Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
bu arada tebrik eden herkese teşekkür edrim...ne olursa olsun hamile olabilmek güzel:panter:ii geceler..........

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
gürcü sana arkadaşlık yolladım sen de beni görebilirsin.

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
selammmmmmmmmmmmben geldım gece kuşuuuuu:dill::dill::dill: umut gemısı bana da arkadaşlık yollaaaaa senı goreyımmmmmmm-ciko-ciko

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
bu arada tebrik eden herkese teşekkür edrim...ne olursa olsun hamile olabilmek güzel:panter:ii geceler..........

ooooooo mimoza çokkkkkkkkkkkk sewındım:bebek::bebek::bebek::bebek::bebek::bebek::bebek::bebek: sılık cıkması hormonlar azdır ya da geç dölleme olmuştur zayıfmısınnnnn ben de de olmuştuuuuuuuu

OP
E

Elara

Misafir
kapalı halinde açık halinde çok güzel elaracım.gözlerin yeter......:panter:
bende çıkıyorum kızlar..nolur dua edin bana...aklımı daha fazla karıştırmak istemiyorum...7-8 haftalık olsunda öle giderim dra...şimdilik gitmemeye karar verdim....çevremee sölemek istemiyorum.şimdi duyan başlar inşallah oğlandır demeye..inşallah sağlıklı bi oğlandır...nolur arkadaşlar dua edin...kısmette ne varsa zaten ne yaparsak o...hepinizi öptüm ii geceler............

tşkler cnmm.
ben sanada bayıldımmmm,sende cok hoşsunn maşallahh
bence hcg degerin için kan ver.
Allah saglıklı,hayırlıı bi erkek evlat versin inşallahhh

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Arkadaşlar diğer kızlara da yolluycam hepsine yarın gündüz falan gizlerim tekrar.

OP
E

Elara

Misafir
Elara maşallah çok tatlısın,içim nasıl ısındı sana o nasıl sıcak bakışlar gülen gözler.Evladın da çok güzel canım.Allahım bu mutlu tabloyu hiç bozmasın,oğluşunla taçlandırsın işallah.

Ay içime sokasım geldi sizi ya.Görmeden içim ısınmıştı şimdi fokur fokurrum.

Kesinlikle kapalı halin çok hoş ve çok yakışmış.Ne mutlu sana...

Elara bu arada sen de yaşını göstermeyen hatunlardansın,neyse ki bu avantajımız var.
cnm cok tşkler utandırdın beniii
sende cok hoşsunnn maşallahhh

cnm seni yeni gördm kız senn gözler massallah orjinalı süper massallhhhhh

tşkler cnm.buraya yüklerken soluk cıkmışş.orjinal resimde göz rengimm daha mavi ve parlaktırr sölemesi ayıppp:cokkomik:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elaracım yeni bir dua öğrendim erkek bebekle ilgili,özeline yazayım bir ara sen de varsa paylaşmıyım,sende yoksa paylaşayım arkadaşlarla topikte olur mu?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ecemcim profilime gir orada ilk sayfada albümüm var arkadaşlartaaçtım.Elaraq sen görebiliyor musun canm?

OP
E

Elara

Misafir
hayır görünmüyorrr
şifreni at özeldenn ayarlayım

OP
E

Elara

Misafir
Elaracım yeni bir dua öğrendim erkek bebekle ilgili,özeline yazayım bir ara sen de varsa paylaşmıyım,sende yoksa paylaşayım arkadaşlarla topikte olur mu?

olur cnm
bendede var erkek bebek dualarıı
hamiş kalan arkadaşlaraa yolluyorumm
cünkü onlar hamileyken okunuyorr
aa mimozayaaa yollimmm bak iyi hatırlattınn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar