Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
çok tuhaf anlatmışsın boncuk gözümde canlandıramadım vallah :gul::gul::gul:

sağına dönmedinmi öylemi sırt üstümü uyudun boncuk
hayır cnm donmedım ancak o gunden sonra 2 3 gun hıc ıs yabmadım oglenlerı bıle sagıma donup yattım oyle
cabuk bakın silcemmm:cokkomik::cokkomik:

benim bwebeğimin pipisi böyle olmaz yani İNŞALLAH olmaz babasının pipisi hiç böyle değil :zonk:

benimki hiç buna benzemiyorr umutt.sende bi gariplikmi var gızzz:kptmya::kptmya:

canım çokk kötü oldum okurkenn yaaa allah sağlık versın kolaylık versın sağlıkla bebeğini kucağına al acıların bitsin sağlığına kavuş

ezell hakkaten utanman yok kız senınn bıde kocasının kını övmüşşş :cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:
:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:
slm
elara bendaha regl olmadım
bu gün son gündü ama
gece mi olur acaba
Cnm ıns hamılesındır
evet elara buldum sonuda berra için üzüldüm..boncuk adınada sevindim çok istiyodu...muradına erdi..bakalım ben ne olacağım..
nısan hosgeldın cnm tsk ederım ıns sonradan degısmez ınsan ınanamıyor cunku darısı basına ıns arkadasım ayrıca benımde ıcıme kız doguyordu ama dualarım kbul oldu ıns senınde duaların kabul olur
karbonatı yaptım elara
dibe çöktü
hiç bir faaliyet olmadı bacım
yani yine yok:sinifsinif:
benımde kabarmamıstı cnm
kızlar silik çok silik çıktı:acep::zonk:
bence hamılesın ılkınde oyle oldu dıye yıne oylemı olcak tebrık ederm rabbım ıns gonlundekını verır cnm
cnm ne denıyorsun

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
qürcü tebrık ederım cnm rabbım sag saglım kucagına almayı nasıp etsın
rengın gecmıs olsun sanada cnm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
boncuk diet ve takviyelere ne zaman başlamıştın canım bende başlamayı düşünüyorum onun için soruyorum bide kaç ayda hamile kaldın canım

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
önemli değil canım bacağın nasıl inş rahatsındır çevremdekilere mr soracam canım hiç çektiren olmuşmu die inş rabbim şifanı verir

tsk ederım cnm agrı ksılerle rahatlıyor suanda ıyı bırazdan baslar
cnm bızım bır tanıdıgın cerrahpasada bas ekım akrabası onu aradık oda bıze turkıyenın 1 numaralı ıskelet uzerıne bı dru var dedı nısantasında amerıkan hastanesının orda ozel muayanesı varmıs.baya tuzlu bır dr ama aılece karar aldık saglıgımdan onemlı degıl carsam gunu gıdıcez bır aksılık olmazsa

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
güneşş renginn gürcü boncuk kızlar hepinize slmm yaa kızlar benım sağ kasığımda sancımm varr bırsey yoktur dımee yaaa

slm cnm yok korkma sen bırsey yoktur aklına oyle herseyı takma benım hamıle kaldım kalalı sol kasıgım agrıyor hala agrıyor bazen dıyorum bırsey oldu herhalde batmalar oluyor ama normal bunlar rahım buyuyor vs

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
tsk ederım cnm agrı ksılerle rahatlıyor suanda ıyı bırazdan baslar
cnm bızım bır tanıdıgın cerrahpasada bas ekım akrabası onu aradık oda bıze turkıyenın 1 numaralı ıskelet uzerıne bı dru var dedı nısantasında amerıkan hastanesının orda ozel muayanesı varmıs.baya tuzlu bır dr ama aılece karar aldık saglıgımdan onemlı degıl carsam gunu gıdıcez bır aksılık olmazsa

çok sevindim canım inş dr iyileşmene vesile olur,boşver tuzlu olsun şu fani dünyada hiçbişey sağlıktan ve huzurdan önemli değil oğlun ve senin sağlığın için değer canım:hihi:

OP
G

gunness

Misafir
güneşş renginn gürcü boncuk kızlar hepinize slmm yaa kızlar benım sağ kasığımda sancımm varr bırsey yoktur dımee yaaa

yoktur ya olabilecek belirtilern bunlar sonuçta lütfen evham yapma izin alıp eve gidemiyo musun gider biraz dinlenirdin 3 kişi orda yetmiyo mu yaa sen söylemedin mi hamile olduğunu sabahtan beri ordasın

OP
M

minietek

Misafir
yoktur ya olabilecek belirtilern bunlar sonuçta lütfen evham yapma izin alıp eve gidemiyo musun gider biraz dinlenirdin 3 kişi orda yetmiyo mu yaa sen söylemedin mi hamile olduğunu sabahtan beri ordasın

bılıyo cnm ya patron halam bırde

sorsan kendısıne mukemmel bır hala

OP
M

minietek

Misafir
slm cnm yok korkma sen bırsey yoktur aklına oyle herseyı takma benım hamıle kaldım kalalı sol kasıgım agrıyor hala agrıyor bazen dıyorum bırsey oldu herhalde batmalar oluyor ama normal bunlar rahım buyuyor vs

dime rahim büyüyüp bebeğim içinse bu sancı razıyım daha fazlasınada

sağol boncuk canım yaa senın durumunda zor ama bak görüceksın önemlı bırsey yokk bu arada sağına ya da soluna yatınca artıyormu ağrın

as canım evet boncuğun dediği gibi rahim genişliyor hafif sancılar çok doğal

çok sağolun canlarım yaaa

OP
M

minietek

Misafir
boncuk buz jel torbaları var duymussundur canım onları buzlukta dondurup koyabılırsın bak bacağına ağrın azalıcak bak bız hastalarıma verıyoruz çok rahatlatıyo bırde bır dr sor ıstersen ama bıberıye yağı da çok ıyı gelıyo gebelıkte sakıncası varmı bılmıyorum ama buzun sakıncası yokturr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar