umut tabloya baktın mı bundan sonra gözler bizim üzerimizde:cee
sürekli bakıyorum canım
önce sen
hadi bakalımmm
umut tabloya baktın mı bundan sonra gözler bizim üzerimizde:cee
amın cnm amın hepımızın ıns umut okudunmu dogru sole :acep:
sorma ezelim tam bir çikolata delisiydim ben ya,akşam yemekten sonra eşimle çay demler yanına mısır patlatırdım koca kasr yanına kremalı bisküviler,kekler falann ay hepsi hayal şimdi.
Dolapta annem bugün getirmiş etimek tatlısı var of bayılırım muhallebili hem de ama yiyemem kendime söz verdim.2 hafta böyleyim.ama 5 kg vercem bu iki hafta sonunda azmettim.bıktım çünkü görünürde fazla göze batmıyor boyum uzun olduğu için ama hamilelikten önceki çoğu pantolonumun fermuarı kapanmıyor hala ve bu çok moralimi bozuyor.Doğumdan beri 8 kg gitti ama o kadar çakıldım kaldım hala 4 -5 kg fazlam var hamilelik öncesine dönmeme.işallah irademe yenilmem ve başarırım.
kız okumasam nerden bilecektim ne yazdığını
sagol cnm kıyamam ya tuh solemeseydım hamıslerde olabılır dıye kuzum hakkını helal et
umut bizim evi anlatmışsın sanki bizde çok abur cubur keksiz akşam çay içemiyoruz sanki.ama biyerde dur demek lazım.iyi yapıyorsun valla biraz sık dişini pantolonlar kapandıkça moralin yerine gelecek kendini daha güzel hissediceksin.
ben doğumda 27 kilo aldım bir senede 30 kilo verdim.sonra sigarayı bıraktım 10 kilo aldım gene hırs yaptım 16 kilo verdim.diyet ve spor yapınca süper inceliyor insan.ben de senin gibi boyum uzun bide kilo çok olunca dev gibi oluyorum onun için hepp frenliyorum kendimi
Aynen adaşım bir de etrafım aman süt olur ye diye dşiye tatlıları dayadılar önüme valla çok yemememe rağmen kilo almadım ama verremedim de.ikinci düşünmeden önce formuma girmem lazım,üzerine 15 kg daha eklenince hiç veremeyiz sonra.zaten yaş küçük değil metobolizma yavaş tatlım.bence tatlıyı kes,çok zor ama ne yapayım.irade çok önemli.ayyyy kepek ekmek bile yok diyetimde ya bayılacam sabahları sadece 2 galeta ve 1 bardak yağsız süt var,bir de domates biber.ay reçel yok,bal yok nutella yok çıldıracam yaaaaaaaaaaa.
hım hım hım cok keskın nısancı gıbısın ya dedım sonra AALAH ICIN YAPTIGIM SEYI BURDA YAZMAK NE KADAR DOGRU OYUZDEN SILDIM CNM YA
kolay gelsin sana diyet zor iş
ben hayatta tatlı yemem çikolata desen ııyyy belki kırkyılda bi hafif sütlü tatlı yerim ,fazla abur cuburda yemem çünkü eve çok sokmamaya çalışırım düzenli 3 öğünü yerim çok su içerim ama bu kış 3 kg aldım :zonk:
anladım canım zaten neden sildiğini
çok temiz kalplisin sen
kolay gelsin sana diyet zor iş
ben hayatta tatlı yemem çikolata desen ııyyy belki kırkyılda bi hafif sütlü tatlı yerim ,fazla abur cuburda yemem çünkü eve çok sokmamaya çalışırım düzenli 3 öğünü yerim çok su içerim ama bu kış 3 kg aldım :zonk:
ay neyse ki oturarak çalışılan bir işim yok,işim gereği okulda sürekli ayakta ders anlatırım,koştururum.buna şükrediyorumsürekli masa başı bir iş olsa vermem daha zor olurdu.doğumdanb 4 ay sonra işe başladım ,8 kg yu vermeyibuna borçluyum.ay bir de emzirdikçe kilo gider diyorlar yok ya safsata emzirdikçe daha çok acıkıyor ve yiyorsun bir taraftan giderken bir tarftan geliyor böylece aynı kiloda kalıyorsun.inanmıyorum ben ona...
cnmmmm cok sagol sende ölesın gozlerım doldu kız yazına cnm ya
emziren kadın günde yaklaşık 500 kalori harcarmış abarmamak koşuluyla yediğine dikkat edersen çok rahat kilo verebilirsin.
zaten düzenli öğün yemek kilo aldırıyomuşşş
bende bu işyerinde düzenli saatli yedim ve oturduğum için banada geldi 5 kg
[sıze="3"]kızlar ben çıkıyorum geç kalıyorum hepinizi öpüyorum[/sıze]
ben bu iş yerinde 7 yıldır çalışıyorum ama bu sene aldım bu kiloyu ama iyi oldu böyle çok zayıftım iii oldu böyle :cikolata: