Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
G

gunness

Misafir
bu messene bizim topiğe girip çıkmıyorumuydu kızlar anlaşılan Elaradan yöntemleri alamayanlaran biride bu yazdıklarına bakın geri zekalı demeden edemiyorum nickimde yok olsaydı ağzının payını verirdim madem elaranın yazdıkları doğru değil neden topiği kaldırmadılarda başka topikle birleştirdiler bunu düşünmüyor hanımefendi neden hala girip topiğe ne yazılmış diye okuyor sinsi geri zekalı o zaman hiç okumasaydın topiği yazılanlar sana seviyesiz geldiyse

şimdi geliyo bak cevappp

OP
M

minietek

Misafir
canım benim ,allah razı olsun ilk bebeğine hamile olan biri olarak bu yazına çok sevindim ,bizi anlaman bizi düşünmen çok hoşuma gitti rabbim seninde gönlündekini versin canım

AMİNN CANIM İNŞALLAHH

canım ben nefret ederim sütten artı normalde çok berbat beslenirim ama hamileliklerimde çok sorumlu hissederim kendimi hele ilk kızımda günde 1 litre süt içerdim,normalde meyve aylarca yemem ama hamileliğimde hergün hemen başlaman çok güzel bebeğin geliştikçe ihtiyacı artacak senin stoklardan gidecek yani kemik erimes vs çok dikkat etmek lazım

EVETT
CANIM SAĞOL DİKKAT EDİYORUMM

KIZLAR DR DAN GELDİMM

İLK LAFI KENDİNİ ÇOK SIKIYORSUN HERŞEY YOLUNDA HERKESTE NE KADAR RİSK VARSA SENDEDE O KADAR BİRAZDAHA FAZLASI DEĞİL ŞUAN BİRŞEY SÖYLEMEK İÇİN ÇOK ERKEN SADECE RAHMIN DERINLIKLERINDE BIR NOKTACIK DEDI

5 HAFTA 3 GÜNLÜK DEDİ

YORULMUCAKSIN

FOLBIOL DEĞİL FOLIC PLUS KULLAN GÜNDE 3 KEZ 2 KEZ VE CORASPIRIN 100 MG BAŞKA HİÇBİRŞEY KULLANMANI İSTEMİYORUM DEDİ

KESİNLİKLE GRİP OLMUCAKSIN HASTALARLA TMASTAN KAÇIN MESLEĞİN AÇISINDAN DAHA RİSKLİSİN KORU KENDİNİ DEDİ EVDE TÜLLERİ BİLE YIKAMICAKSIN SABUN DETERJAN BOYA KIMYASAL KOKUSUNDAN UZAK DURACAKSIN DEDI FAZLA AYAKTA DURMA AĞIR İŞ YAPMA DEDİ SİGARA YANINDA İÇİLMESİN KESİNLİKLE SİGARA KOKUSUYLA BİLE GELİNMİCEK DEDİ EŞİMİN YANINDA

YA OFF ŞU İNSANLARIN SARIMSAK KOKUSU ÖLDÜRECEK BENİ YAA OFFFFFFFFF
KADIN GELDİ OTURDU SARIMSAK KOKUSU :ayk::ayk:

KESINLIKLE DISARDAN IYI YIKANDIGINA EMIN OLMADIĞIN ŞEYLERİ YEMİCEKSİN YAĞLI KOKULU YEME HAVASIZ ORTAMDA BULUNMA DEDİ

BİR TANE EL KİTABI VERDİ

3 AY BOYUNCADA İLİŞKİYİ YASAKLADI
EŞİM ÇIKARÇIKMAZ SÖYLENDİ MİLLET 6 AY YAPAR BİZE YASAK KOYDU ŞİMDİDEN DİYO

KESİNLİKLE ARTIK KAFAMA TAKMICAMM ARTIK KAN TAHLİLİNE GEREK YOK KESEMİZ VAR GEBELİĞİMİZ VAR TAMAM 2 HAFTA SONRA GEL KALBİNİ DİNLEYELİM DEDİ

EVET RAHATLICAM DERİN NEFESS RAHATLA RAHATLAAA
:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
AMİNN CANIM İNŞALLAHH

EVETT

KIZLAR DR DAN GELDİMM

İLK LAFI KENDİNİ ÇOK SIKIYORSUN HERŞEY YOLUNDA HERKESTE NE KADAR RİSK VARSA SENDEDE O KADAR BİRAZDAHA FAZLASI DEĞİL ŞUAN BİRŞEY SÖYLEMEK İÇİN ÇOK ERKEN SADECE RAHMIN DERINLIKLERINDE BIR NOKTACIK DEDI

5 HAFTA 3 GÜNLÜK DEDİ

YORULMUCAKSIN

FOLBIOL DEĞİL FOLIC PLUS KULLAN GÜNDE 3 KEZ 2 KEZ VE CORASPIRIN 100 MG BAŞKA HİÇBİRŞEY KULLANMANI İSTEMİYORUM DEDİ

KESİNLİKLE GRİP OLMUCAKSIN HASTALARLA TMASTAN KAÇIN MESLEĞİN AÇISINDAN DAHA RİSKLİSİN KORU KENDİNİ DEDİ EVDE TÜLLERİ BİLE YIKAMICAKSIN SABUN DETERJAN BOYA KIMYASAL KOKUSUNDAN UZAK DURACAKSIN DEDI FAZLA AYAKTA DURMA AĞIR İŞ YAPMA DEDİ SİGARA YANINDA İÇİLMESİN KESİNLİKLE SİGARA KOKUSUYLA BİLE GELİNMİCEK DEDİ EŞİMİN YANINDA

KESINLIKLE DISARDAN IYI YIKANDIGINA EMIN OLMADIĞIN ŞEYLERİ YEMİCEKSİN YAĞLI KOKULU YEME HAVASIZ ORTAMDA BULUNMA DEDİ

BİR TANE EL KİTABI VERDİ

KESİNLİKLE ARTIK KAFAMA TAKMICAMM ARTIK KAN TAHLİLİNE GEREK YOK KESEMİZ VAR GEBELİĞİMİZ VAR TAMAM 2 HAFTA SONRA GEL KALBİNİ DİNLEYELİM DEDİ

iyi artık evet rahatla artıkkk
ilişki niye o kadar yasak kız adamda haklı hani :hihi:

OP
G

gunness

Misafir
AMİNN CANIM İNŞALLAHH

EVETT

KIZLAR DR DAN GELDİMM

5 HAFTA 3 GÜNLÜK DEDİ

YORULMUCAKSIN

BİR TANE EL KİTABI VERDİ

çok sevendim canım herşeyin yolunda olduğuna ,sende rahatla artık stres çoğu hastalıkların başı rahatla gevşe hamileliğin tadını çıkar artık

OP
E

Elara

Misafir
bu duayı 4400 kere okunursa duaları kabul oluyor herkesin ben taa ortaokul da ya ilk okul hatırlamıyorum yazın kurankursuna göndermişti annem tüm mahalle kızları gidiyorduk orda bütün öğrenciler ortak okurduk hastası olan derdi olan gelirdi biz okurduk

inşallahh rabbim dualarınızı dualarımızı kabul eder
Allah kabul etsin cnmm.

OP
E

Elara

Misafir
bu messene bizim topiğe girip çıkmıyorumuydu kızlar anlaşılan Elaradan yöntemleri alamayanlaran biride bu yazdıklarına bakın geri zekalı demeden edemiyorum nickimde yok olsaydı ağzının payını verirdim madem elaranın yazdıkları doğru değil neden topiği kaldırmadılarda başka topikle birleştirdiler bunu düşünmüyor hanımefendi neden hala girip topiğe ne yazılmış diye okuyor sinsi geri zekalı o zaman hiç okumasaydın topiği yazılanlar sana seviyesiz geldiyse

messene bizim yazdıklarımızı ezberledi artık.cok ii takip ediyor.kendisinin oglu var ama başkasının olsun istemiyorr.onun şehzadee türkiyeye hünkar olcak çünkü,kızkanc garııı işte aynı hürrem gibiii:hihi:
o bikere yazmıştıı sayfayaa ben onun agzının payını verirp otrumuştum bidahada acamadı o çenesini
biz gittik meydan boş kaldıı ötüyorr düdüklü tencereler, cokta tınn.inan gülüyorumm hallerinee
topikte in cin top oynuyor,herkes birbirine bön bön öküz gibi bakıyor hadi sen yaz da topik ilerlesin diyeee:hihi::hihi:

OP
E

Elara

Misafir
günaydın Elara hoşgeldin malum yerdeki topiğe bir bak Allah aşkına sabah sabah sinirlerim bozuldu
h.b cnm sagol,

ay niye sinirini bozuyon yaww.biz alışgın degilmiyiz bölee öküzleree:hihi:
himalia da hırsından öle yazıyor.onu cagırmadık diye galibaa.iyikide cagırmamışızz :sirin:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
messene bizim yazdıklarımızı ezberledi artık.cok ii takip ediyor.kendisinin oglu var ama başkasının olsun istemiyorr.onun şehzadee türkiyeye hünkar olcak çünkü,kızkanc garııı işte aynı hürrem gibiii:hihi:
o bikere yazmıştıı sayfayaa ben onun agzının payını verirp otrumuştum bidahada acamadı o çenesini
biz gittik meydan boş kaldıı ötüyorr düdüklü tencereleree cokta tınn.inan gülüyorumm hallerinee
topikte in cin top oynuyor,herkes birbirine bön bön öküz gibi bakıyor hadi sen yaz da topik ilerlesin diyeee:hihi::hihi:

:hihi::hihi::hihi::hihi:
şimdide gunnes banlanacak :cikolata:

OP
E

Elara

Misafir
güneşcimm ne güzel cevap yazmışsın yaww.ikinci kez okuyuncaa daha bi güzel geldiii mesajınn:hihi:

OP
E

Elara

Misafir
KIZLAR DR DAN GELDİMM

5 HAFTA 3 GÜNLÜK DEDİ

YORULMUCAKSIN

BİR TANE EL KİTABI VERDİ

cnmm doktorunu tuttuuummmm
her doktor bölee ilgilenmezz hastasıylaa
ve dedikleri cok dogruuu,uygulamaya calış cnm
eşinde yanındaydı bunları sölerken dimii
artıkk sana yardıcmı olmak zorundaa
2 ay seni idare etemesi lazım
bak kendini yorarrsann sonuclarına cok üzülürsünn.
cidden bu 3 ay cok önemli
bebek sana tutmaya calışıyor şuan

OP
E

Elara

Misafir
sağol canım tşkler bi anda çok sinirlendim atıp tutmalarına insanlıktan nasiplerini almamışlar:dill:

onlar susmuşlarr şimdiye kadarr ,karınlarında gazz yapmışımm
şimdidee o gazı çıkarıyorlar rahatlamak için,işin kötüsü ortalık leşş gibi kokuyorr ordaaa:hihi:

OP
E

_eZeL_

Misafir
güneşşş süpersin tamda oraya yazmak isteyipte yazamadıklarım harikasın vallah oohhh kudursun şimdi yesin kend,i kendini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar