ezel senin şu bebek çok güzel yaaa maşallah her seferinde gözüme takılıyor.inşallah sende alırsın bunun gibi bir pipili
amin inşaAllah kakule boncuk boncuk gözleri maşaAllah inşaAllah Rabbim bizede nasip eder seninkide hediye paketi gibi
bundan bende istiyorummmmm
çok tatlı ya maşallah
baskı olacağını sanmam artık öyle zihinde insanlar pek kalmadı ayrıca anlattığın kadarıyla senin ailende eşinin aileside çok modern insanlar ben erkekte çınar isminide çok beğeniyorum ama bide şu kuantuma göre isimdeki harfler karakter belirliyormuş diye okudum onun için onada dikkat ediyorum gerçektende isim ve soyisim insanın karakterinde etkili gibi geliyor bana
sen zaten istemesen şaşardım her gördüğün dötten köftelik istiyorsun umuuttt çizelgemdende istemiştin sen :hihh::hihh::hihh:
tşkler cnm.daha iyisi sizlerin olsunnn
ne dosyasıı???
o sayfaa ileri gitcene silinmekten dolayıı geriye gidiyor.bizim gitmemiz o sayfaya yan etki yaptıı
amin inşaAllah kakule boncuk boncuk gözleri maşaAllah inşaAllah Rabbim bizede nasip eder seninkide hediye paketi gibi

sen zaten istemesen şaşardım her gördüğün dötten köftelik istiyorsun umuuttt çizelgemdende istemiştin sen :hihh::hihh::hihh:
ıyyyyyyyy midemi bulandırmaaaaaa:böö::böö::böö:
:deli: :deli: :deli: :deli:
benim oğlum olursa adını çınar veya güney koyucam aslında güneş iistiyorum ama eşim istemiyo kızımda olsa zeynep veya zeray istiyorum
görürsün bak sende benim şehzademden isteyeceksinnn
nbrsınız kılzar valla cok yorgum cok anca ıslerle ugrasıyom temızlık bıttı cocuklar geldı onları doyurdum fındık kırdım bol fındıklı kek yaptım ...gelın aksam 5 cayına ıkram edeyım
nbrsınız kılzar valla cok yorgum cok anca ıslerle ugrasıyom temızlık bıttı cocuklar geldı onları doyurdum fındık kırdım bol fındıklı kek yaptım ...gelın aksam 5 cayına ıkram edeyım
kız diğer yazdıkların nere gittti
afiyet olsun canımmm