Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
ezel senin şu bebek çok güzel yaaa maşallah her seferinde gözüme takılıyor.inşallah sende alırsın bunun gibi bir pipili:cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel senin şu bebek çok güzel yaaa maşallah her seferinde gözüme takılıyor.inşallah sende alırsın bunun gibi bir pipili:cokkomik:

amin inşaAllah kakule boncuk boncuk gözleri maşaAllah inşaAllah Rabbim bizede nasip eder seninkide hediye paketi gibi :cokkomik:

OP
G

gunness

Misafir
baskı olacağını sanmam artık öyle zihinde insanlar pek kalmadı ayrıca anlattığın kadarıyla senin ailende eşinin aileside çok modern insanlar ben erkekte çınar isminide çok beğeniyorum ama bide şu kuantuma göre isimdeki harfler karakter belirliyormuş diye okudum onun için onada dikkat ediyorum gerçektende isim ve soyisim insanın karakterinde etkili gibi geliyor bana

benim oğlum olursa adını çınar veya güney koyucam aslında güneş iistiyorum ama eşim istemiyo kızımda olsa zeynep veya zeray istiyorum

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Selam kızlar nabersiniz??

tşkler cnm.daha iyisi sizlerin olsunnn

ne dosyasıı???
o sayfaa ileri gitcene silinmekten dolayıı geriye gidiyor.bizim gitmemiz o sayfaya yan etki yaptıı:hihi:

Canım işle ilgili evrak bir kısmını eve getirmiştim yetiştiremediğim için.

Ben de topiği göremediğimde ezel gibi konu tamamen silinmiş sandım ama son yazılanlar silinince konu 2. sayfaya düşmüş. Bu arada o sayfalarda baya bilgiler var. Zamanında sadece ziyaretçi olarak giren arkadaşlar yine de okuyup yararlanabilirler.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
nbrsınız kılzar valla cok yorgum cok anca ıslerle ugrasıyom temızlık bıttı cocuklar geldı onları doyurdum fındık kırdım bol fındıklı kek yaptım ...gelın aksam 5 cayına ıkram edeyım

OP
E

_eZeL_

Misafir
nbrsınız kılzar valla cok yorgum cok anca ıslerle ugrasıyom temızlık bıttı cocuklar geldı onları doyurdum fındık kırdım bol fındıklı kek yaptım ...gelın aksam 5 cayına ıkram edeyım

fındık mı kırdınnnn hımmmm :1:

OP
E

_eZeL_

Misafir
çayla tatlı bişeyler yemeyi çok severim ben çayı şekersiz içiyorum ya normalde 1 bardak çay zor içerim ama yanında bişeyler varsa 4 - 5 bardak içerim

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ben bugün diyete başladım emzirdiğim için sıkı yapamıyorum.diyette tatlı ve şeker yok onun yerine elma armut ve portakal var,hamurii ekmek yok uonun yerine çorba salata ve yoğurt var ve bol su ve yeşil çayy
ama sormayın başım dönüyor,tatlı krizim tutuyor,ellerim titriyor.bu hafta nasıl geçecek bilmişyorumbaş ağrısından ölüyorummm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar