kıız anneni 37 yaşında ananemi yapıyosun seenbenimki 45 yaşında anane olunca herkes ne kadar genç anane oldun demişti sen bizi geçmişsin maşallah
benim annem 35 yaşında anneanne oldu canım
kıız anneni 37 yaşında ananemi yapıyosun seenbenimki 45 yaşında anane olunca herkes ne kadar genç anane oldun demişti sen bizi geçmişsin maşallah
cnm evet oda genç anneanne oluo ama biz görüşmüyoruz annemle.....
çok tuhaf anlatmışsın boncuk gözümde canlandıramadım vallah :gul::gul::gul:
hayır cnm donmedım ancak o gunden sonra 2 3 gun hıc ıs yabmadım oglenlerı bıle sagıma donup yattım oylesağına dönmedinmi öylemi sırt üstümü uyudun boncuk
cabuk bakın silcemmm
benim bwebeğimin pipisi böyle olmaz yani İNŞALLAH olmaz babasının pipisi hiç böyle değil :zonk:
benimki hiç buna benzemiyorr umutt.sende bi gariplikmi var gızzz
canım çokk kötü oldum okurkenn yaaa allah sağlık versın kolaylık versın sağlıkla bebeğini kucağına al acıların bitsin sağlığına kavuş
ezell hakkaten utanman yok kız senınn bıde kocasının kını övmüşşş
Cnm ıns hamılesındırslm
elara bendaha regl olmadım
bu gün son gündü ama
gece mi olur acaba
nısan hosgeldın cnm tsk ederım ıns sonradan degısmez ınsan ınanamıyor cunku darısı basına ıns arkadasım ayrıca benımde ıcıme kız doguyordu ama dualarım kbul oldu ıns senınde duaların kabul olurevet elara buldum sonuda berra için üzüldüm..boncuk adınada sevindim çok istiyodu...muradına erdi..bakalım ben ne olacağım..
benımde kabarmamıstı cnmkarbonatı yaptım elara
dibe çöktü
hiç bir faaliyet olmadı bacım
yani yine yok:sinifsinif:
bence hamılesın ılkınde oyle oldu dıye yıne oylemı olcak tebrık ederm rabbım ıns gonlundekını verır cnmkızlar silik çok silik çıktı:acep::zonk:
cnm ne denıyorsundeneme...12356789
qürcü tebrık ederım cnm rabbım sag saglım kucagına almayı nasıp etsın
rengın gecmıs olsun sanada cnm
neden canım anlamadım
ay yanlısmı aklımda kaldı bırı rahatsızım demıstın cnm ozur dılerım
önemli değil canım bacağın nasıl inş rahatsındır çevremdekilere mr soracam canım hiç çektiren olmuşmu die inş rabbim şifanı verir
:dj:halayyna2
yna2
güneşş renginn gürcü boncuk kızlar hepinize slmm yaa kızlar benım sağ kasığımda sancımm varr bırsey yoktur dımee yaaa
tsk ederım cnm agrı ksılerle rahatlıyor suanda ıyı bırazdan baslar
cnm bızım bır tanıdıgın cerrahpasada bas ekım akrabası onu aradık oda bıze turkıyenın 1 numaralı ıskelet uzerıne bı dru var dedı nısantasında amerıkan hastanesının orda ozel muayanesı varmıs.baya tuzlu bır dr ama aılece karar aldık saglıgımdan onemlı degıl carsam gunu gıdıcez bır aksılık olmazsa
güneşş renginn gürcü boncuk kızlar hepinize slmm yaa kızlar benım sağ kasığımda sancımm varr bırsey yoktur dımee yaaa
yoktur ya olabilecek belirtilern bunlar sonuçta lütfen evham yapma izin alıp eve gidemiyo musun gider biraz dinlenirdin 3 kişi orda yetmiyo mu yaa sen söylemedin mi hamile olduğunu sabahtan beri ordasın
çok sevindim canım inş dr iyileşmene vesile olur,boşver tuzlu olsun şu fani dünyada hiçbişey sağlıktan ve huzurdan önemli değil oğlun ve senin sağlığın için değer canım
slm cnm yok korkma sen bırsey yoktur aklına oyle herseyı takma benım hamıle kaldım kalalı sol kasıgım agrıyor hala agrıyor bazen dıyorum bırsey oldu herhalde batmalar oluyor ama normal bunlar rahım buyuyor vs
as canım evet boncuğun dediği gibi rahim genişliyor hafif sancılar çok doğal
bılıyo cnm ya patron halam bırde
sorsan kendısıne mukemmel bır hala