Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
benim eşimde 100 e yakınn vallaa
Allahtan boyu varda kaldırıyorr

horlama konusndada , eşimde sırt üstü yattıgında horlar bazenn
ben her horladıgında dürtüyom ,sonra susuyorr :D

bide yastıgını yükseltt eşininn

canım biz deveyle cüce gibiyiz ben 1.48im o maşşalah 90 falan vardüşün bide kilolu bgün br yere gittik diyolar abi yengemi hamile sen mi diye yastık konusuna gelince canım benimkinin her pozisyonda horlama özelliğine sahip

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
doğrusu ben çok stresli ve gergin bir insanım ama sonradan böyle oldum eskiden çok çok sakindim hoş dışardan görenler hala öyle diyolar ama eşim ve kızlarım tam aksini söylüyolar:huhuu:

slm kızlar ...

rengın bende cok gergınım ya of of hemde cok cabuk sınırlenıyom önceden böle degıldım valla dısardan gorenlerde öle demıyo senın gıbı ama en ufak seyı dert ederım bıde oyuzden seker sınırda cıktıya daha yas kac :(

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
elara harbi çok hızlı okuyom ya Allah seni inandırsın geçmiş 10 sf yı 10-15 dk da okuyorum.kitapta da öyle milletin bitireccm diye boğultuğu kalın kitabıb 3 günde bitirieim.ve çok da şiyi anlarım altını çizer notlar alırım.valla savsaklamıyorum ay.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
umutcum gercekden cok has ve guzelsın cnm ALLAH senı esıne ve cocuklarına bagıslasın

OP
E

Elara

Misafir
torpağımı izliyorum tatlım,cazibeyi.çok eğleniyorum yaw tres felan kalmıyor.iyi geliyor bana kaliteli bir ekip oynuyor.nasılsın tatlım?

bende seviyorum onu ama ölee sıkı takip edemiyorum
bugünküne biraz baktım aam peker pekmez diziden ayrıldı galibaa.niyekii
gerci iyi olmuşş ben hiç gülmüyordum o adamaa.cok basitti espiriler hareketler filan

kızlar bu isim tam olarak nasıl değiştirilio bana şöle ayrıntılı anlatırmısınız
adımı hürrem yapcam
arina ya mesaj at.nick degiştircem yeni nickim şu olsun de
dünde yazmıştım ama görmedin snaırımm
bunuda görmezsen mümkünse aynı soruyu tekrar sormaa:cikolata:

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
aMİN CANIM AMA KIZIMA BAYA SIKINTILI HAMİLE KALDIM,NE EŞİMDE NE BENDE HİÇ SORUN YOKTU AMA UĞRAŞTIK BİRAZ.ÇOK ŞÜKÜR RABİME EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMADI YAVRUMU YOLLADI BİZE.İKİNCİ DE DE AYNI SIKINTILARI YAŞAMAKTAN ÇOK KORKUYORUM,O STRESİ KALDIRABİLİR MİYİM BİLMİYORUM.İŞALLAH ÇOK BEKLETMEZ OĞLUŞUM AMİN.

amin canım amin

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bende seviyorum onu ama ölee sıkı takip edemiyorum
bugünküne biraz baktım aam peker pekmez diziden ayrıldı galibaa.niyekii
gerci iyi olmuşş ben hiç gülmüyordum o adamaa.cok basitti espiriler hareketler filan

arina ya mesaj at.nick degiştircem yeni nickim şu olsun de
dünde yazmıştım ama görmedin snaırımm
bunuda görmezsen mümkünse aynı soruyu tekrar sormaa:cikolata:

aynen ben de itici bulurdum,Avrupa yakasında da öyle ayyy gafur muydu ayyyyyyyy çok tipti ya.ayrılmış galiba parada anlaşamamış ya da daha yağlıbir dizi bulmuştur ne olacak.bulurlar onun gibi meraklıbir komşu cazibeye takar artık.bakalım haftaya ne olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar