon bi yandanda mıhlıyon sen varyaaaa:cokkomik::cokkomik::cokkomik: eet galiba yanlız son yıl dönümümüz olcak napalım kısmet:cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar