Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
nebiliyim güneş.ay hiç sevinemedim..
çizgi var evet ama çok silik.........

napalım yanıı bendemı oturup ağlım kız bebeğim düşücek diyye

korkma lütfenn

bak ben ıkı dr gıdiyorum bu hafta ıkısıne de gıttım ben daha hıc bır sey sölemeden hemen

anladılar kafana çok takıyosunn rahat bırak 9 aylık bır yolumuz var ve bız daha çok başındayız dedı böle yaparsan yolu nasıl tamamlıcaksınn beynıne ne sölersen öle olması gerektıgını düşüncek

onun için bebeğinle konus sımdıden ben senı sevıyorum senı kucağıma alcam de ben öle yapıyorum ve zorluklar ceksekde RABBİM ONLARI BIZE BAĞIŞLICAKK TAMAM MERAK ETME ASPIRINDE SOR KESINLIKLE FOLIC PLUS KULLANIYORSUN DIME GUNDE 3 KEZZ

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
mimozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa silik çizgi hamilelik,beta hcg düşük olunca silik çıkıyor.yarın derhal bir özel hastaneye gidip hcg yani kanda hamilelik testi yaptırıyorsunnnnnnnnnnnnnnnn.kızdırma benii.kendine dikkat et,yat koca yapsın yemeklerrri:)

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Allahım işallah bu bebişini gönlündeki cinsiyetten verir,burada ezanlar okunuyor,işallah yarabbim.

OP
G

gunness

Misafir
hadi hayırlısı çok sevindim inş.sağlıklı hamilelik yaşarsın:gulbis:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
ya sağolun arkadaşlarda niye bu kadar silik.......
regl günüm olsa tamam ama 4 gün geçti.bu kadar silik olmamaması lazımdı

Canım silikte olsa bu hamileliği gösterir olmasaydı hiç çıkmazdı kafanı buna takma bence kendine hamileyim gözüyle kesinlikle bakabilirsinn

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
amin kızlar yarın gitcem.....bhcg evet düşük olmuş oluyor böle durumlarda.ama inşallah şehzadem geliyoooordur....
rabbim önce sağlıklı versin sonbrada bi şehzade....amiiiiiiiiiiiiin
olmazsa kısmını düşünmüyorum...kısmettttttttt

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
amin kızlar yarın gitcem.....bhcg evet düşük olmuş oluyor böle durumlarda.ama inşallah şehzadem geliyoooordur....
rabbim önce sağlıklı versin sonbrada bi şehzade....amiiiiiiiiiiiiin
olmazsa kısmını düşünmüyorum...kısmettttttttt

Allahım hepimizin gönlüne göre versin canım.Bol bol dua et hayırlı haberlerin olsun işallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar