Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
gercekden benım yaazmak ıstedıklerımı yazmıssın cnm canı gonulden katılıyorum yazına....

:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:cocukları dusunuyom nasıl okuldan gelecekler dıye ya :dertli::dertli::dertli:

biliyorum canım,en iyi anlayanlardan biri sensin beni, bu duyguları ilk kızdada yaşıyo insan,ikincidede yaşıyo hani 3 olunca değişen bişey yok toplumumuz böyle her defasında biraz daha artıyo sadece sorunun kökü aynı çünkü

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
biliyorum canım,en iyi anlayanlardan biri sensin beni, bu duyguları ilk kızdada yaşıyo insan,ikincidede yaşıyo hani 3 olunca değişen bişey yok toplumumuz böyle her defasında biraz daha artıyo sadece sorunun kökü aynı çünkü
ay sorma ya cnm benım kayınvaldemın karsında bı gelın vardı 3 kızı vardı kadın kazayla hamıs kalıyo ve oglu oldu dıyorum 3 den sonra degııyo ıns bızımde öle olacak ya 3.de oda cok ugrasmıs erkek olsun dıye dua felan ama rabbımıste vaktı zamanı var heralde umutun yazısı gıbı olacak olacak ıns

OP
G

gunness

Misafir
boncuk ve tazmanyadan haber yok cnm bekliyoruz meraklaa
kabartma tozuda mı yokk gız

Kakule hoşgeldin canım,ya herkes buldu burayı bi milkgrl bulamadı senin şansına

Elara momof yazmıştı hani toz soda limon içtim diye hatırlıyosan ben geçmişi okurken o zaman görmüştüm momofun dediği toz soda karbonat mı oluyo :acep:

OP
M

minietek

Misafir
afiyet olsun bebem sendemi o diyetlerdesin valla ben hopiidi gırtlak yiyom anca anam bide yediğim bişe olsa canım ya tursu istio yada yesil zeytin işte bunlarla hayatımı sürdürüorm ne biçim aşerme anlemadım acı biberi yerken güzelde sonra zor oluo:cokkomik::cokkomik:

sağol güzel anne yok cnm dıyet yapmıyorum sadece sağlıklı seyler yemeye çalışıyorum bak kesın 2 aydır çikolata cips hıc bır abur cubur yemedımm

BU ARADA BENDE YESIL ZEYTINN ÇOK SEVERIM GEBELIKTE DAHA DA ÇOKS EVIYORUMM KAHVALTIDA OLMAZSA OLMAZIM

evet canım haklısın hz ömerin dediği gibi cahil dostum olacağına akıllı düşmanım olsun
VALLA ben öle aptal aptal konusanlara cvp bıle vermıyorum konu ne olursa olsun vermemeye çalışıyorum dıyım damarıma basarlarsa babamı tanımam saygı cercevesınde :lilav::lilav:

:hihi: aynennn
bende haftasonu cektim ondann
acısı fena cıktı yanii :hihi:
konusmustuk dımı burdaa

benimde aklıma geldi ama karbonat kalmamış evde :ilknur:
geçmişi okuyorum ama daha göremedim tazmanya ne yapmış acaba dün regl günüydü

KIZLARRR BENIM KARBONAT KÖPÜRMEMISTI BILIYOSUNUZ DIME SADECE ONA BAĞLAMAYIN SAĞLIK OCAĞINDA KAN TESTI YAPTIRIN YAVV 3 GUN SABREDEBILIRIM DERSENIZ

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

İÇİMDE SEBEBINI BILMEDIGIM BIR COŞKUU VARRR KOŞUP AVAZ AVAZ BAĞIRMAK İSTİYORUMMMM

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
:cokkomik::cokkomik::cokkomik:ay ne guldum valla öle oluyo yedıkden sonra:hihi::hihi:ama yokdur heralde cnm ya ben cok yerım acıyı hamıskende yedım bısey olmadı yanı

hıı ii ii ozaman acı yiyip acı çekmeye devam nese ben dün birine rüya gördm demiştm snra cıkmam gerekti
anlatamadım kmdi o ya kızlar ilginç br rüya gördm dün anlayan war mı rüyadannn

OP
G

gunness

Misafir

öyle düşünenlerin hepsi kurban olsun size ve sizin doğurduğunuz kızlara ,onlar insan bile olmamış türler . kimin hayırlı evlat olcağı hiç belli olmaz, ölümlü dünyada yarın size imrenerek bakacak çok olur

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
ezel

ben yumurtlamadan 12-13 , günü gecınce göbek atmıstım valla adete bır gün kala da kanda test yapmıstım

yanı ates topıgınde 12-13 günü gecınce oldu sayabılırız ff de hep 12. gun düşmeye başlamıs adet olanlarr

senın 3 gun var sanırım adete

ayyy inşallah benim bugün 12. gün düşmedi inşallah yarında düşmez

OP
E

Elara

Misafir
hiç sorma yaaaaa 2 saat dolanıorm cıktıktan sonra ya acaba bebeğe zararı warmı ki

:hihi: ben bazen yanmasına dayanamıyorum hortumla soguk su tutuyorumm wc de :kptmya::kptmya:

bu arada hamilelikte acı biber yemenin cocuga bi zararı olmazz sanırım
sadece senin mideni rahatsız eder ve basur olmana sebep verebilirrr
bide cok karın agrısı yapıyor körolassıcaa:hihi:

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
sağol güzel anne yok cnm dıyet yapmıyorum sadece sağlıklı seyler yemeye çalışıyorum bak kesın 2 aydır çikolata cips hıc bır abur cubur yemedımm

BU ARADA BENDE YESIL ZEYTINN ÇOK SEVERIM GEBELIKTE DAHA DA ÇOKS EVIYORUMM KAHVALTIDA OLMAZSA OLMAZIM

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

İÇİMDE SEBEBINI BILMEDIGIM BIR COŞKUU VARRR KOŞUP AVAZ AVAZ BAĞIRMAK İSTİYORUMMMM

aynen canım

OP
G

gunness

Misafir
:hihi: ben bazen yanmasına dayanamıyorum hortumla soguk su tutuyorumm wc de :kptmya::kptmya:

bu arada hamilelikte acı biber yemenin cocuga bi zararı olmazz sanırım
sadece senin mideni rahatsız eder ve basur olmana sebep verebilirrr
bide cok karın agrısı yapıyor körolassıcaa:hihi:

erkek diyetinde varmı ya kırmızı pul biber ben de çok yiyorum acıyı biberin her türlüsünü taze kızarmış közlenmiş pul karabiber memleketten ötürü

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ay sorma ya cnm benım kayınvaldemın karsında bı gelın vardı 3 kızı vardı kadın kazayla hamıs kalıyo ve oglu oldu dıyorum 3 den sonra degııyo ıns bızımde öle olacak ya 3.de oda cok ugrasmıs erkek olsun dıye dua felan ama rabbımıste vaktı zamanı var heralde umutun yazısı gıbı olacak olacak ıns

inş canım inş olur,gerçekten çok istiyoruz rabbim duamızı boş çevirmez,ya eşime vazgeçelim die söyledim ya oda öyle dio bizimde hep 3 kızdan sonra olmuş oğlanla iki ailedede, denemeden bilemeyiz dio,kardeşlerimizin hep oğlu var ikimizin kardeşlerinde kızlar çok çok az bende diyorumki iki taraftan olunca genler ağır basıyo heralde:hihi:hele dün çok kötü olmuştum acaba bizde y ler yok demiştin ya:cokkomik: kardeşime söyledim oda diyoki bizim okulda bi öğretmen var 4 kızdan sonra bulmuş dio ,demekki x ler bizi uğraştıracak inş biz dördüncüde buluruz canım kısmet ay bernil ben bu kadar kararsız bi insan değildim yaklaştıkça dahada vahim oluyo gelgitler

OP
E

Elara

Misafir
erkek diyetinde varmı ya kırmızı pul biber ben de çok yiyorum acıyı biberin her türlüsünü taze kızarmış közlenmiş pul karabiber memleketten ötürü

erkek bebek dietinde bahartlar var cnmm
sizin oranın yemek kültürüne bayılıyorum ben zatenn
bidee antepinn yemekelrineee
aranızda varmı antepli???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar