OP
Elara
Misafir
- #3.741
günaydınn kızlarr
günaydınn kızlarr
bu messene bizim topiğe girip çıkmıyorumuydu kızlar anlaşılan Elaradan yöntemleri alamayanlaran biride bu yazdıklarına bakın geri zekalı demeden edemiyorum nickimde yok olsaydı ağzının payını verirdim madem elaranın yazdıkları doğru değil neden topiği kaldırmadılarda başka topikle birleştirdiler bunu düşünmüyor hanımefendi neden hala girip topiğe ne yazılmış diye okuyor sinsi geri zekalı o zaman hiç okumasaydın topiği yazılanlar sana seviyesiz geldiyse
günaydınn kızlarr
canım benim ,allah razı olsun ilk bebeğine hamile olan biri olarak bu yazına çok sevindim ,bizi anlaman bizi düşünmen çok hoşuma gitti rabbim seninde gönlündekini versin canım
canım ben nefret ederim sütten artı normalde çok berbat beslenirim ama hamileliklerimde çok sorumlu hissederim kendimi hele ilk kızımda günde 1 litre süt içerdim,normalde meyve aylarca yemem ama hamileliğimde hergün hemen başlaman çok güzel bebeğin geliştikçe ihtiyacı artacak senin stoklardan gidecek yani kemik erimes vs çok dikkat etmek lazım
AMİNN CANIM İNŞALLAHH
EVETT
CANIM SAĞOL DİKKAT EDİYORUMM
KIZLAR DR DAN GELDİMM
İLK LAFI KENDİNİ ÇOK SIKIYORSUN HERŞEY YOLUNDA HERKESTE NE KADAR RİSK VARSA SENDEDE O KADAR BİRAZDAHA FAZLASI DEĞİL ŞUAN BİRŞEY SÖYLEMEK İÇİN ÇOK ERKEN SADECE RAHMIN DERINLIKLERINDE BIR NOKTACIK DEDI
5 HAFTA 3 GÜNLÜK DEDİ
YORULMUCAKSIN
FOLBIOL DEĞİL FOLIC PLUS KULLAN GÜNDE 3 KEZ 2 KEZ VE CORASPIRIN 100 MG BAŞKA HİÇBİRŞEY KULLANMANI İSTEMİYORUM DEDİ
KESİNLİKLE GRİP OLMUCAKSIN HASTALARLA TMASTAN KAÇIN MESLEĞİN AÇISINDAN DAHA RİSKLİSİN KORU KENDİNİ DEDİ EVDE TÜLLERİ BİLE YIKAMICAKSIN SABUN DETERJAN BOYA KIMYASAL KOKUSUNDAN UZAK DURACAKSIN DEDI FAZLA AYAKTA DURMA AĞIR İŞ YAPMA DEDİ SİGARA YANINDA İÇİLMESİN KESİNLİKLE SİGARA KOKUSUYLA BİLE GELİNMİCEK DEDİ EŞİMİN YANINDA
YA OFF ŞU İNSANLARIN SARIMSAK KOKUSU ÖLDÜRECEK BENİ YAA OFFFFFFFFF
KADIN GELDİ OTURDU SARIMSAK KOKUSU :ayk::ayk:
KESINLIKLE DISARDAN IYI YIKANDIGINA EMIN OLMADIĞIN ŞEYLERİ YEMİCEKSİN YAĞLI KOKULU YEME HAVASIZ ORTAMDA BULUNMA DEDİ
BİR TANE EL KİTABI VERDİ
3 AY BOYUNCADA İLİŞKİYİ YASAKLADI
EŞİM ÇIKARÇIKMAZ SÖYLENDİ MİLLET 6 AY YAPAR BİZE YASAK KOYDU ŞİMDİDEN DİYO
KESİNLİKLE ARTIK KAFAMA TAKMICAMM ARTIK KAN TAHLİLİNE GEREK YOK KESEMİZ VAR GEBELİĞİMİZ VAR TAMAM 2 HAFTA SONRA GEL KALBİNİ DİNLEYELİM DEDİ
EVET RAHATLICAM DERİN NEFESS RAHATLA RAHATLAAA
AMİNN CANIM İNŞALLAHH
EVETT
CANIM SAĞOL DİKKAT EDİYORUMM
KIZLAR DR DAN GELDİMM
İLK LAFI KENDİNİ ÇOK SIKIYORSUN HERŞEY YOLUNDA HERKESTE NE KADAR RİSK VARSA SENDEDE O KADAR BİRAZDAHA FAZLASI DEĞİL ŞUAN BİRŞEY SÖYLEMEK İÇİN ÇOK ERKEN SADECE RAHMIN DERINLIKLERINDE BIR NOKTACIK DEDI
5 HAFTA 3 GÜNLÜK DEDİ
YORULMUCAKSIN
FOLBIOL DEĞİL FOLIC PLUS KULLAN GÜNDE 3 KEZ 2 KEZ VE CORASPIRIN 100 MG BAŞKA HİÇBİRŞEY KULLANMANI İSTEMİYORUM DEDİ
KESİNLİKLE GRİP OLMUCAKSIN HASTALARLA TMASTAN KAÇIN MESLEĞİN AÇISINDAN DAHA RİSKLİSİN KORU KENDİNİ DEDİ EVDE TÜLLERİ BİLE YIKAMICAKSIN SABUN DETERJAN BOYA KIMYASAL KOKUSUNDAN UZAK DURACAKSIN DEDI FAZLA AYAKTA DURMA AĞIR İŞ YAPMA DEDİ SİGARA YANINDA İÇİLMESİN KESİNLİKLE SİGARA KOKUSUYLA BİLE GELİNMİCEK DEDİ EŞİMİN YANINDA
KESINLIKLE DISARDAN IYI YIKANDIGINA EMIN OLMADIĞIN ŞEYLERİ YEMİCEKSİN YAĞLI KOKULU YEME HAVASIZ ORTAMDA BULUNMA DEDİ
BİR TANE EL KİTABI VERDİ
KESİNLİKLE ARTIK KAFAMA TAKMICAMM ARTIK KAN TAHLİLİNE GEREK YOK KESEMİZ VAR GEBELİĞİMİZ VAR TAMAM 2 HAFTA SONRA GEL KALBİNİ DİNLEYELİM DEDİ
Allah kabul etsin cnmm.bu duayı 4400 kere okunursa duaları kabul oluyor herkesin ben taa ortaokul da ya ilk okul hatırlamıyorum yazın kurankursuna göndermişti annem tüm mahalle kızları gidiyorduk orda bütün öğrenciler ortak okurduk hastası olan derdi olan gelirdi biz okurduk
inşallahh rabbim dualarınızı dualarımızı kabul eder
bu messene bizim topiğe girip çıkmıyorumuydu kızlar anlaşılan Elaradan yöntemleri alamayanlaran biride bu yazdıklarına bakın geri zekalı demeden edemiyorum nickimde yok olsaydı ağzının payını verirdim madem elaranın yazdıkları doğru değil neden topiği kaldırmadılarda başka topikle birleştirdiler bunu düşünmüyor hanımefendi neden hala girip topiğe ne yazılmış diye okuyor sinsi geri zekalı o zaman hiç okumasaydın topiği yazılanlar sana seviyesiz geldiyse
h.b cnm sagol,günaydın Elara hoşgeldin malum yerdeki topiğe bir bak Allah aşkına sabah sabah sinirlerim bozuldu
messene bizim yazdıklarımızı ezberledi artık.cok ii takip ediyor.kendisinin oglu var ama başkasının olsun istemiyorr.onun şehzadee türkiyeye hünkar olcak çünkü,kızkanc garııı işte aynı hürrem gibiii
o bikere yazmıştıı sayfayaa ben onun agzının payını verirp otrumuştum bidahada acamadı o çenesini
biz gittik meydan boş kaldıı ötüyorr düdüklü tencereleree cokta tınn.inan gülüyorumm hallerinee
topikte in cin top oynuyor,herkes birbirine bön bön öküz gibi bakıyor hadi sen yaz da topik ilerlesin diyeee
şimdi geliyo bak cevappp
KIZLAR DR DAN GELDİMM
5 HAFTA 3 GÜNLÜK DEDİ
YORULMUCAKSIN
BİR TANE EL KİTABI VERDİ
güneşcimm ne güzel cevap yazmışsın yaww.ikinci kez okuyuncaa daha bi güzel geldiii mesajınn
sağol canım tşkler bi anda çok sinirlendim atıp tutmalarına insanlıktan nasiplerini almamışlar:dill: