ama en tatlısı pazar günü olanı uzun uzun
:dertli::dertli::dertli::dertli:
yok yalnış yapmışımm:zonk: nötr olmuyormuşş
Elara özel de mesajımı aldın mı canım
beste bi sen bi ben kaldık güzelimmm:acep:
Elara özel de mesajımı aldın mı canım
gürcü hürrem olmuşş
hayırlı olsun nickinnn
evet tan ben dicektim baksana elera hürreme ne kadar güzel maşallah biraz fazla seksi ama
hoşbulduk mini nasılsın canım bebiş nasıl
minietek siz bebeğe isim düşünmeye başladınız mı kız olursa şu erkek olursa şu olacak diye birşeyler var mı aklınızda
canım valla ben babamın annemın esımınde babasının annesının koymak ıstemıyorum kesınlıkle
erkek olursa gurur -asil - daha bırsürü isim gelıp gıdıo aklımdan
kız olursa da cansın diyordum ama vazgectım hafıften bır de lına dıyordum onun aslı lıne ymıs ama bırtek kızda vasgecmedıgım ısım
HİRA
hayırlıs olsunbakalım da fıkır hep değişir abım oğlunun ismini doğumhane kapısında beklerken karar verdı ve deha koydu bır de kızları var dila
dila ve deha çokk güzeller dimee
kızlkardesımın bebeğinin ismide idil derin
görümcemın oğlu furkan hepsıde güzel ben çok zor karar verırım
fıkırlere acığım ama kımse ıstıyo dıye ısım koymak ıstemıyorum cocuguma yanı aileler tarafından baskı olursa çokk üzülürümm
kızlar,okuldan geldim kızımı banyo ettiirdik annemle,doyurdum uyuttum geldim.offfffff çok yoruldum.geçmişebir bakıyım neler yazmışsınız gelirim sonra.
tamam canım ben başlıyorum çalışmalara bugece inşallah hayırlısı olur
baskı olacağını sanmam artık öyle zihinde insanlar pek kalmadı ayrıca anlattığın kadarıyla senin ailende eşinin aileside çok modern insanlar ben erkekte çınar isminide çok beğeniyorum ama bide şu kuantuma göre isimdeki harfler karakter belirliyormuş diye okudum onun için onada dikkat ediyorum gerçektende isim ve soyisim insanın karakterinde etkili gibi geliyor bana
kızlar,okuldan geldim kızımı banyo ettiirdik annemle,doyurdum uyuttum geldim.offfffff çok yoruldum.geçmişebir bakıyım neler yazmışsınız gelirim sonra.