Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
cnm rabbım daım etsın mutlugunu ıns hep böle devam eder....ıns annenlede barısırsın cok kötu bırıde olsa senın annen cnm ya ıns duzelır aran

amn canım da kısmet diyelim annmle barışmam hayırlıysa barışım değilse böle kalsın rabbim hayırlı olanı wersin inşallah annem beni 1 ker bile öpmedi ama kaynanam kızlarından cok beni sevdi çocukmuşum gibi beni onlara gittiğimde kucağna yatırıp öpüp severdi yani ben anneliği onda tattım dedim ya oda annesiz büyümüş beni br tek o anlıo

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
olgun biriymiş bak affettiğine göre sen de bi daha kırmamaya çalış ama en önemlisi kırılmamaya çalış,insanları ne kadar az kırarsan o kadar az kırılır üzülürsün.bebeğin doğduğu zaman ihtiyacın olacak tecrübesine :sirin:

evet haklısın canım

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
o rengi kuföremi yaptırdın gürcü kendinmi boyadın bencede bakır yaptır çok hoş çıkmışsın canım bak bende düşünmeye başladım o rengi:huhuu:

canım ben kuaförüm zaten ama sen evde yapamazsın ben önce oryalle açtım sonra bakıra boyadım kuaförde yaptım ama kendim yaptım cok güzel br renk herkez yine dön dio bebeğim doğsun o renge döncem walla tam hürrem gibi olurum ozaman kızlar aranızda rüyadan anlayan warmı cok tuhaf bir rüya gördümde

OP
M

minietek

Misafir
gürcü barısmanıza sevındımm

inş çok ıyı gecınırsınız

kakuş hosgeldınn

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kibarca sormuştum
ama şimdi sorayım kızzz kutunda ne hissediyonnn :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:
valla son sürat gidiyorum ama bilmemki psikolojik mi geçen ay yaşadıklarım beni korkutuyor şu an.göğüsler şişti akıntı baya var uyumak istiyorum ayaklarım buz kasıklarım batma ağrı herbişey var bana ne oldu noluyorum sizce:deli:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:
valla son sürat gidiyorum ama bilmemki psikolojik mi geçen ay yaşadıklarım beni korkutuyor şu an.göğüsler şişti akıntı baya var uyumak istiyorum ayaklarım buz kasıklarım batma ağrı herbişey var bana ne oldu noluyorum sizce:deli:

:gulbis::gulbis::gulbis:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
canım ben kuaförüm zaten ama sen evde yapamazsın ben önce oryalle açtım sonra bakıra boyadım kuaförde yaptım ama kendim yaptım cok güzel br renk herkez yine dön dio bebeğim doğsun o renge döncem walla tam hürrem gibi olurum ozaman kızlar aranızda rüyadan anlayan warmı cok tuhaf bir rüya gördümde

dön bencede o renge kız sen hürremden daha güzelsin ,hayırdır inş rüyan nasıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar