Bugün iyi değilim kızlar, sonra görüşürüz nasipse...
hayırdır noldu hasta mısın?
cnm rabbım daım etsın mutlugunu ıns hep böle devam eder....ıns annenlede barısırsın cok kötu bırıde olsa senın annen cnm ya ıns duzelır aran
olgun biriymiş bak affettiğine göre sen de bi daha kırmamaya çalış ama en önemlisi kırılmamaya çalış,insanları ne kadar az kırarsan o kadar az kırılır üzülürsün.bebeğin doğduğu zaman ihtiyacın olacak tecrübesine :sirin:
haa anlamadım ilk başta teletub hadi yat yat sen
o rengi kuföremi yaptırdın gürcü kendinmi boyadın bencede bakır yaptır çok hoş çıkmışsın canım bak bende düşünmeye başladım o rengi
ne durumdasın kakule
ne hissediyon canım
KUTUN BOSMU DOLUMU HESABI SORDUN GIZ SANKI
ne durumdasın kakule
ne hissediyon canım
KUTUN BOSMU DOLUMU HESABI SORDUN GIZ SANKI
gürcü barısmanıza sevındımm
inş çok ıyı gecınırsınız
kakuş hosgeldınn
kibarca sormuştum
ama şimdi sorayım kızzz kutunda ne hissediyonnn
tesekürler canım amin inşallahgürcü barısmanıza sevındımm
inş çok ıyı gecınırsınız
kakuş hosgeldınn
valla son sürat gidiyorum ama bilmemki psikolojik mi geçen ay yaşadıklarım beni korkutuyor şu an.göğüsler şişti akıntı baya var uyumak istiyorum ayaklarım buz kasıklarım batma ağrı herbişey var bana ne oldu noluyorum sizce:deli:
:gulbis::gulbis::gulbis:
canım ben kuaförüm zaten ama sen evde yapamazsın ben önce oryalle açtım sonra bakıra boyadım kuaförde yaptım ama kendim yaptım cok güzel br renk herkez yine dön dio bebeğim doğsun o renge döncem walla tam hürrem gibi olurum ozaman kızlar aranızda rüyadan anlayan warmı cok tuhaf bir rüya gördümde