Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
evet kereviz ygurtluda cok güzel oluyor
ben misafir geldiginde yaparım bazenn,içine cevizde atıyorumm

aynı şekilde havucu kavurup ceviz atıyoru yogurtluyorum güzel oluyorr

bu arada sen ne iş yapıyordun.sölemiştin ama unuttum

Bak bu havuçlusu da iyi fikirmiş bir daha böyle deneyeceğim saol canım. Ceviz de şahane olur çok severim. Ben özelde çalışıyorum kurumsal danışmanlık ve eğitim üzerine yuvarlanıp gidiyoruz işte..

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
erkekleri kandırmak o kadar kolaykii.o nednele heran tetikte olmak lazımm
Ben hep eşime diyorumkii
beni bigün aldatırsann o an aklına benimde başka biriyle yattıgım aklına gelsin.miden alırsa istedigin gibi seviş hatunlaa

kızlar bide eşim beni aldatsada ben boşanmamm ondann
boşanmak erkek içinn rahatlamak demekk
ama biz kadınlar için işkence bencee
ekonomik özgürlügün yoksa eşinin verdigi üç kuruş nafakanı alcan ve ailenin yanında yaşamaya mahkum olcaksınn
bizim oralarda dul kadın yalnız yaşayamazzz

eşimede diyorum böle i hata yaparsan senden boşanmam eşşek gibi bana bakacaksın ve hayatınız zehir edecem senin diyorumm
düşünmesi bile korkunc diyorr,Allah senin diline düşürmesin beni diyorr:hihi:
ewet cnm aynen katılıyorum ohhemen bosan o gıtsın or....bayram etsın tobe tobe allah sasırtmasın rabbım dusunmesı bıle cok kötu

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Ben hep eşime diyorumkii
beni bigün aldatırsann o an aklına benimde başka biriyle yattıgım aklına gelsin.miden alırsa istedigin gibi seviş hatunlaa

ekonomik özgürlügün yoksa eşinin verdigi üç kuruş nafakanı alcan ve ailenin yanında yaşamaya mahkum olcaksınn

eşimede diyorum böle i hata yaparsan senden boşanmam eşşek gibi bana bakacaksın ve hayatınız zehir edecem senin diyorumm

Eşimde bana diyor ki eğer günün birinde boşanırsak kadın milletinin olmadığı yerde yaşayıp ölmek isterim diyor. Artık adamı nasıl bi bunalttıysam:zonk:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Geçenlerde komşumuzun torunu oldu ben de hediye aldım hatta tebriğe gidecektim. Neyse biz dışarı çıkarken kızımı sevdi falan kızım pek yüz vermedi haliyle dışarı çıkmak istiyor. Kadın hemen dedi ki ben seni torunuma alıcam işte, bak o büyüsün ondan kaçamazsın vs. çok uzattı gıcık oldum kadına. Daha kırkı çıkmamış bebek için diyor bunu sen artık abla oldun dese daha doğru olmaz mı?Üstelik bu kadın 3 kız annesi ve kayınvalidesinden çok çekmiş oğlu olmadığı için. Ben hiç birşey söylemedim eşim sadece tebessüm etti o kadar cevap vermedik yani. Bilmiyorum kızlar sizce ben çok mu tepki gösteriyorum?? Valla hediyeyi bile götüresim yok. Başkası olsa cevap verirdim ama her gün yüz yüze bakıyoruz dedim sustum. Özellikle Bernil ve renginn valla kızlar Allah size kolaylık versin ben böyle şeylere çok öfkeleniyorum siz ne yapıyorsunuz??

canım biz napıyoruz biliyomusun görmüyoruz duymuyoruz bilmiyoruz sonu gelmez yoksa böyle şeylerin,ben hamileyke eşimin arkadaşının oğlu olmuştu onların 3 oğlu bizim 3 kız eşime demiş küçük kıza talibiz die,bende dedimki eşime bizden kız almak öyle kolay değil:hihi: düşünmemiz lazım ,güzelim şimdi kız zamanı aslında bakma sen öyle erkek istiyoruzda kızın hükmü geçiyo kız istemede falan kız evi ne derse o olmuyomu herşeyi takma kafana

OP
G

gunness

Misafir
Ben hep eşime diyorumkii

boşanma oldugunda hem cocuk hem kadın sefil oluyorr
ama erkek o sevgilisyle yaşamaya devam ediyor mutlu mesut şekildee

ben tekrar evlenmemm eşimden boşansamm.kızım var cünküü
ailemin yanındada rahat olamammm

eşimle aynı evde yaşarım karı koca hayatımız biterr,ama dünyasını zindan ederim.yok öleee aga paşa gibi yaşamakk
ben mutsuzsam ve benim mutsuzlugum eşimden kaynaklanıyorsa onuda cok güzel mutsuz ederimm

bazı kadınlar aldatıldıktan sora aynı evde yaşamayı kendilerine gurur yaparr.ama ben buna katılmıyorum

dediklerinde çok haklısın olan yine kadına çocuğa oluyo toplumumuz bunu kaldıramıyo ama ben anında kapının önüne koyarım onada öyle söyledim Allahım büyük konuşmiyim yine de ,çalışan kadınlar daha rahat oluyo diye düşünüyorum o yüzden boşanma çok fazla olmaya başladı.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Geçenlerde komşumuzun torunu oldu ben de hediye aldım hatta tebriğe gidecektim. Neyse biz dışarı çıkarken kızımı sevdi falan kızım pek yüz vermedi haliyle dışarı çıkmak istiyor. Kadın hemen dedi ki ben seni torunuma alıcam işte, bak o büyüsün ondan kaçamazsın vs. çok uzattı gıcık oldum kadına. Daha kırkı çıkmamış bebek için diyor bunu sen artık abla oldun dese daha doğru olmaz mı?Üstelik bu kadın 3 kız annesi ve kayınvalidesinden çok çekmiş oğlu olmadığı için. Ben hiç birşey söylemedim eşim sadece tebessüm etti o kadar cevap vermedik yani. Bilmiyorum kızlar sizce ben çok mu tepki gösteriyorum?? Valla hediyeyi bile götüresim yok. Başkası olsa cevap verirdim ama her gün yüz yüze bakıyoruz dedim sustum. Özellikle Bernil ve renginn valla kızlar Allah size kolaylık versin ben böyle şeylere çok öfkeleniyorum siz ne yapıyorsunuz??
cnm ya ınan ılk baslarda cok sınırım bozuluyordu fakat sımdı dusunuyorumde erkekde ıstesek rabbım gene versınde kızlar anaya babaya daha yakın oluyo ya ne bıleyım senın komsunada belkı cok denmısdır zamanında kafasına yer etmısdır kız belkım ondan demısdır bızım halkımızda var böle laflar cnm cunku

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kız ne konuşuyorsun o zmana çörek otu yadim fayda etmedi diye milletin kafasını karıştırma zilli :cikolata:

merhaba canım hoşgeldiinnn seninde kadınlar günün kutlu olsunn

iğrenç utanmaz herifler aaayyy Allahım böyle insanlardan uzak kıl bizi

kız fikrimi söyledim dedim ya sizde söyleyin dedim çünkü 1. de 11 gün ikincide 15. çatladı sizde söyleyin test söyleyin:cokkomik:

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
Kadınlar

Daha henüz on beşinde
Genç kızlığını yaşamamış
Olmuş telli duvaklı gelin
Körpecik şaşkın kızlar gördüm

Tabiat karar vermiş anne olmaya
Şaşkın, ürkek, biraz da korkak
Hizmet etmişler kocaya
Ezik minik gelinler gördüm

Bilmezlerdi eşitlik bilmem neyi
Katık yaparlardı suya ekmeği
Zevkle dikerlerdi söküğüne yamayı
Ağlarken gülen nineler gördüm

Küsünce hemen boşan demezler
Kadın hakkı eşitlik bilmezler
Duvağıyla gidip tabutuyla çıkarlar
Ölesiye sadık anneler gördüm

Biri elinde, diğeri karnında, sırtında küfesi
Gezmesi gidip geldiği tarlası
Nasır tutmuş elleri yediği dayak cabası
Ne Ayşeler, Fatmalar, Emineler gördüm

Evlense erkeği erkektir, haktır
Karşı gelemez kocasıdır günahtır
Yılın her günü bağışlanacak
Öpülesi, sevilesi, sayılası kadınlar gördüm günaydın kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun unutmayın biz yoksak hiçbirşeyin önemi yok

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
canım biz napıyoruz biliyomusun görmüyoruz duymuyoruz bilmiyoruz sonu gelmez yoksa böyle şeylerin,ben hamileyke eşimin arkadaşının oğlu olmuştu onların 3 oğlu bizim 3 kız eşime demiş küçük kıza talibiz die,bende dedimki eşime bizden kız almak öyle kolay değil:hihi: düşünmemiz lazım ,güzelim şimdi kız zamanı aslında bakma sen öyle erkek istiyoruzda kızın hükmü geçiyo kız istemede falan kız evi ne derse o olmuyomu herşeyi takma kafana

Haklısın canım da ben öfkeleniyorum hemen bir kere dese neyse uzattıkça uzattı sinirimi bozdu. Bir keresinde kayınvalidemin komşusu da buna benzer bişeyler söyledi valla kadının burnundan getirdim lafları. Aslında takmamak lazım ama illa cevap vericem yoksa rahatlayamıyorum. Eşime dedim ki , Allah nasip ederde oğlumuz olursa ve ben böyle laflar edip birini üzersem en yakındaki ağır cismi kafama fırlatabilirsin dedim. O gülüyor benim gibi takmaz birşeyi tabi.:bitter:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
eh yakın sayılır,sanada yakınmı ,gel pazarda yufkacının önünde buluşalım dicem kar çok ya allah akıl versin derler bize çocuklarıda almış gelmiş derler:cokkomik:

:hihi::hihi::hihi:allah senı guldurdun benı ben öle cocuklarla gıtmem cancazım arkadasın arabası var aksam ustu gıderse belkı öle gıderım cocuklarla bu sogukda pazar yok anacım aynen mıllet ne der...anam nerdeyse aynı sıtede oturacaz yakında:hihi::hihi::hihi:

OP
E

Elara

Misafir
kızlar felaket kar yagıyor ve kızımda dışarı cıkıp kardan adam yapmak için cıldırıyorrr
cok soguk inemeyiz dışarı desekte anlamadıı
bende camaşır legenine doldurdum karı balkondann
eldivenini giydirdimm
bide carşaf serdim yeree şimdi karla oynuyor yanımdaa :sirin:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Kadınlar

Daha henüz on beşinde
Genç kızlığını yaşamamış
Olmuş telli duvaklı gelin
Körpecik şaşkın kızlar gördüm

Tabiat karar vermiş anne olmaya
Şaşkın, ürkek, biraz da korkak
Hizmet etmişler kocaya
Ezik minik gelinler gördüm

Bilmezlerdi eşitlik bilmem neyi
Katık yaparlardı suya ekmeği
Zevkle dikerlerdi söküğüne yamayı
Ağlarken gülen nineler gördüm

Küsünce hemen boşan demezler
Kadın hakkı eşitlik bilmezler
Duvağıyla gidip tabutuyla çıkarlar
Ölesiye sadık anneler gördüm

Biri elinde, diğeri karnında, sırtında küfesi
Gezmesi gidip geldiği tarlası
Nasır tutmuş elleri yediği dayak cabası
Ne Ayşeler, Fatmalar, Emineler gördüm

Evlense erkeği erkektir, haktır
Karşı gelemez kocasıdır günahtır
Yılın her günü bağışlanacak
Öpülesi, sevilesi, sayılası kadınlar gördüm günaydın kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun unutmayın biz yoksak hiçbirşeyin önemi yok
sagl cnm senınde yazında super ellerıne saglık

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KADINIM.

Gün senin günün gülümse hüzün gönlünce,

Kadınlar gününüz kutlu olsun kadınım.

Kıymetin bilinmez bitmez ömrün boyunca,

Tarlada, elinde orak kaderi biçen,

Nazlandı diye dövülen, suskuyu seçen

Yaban ellere atılıp, dünyadan geçen,

Çarşı, pazar olunca âdemler kaçar,

Evi, barkı temizler kendinden geçer,

Akşam yemek yok ise tokada naçar,

Saçı uzun aklı kısa, hakir görülür,

Güçsüzdür zayıftır ceza verilir,

İnsafsızca yaşama çorap örülür,

Söylenir hep, böyle öğrendik atadan,

“Sıpayı karnından sopayı arkadan,

Eksik etmeyin” denmiş güya, önceden,

Katillere gelin değil, sen eziyetsin,

Can yerine BERDEL olan düşük diyetsin,

Yobaza, gözü dönmüşe, kötü niyetsin,

Kaderine isyan edip, garibim ağla,

Ucuz kıymet biçenlere hâla el bağla,

Sesini çıkarma ağla, yürek dağla,

Bilmez misin adın candır, sultandır, yardır,

Her yiğidin gönlünde bir güzeli vardır,

Yokluğun yürekte ateş, sönmeyen hardır,

Sen, sessiz kaldıkça devran hep böyle gider,

Düzen değişmez, o çilen hep devam eder,

Yırtınsa da Demircan, hep hüzün, keder,

OP
E

Elara

Misafir
dediklerinde çok haklısın olan yine kadına çocuğa oluyo toplumumuz bunu kaldıramıyo ama ben anında kapının önüne koyarım onada öyle söyledim Allahım büyük konuşmiyim yine de ,çalışan kadınlar daha rahat oluyo diye düşünüyorum o yüzden boşanma çok fazla olmaya başladı.

cnm kendi evim olsa valla bende hiç düşünmemm koyarım kapının önünee
Allah o kötü duruma düşürmesin biziii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar