Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
Ben anlayamadım ama neyse. Sağlıkla alalım kucagımıza inş.

canm hapı ilk kulananlarda adet gecikmesi olurmuş ben hap kulanıodm snra adetm baya gecikti dktra gittim normal dedi meğer hamişmişim hap kullanmadan önce kalmadm hamile tepem attı yapmicam dedim hapa başladım hamile kaldm yaaaa :cee:cikolata:

OP
B

breeze

Misafir
h.b cnm sagol
sende h.g

güle güleee

nasıl yani sen bu ay mı denicen???
ozaman takviye kullanmana gerek yokkiii.bu takviyelerin 2-3 ay kullanılması lazım

Elaracımben deneme yaptıgımda diyetim 2 aylık olcak zaten:)
ilaçlarıda yarın alcam.20 gün falan kullanılcak.mutlaka bir etkisi olur sonuçta vitamın-mineral çogu zaten eşim 1 aydır çinko kullanıyor..soda sürekli tüketir zaten..artık oldugu kadar..son 15 gün keçiboynuzu kürü içircem...illa ilk denemede olacak diye bişey yok..sonuçta tek ilişki olcak..devam ederiz içmeye..kısmet cnm..

erkek cıktı elaracım yanıldın bir oğlişim oluo hep kız ismi düşündük şimdi erkek ismi bulamıormmmmm

cnm hayırlısı olsun..Allah sağlıklı kucagına vermek nasip etsin....

kızlar bende dün spariş vermiştim clearlue bugün geldi.
iyice anlamaya çalışıyorum neymiş, nasıl çalışırmış:)))

cnm kendi sitesi var ya orada açıklamalı video var..izle onu..gayet güzel anlatıyor....

layds

Aktif Üye
Tepki
97
kızlar yasmındemı var keramet acaba bak yasmınden sonra oglus gelıyo:1::1:

ya canım var yasminde bir keramet ben inanmaya başladım iyice
ne yapsak ki yasminemi başlasak:)
inanın geçen sene ilgilenseydim bu olayla başlardım kullanırdım
şimdi başla bırak hamile kal derken yaş geçicek

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
canım gurbetim sakin ol bi...Erkek tarafına yaranamazsın tatlım,bir söz vardır çıplak atı başköşetye bağlıycan diye,vermiyeceksin azıcık dişli olacaksın bak nasıl biliniyor kıymetin.Boşver konuşan konuşsun hiç takıp da tatlı canını üzme.Mübarek gece.Allah herkesin yüreğine göre versin.öptüm seni...

Sorma be guzelim ne bicim insanlar ben anlamadim tatile geldik 4,5 senede esim yoktu yanimda izine geldik 5 haftada burnumuzdan getirdi Allahim sana havale ettim torunlarina sarilmiyor ya canim cigerim diye beni bosverin Allahim kizim bile sogudu ya kadindan ne yapayim Allahim

layds

Aktif Üye
Tepki
97
Sorma be guzelim ne bicim insanlar ben anlamadim tatile geldik 4,5 senede esim yoktu yanimda izine geldik 5 haftada burnumuzdan getirdi Allahim sana havale ettim torunlarina sarilmiyor ya canim cigerim diye beni bosverin Allahim kizim bile sogudu ya kadindan ne yapayim Allahim

canım zor durumlar her nekadar kafana takmamaya çalış densede boş. etkileniyor insan
allaha havale etçen mecburen,

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
Elaracımben deneme yaptıgımda diyetim 2 aylık olcak zaten:)
ilaçlarıda yarın alcam.20 gün falan kullanılcak.mutlaka bir etkisi olur sonuçta vitamın-mineral çogu zaten eşim 1 aydır çinko kullanıyor..soda sürekli tüketir zaten..artık oldugu kadar..son 15 gün keçiboynuzu kürü içircem...illa ilk denemede olacak diye bişey yok..sonuçta tek ilişki olcak..devam ederiz içmeye..kısmet cnm..

cnm hayırlısı olsun..Allah sağlıklı kucagına vermek nasip etsin....

cnm kendi sitesi var ya orada açıklamalı video var..izle onu..gayet güzel anlatıyor....
amin canm teşekürler rabbim herkeze versin kızlar bugün ultrasonda gördm ya ayy nasıll ağladm büyümüş ayakları besbelli oynatıodu bacağını

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
kızlar sohbetinize doyum olmuo ama ben kaçar ii geceler öpüorumm hepinizi aaa teyzeleri oğlişimde öpüo sizi kımıldadı bak ya artık hissedebiliorm nese yatim bebeği zorlamım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar