Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
canım sıkma canını erkek milleti malesef,
kendinden naif ve ince olanı zor bulunuyor.
diğerleri üzerinde de epey çaba gerek. ama valla kadın isteyince yola geliyo çoğu, onlar alışmış rahata, zorlamak gerek:1::1:

Şekerim öylede varlığı yokluğu bir. Bu zaten yontulmuş hali. Anca bu kadar oldu. Bunu zorlasam kaldıramaz, çok hassastır bizim oğlan:)

layds

Aktif Üye
Tepki
97
üçgen şekilde mi örtüyosun onu

Umut G.hoşgeldin

yok canım şöyle diyim karşıdan bakınca sadece deri kısımlar görünüyor yani kollar ve yere yakın olan alt kısım. kumaş olan kısmını örtüyle tamamen kapatıyorum,
diktörtgen şekilde örtü zaten

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar ben koltuk üzerinde örtü sevmiyorum. Düzelt et aman kalsın. Ben koltuklarımın yüzünü göremeden iskeleti eskiyip atacaksam ne diye örteyim diye düşünürüm. Ama diğer yandan çocuklara ne koltuk ne halı dayanıyor:(

layds

Aktif Üye
Tepki
97
Kızlar ben koltuk üzerinde örtü sevmiyorum. Düzelt et aman kalsın. Ben koltuklarımın yüzünü göremeden iskeleti eskiyip atacaksam ne diye örteyim diye düşünürüm. Ama diğer yandan çocuklara ne koltuk ne halı dayanıyor:(

aynen canım ama benim eskiler mahvoldu çok kısa zamanda örtüsüz, yenileyince birde beyaz alınca mecburen...

OP
G

gunness

Misafir

doğru diyosun ama benim salon koltuk halı beyaz renk yarın öbürgün çocuk olduğunda napacam diye düşünüyorum ya:sirin:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Merhaba Umut gemisi...

merhaba canım,erkeler marstan kadınlar venüsten diye bir kitap vardı..Erkek ve kadın dünyasını çok güzel anlatan.Bazı erkeklerde bu dahga bariz oluyor anlamk zor gerçekten.Artık çocuğum 3 diye düşünecek ve onu eğiteceksin başka çare yok.yine iş kadında bitiyor yani...

layds

Aktif Üye
Tepki
97
Canım bazı beyaz kumaşlar varmış hic leke tutmuyormuş diye duydum.

ya evet beninkide öyle tükenmez kalemi bile bezle silince , silgiyle siliyormuş gibi oluyor. üstüne diktirdiğimde aynı cins zaten.
ama yinede çok yıpranıyor ne olursa olsun misafir gelince kaldırıyorum örtüyü valla pırıl pırıl oluyor salon birden:)

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
merhaba canım,erkeler marstan kadınlar venüsten diye bir kitap vardı..Erkek ve kadın dünyasını çok güzel anlatan.Bazı erkeklerde bu dahga bariz oluyor anlamk zor gerçekten.Artık çocuğum 3 diye düşünecek ve onu eğiteceksin başka çare yok.yine iş kadında bitiyor yani...
Canım ben ancak bu kadar eğitebildim. Daha fazlasını yapamam sanırım. Evet canım ben zaten herzaman onu çocuğum gibi gördüm. Hiç farkı yok zaten. Hangimizin kocası çocuğumuz değilki. Birazcıkta ben çocuk olmak istiyorum ya...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
ya evet beninkide öyle tükenmez kalemi bile bezle silince , silgiyle siliyormuş gibi oluyor. üstüne diktirdiğimde aynı cins zaten.
ama yinede çok yıpranıyor ne olursa olsun misafir gelince kaldırıyorum örtüyü valla pırıl pırıl oluyor salon birden:)

Her yeni gelene bu koltukları yeni aldım dersin. Kandırıkçı:)

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Canım ben ancak bu kadar eğitebildim. Daha fazlasını yapamam sanırım. Evet canım ben zaten herzaman onu çocuğum gibi gördüm. Hiç farkı yok zaten. Hangimizin kocası çocuğumuz değilki. Birazcıkta ben çocuk olmak istiyorum ya...

haklısın canım,Allah yardımcın olsun ama yaş ilerledikçe eşin de olgunlaşacaktır.

OP
G

gunness

Misafir
Umut geçmişi okurken dikkat,m, çekti şu yaş olayına takmışsın,benim arkadaşım 37 yaşında anne oldu,ablası 41 yaşında anne oldu
sen böyle dedikçe ben de korkmaya başladım ya:acep:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Arkadaşlar ben çıkıyım eşim gelmek üzredir,banyo yapcam ,yarın giyeceklerimi ve eşimin kıyafetlerini hazırlayacağım.Sonra da dizim başlar,kızımı yedirir,uyutur yatarım.Yarın paartesi ve dersim sabah 7 de başlıyor malesef.salı günü geç başlıyor pazartesi gece bol bol muhabbetin belini kırarız:) işallah.Kendinize iyi bakın.Allaha emanet olun iyi sohbetler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar