Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
minietek siz bebeğe isim düşünmeye başladınız mı kız olursa şu erkek olursa şu olacak diye birşeyler var mı aklınızda

OP
M

minietek

Misafir
hoşbulduk mini nasılsın canım bebiş nasıl

şimdi iyi canım pek varlıgını hıssettırmıyo bana mıde bulantım falan yok arada hafıf bas dönmesı sadece ilk günler sankı çok farkedıyordum sımdi hıc bırsey farketmıyorum

minietek siz bebeğe isim düşünmeye başladınız mı kız olursa şu erkek olursa şu olacak diye birşeyler var mı aklınızda

canım valla ben babamın annemın esımınde babasının annesının koymak ıstemıyorum kesınlıkle

erkek olursa gurur -asil - daha bırsürü isim gelıp gıdıo aklımdan

kız olursa da cansın diyordum ama vazgectım hafıften bır de lına dıyordum onun aslı lıne ymıs ama bırtek kızda vasgecmedıgım ısım

HİRA

hayırlıs olsunbakalım da fıkır hep değişir abım oğlunun ismini doğumhane kapısında beklerken karar verdı ve deha koydu bır de kızları var dila
dila ve deha çokk güzeller dimee

kızlkardesımın bebeğinin ismide idil derin

görümcemın oğlu furkan hepsıde güzel ben çok zor karar verırım

fıkırlere acığım ama kımse ıstıyo dıye ısım koymak ıstemıyorum cocuguma yanı aileler tarafından baskı olursa çokk üzülürümm

eskı ısımlerde kızda elif ismini çokk beğenıyorum zaten 2 ısım ıstıyorum bır tane eskı ısımlerden bır tane de yenıı

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar,okuldan geldim kızımı banyo ettiirdik annemle,doyurdum uyuttum geldim.offfffff çok yoruldum.geçmişebir bakıyım neler yazmışsınız gelirim sonra.

OP
E

_eZeL_

Misafir
canım valla ben babamın annemın esımınde babasının annesının koymak ıstemıyorum kesınlıkle

erkek olursa gurur -asil - daha bırsürü isim gelıp gıdıo aklımdan

kız olursa da cansın diyordum ama vazgectım hafıften bır de lına dıyordum onun aslı lıne ymıs ama bırtek kızda vasgecmedıgım ısım

HİRA

hayırlıs olsunbakalım da fıkır hep değişir abım oğlunun ismini doğumhane kapısında beklerken karar verdı ve deha koydu bır de kızları var dila
dila ve deha çokk güzeller dimee

kızlkardesımın bebeğinin ismide idil derin

görümcemın oğlu furkan hepsıde güzel ben çok zor karar verırım

fıkırlere acığım ama kımse ıstıyo dıye ısım koymak ıstemıyorum cocuguma yanı aileler tarafından baskı olursa çokk üzülürümm

baskı olacağını sanmam artık öyle zihinde insanlar pek kalmadı ayrıca anlattığın kadarıyla senin ailende eşinin aileside çok modern insanlar ben erkekte çınar isminide çok beğeniyorum ama bide şu kuantuma göre isimdeki harfler karakter belirliyormuş diye okudum onun için onada dikkat ediyorum gerçektende isim ve soyisim insanın karakterinde etkili gibi geliyor bana

OP
M

minietek

Misafir
ama hepinizin fikirlerini istiyorumm valla güzel isim bulmak istiyorumm annemin içinde kalmış birtek kızkardesıme ısmını annem vermıs ve aramızda en güzel isimde o bence

sevilay

kızkardesımın ısmı olmasa koyardım valla

OP
M

minietek

Misafir
baskı olacağını sanmam artık öyle zihinde insanlar pek kalmadı ayrıca anlattığın kadarıyla senin ailende eşinin aileside çok modern insanlar ben erkekte çınar isminide çok beğeniyorum ama bide şu kuantuma göre isimdeki harfler karakter belirliyormuş diye okudum onun için onada dikkat ediyorum gerçektende isim ve soyisim insanın karakterinde etkili gibi geliyor bana

çınar ı bende çok sevıyorum 7-8 yıl önce bır mstr de duydum bak onu unuttum bır de demir ismini seviyorum o kadarkı hiç olmadı esımın soyadı demır olsa keske dıyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar