cnmya nasıp meselesı ama bazende sebeblere yapısmak lazım özellıkle bızım yanı 3 tane aynı yolla olduysa ...ıstısnalar cıkabılr cnm ya
evet canım aynen elimizden başka bişey gelmiyor önce dua sonra sebepler canım rabbim ellerimizi boş çevirmez inş
cnmya nasıp meselesı ama bazende sebeblere yapısmak lazım özellıkle bızım yanı 3 tane aynı yolla olduysa ...ıstısnalar cıkabılr cnm ya
evet canım aynen elimizden başka bişey gelmiyor önce dua sonra sebepler canım rabbim ellerimizi boş çevirmez inş
ayyyy anam ayyy ne edicem ben bu kaynanayi yawwww................
salak karu valla yaa.................
kredi kartimizi onlara biraktik geldik kullansinlar harcasinlar para diye........... 2 haftada 1500 tl harcamislar......... kendi emekli ayligi var 2 milyara yakin aliyor bagkur emeklisi kaynatam............ yine para cekmek istemisler cekememisle...r kaynana ne dese begenirsiniz (gurbetin kardesinin mevliti vardi cekip ona vermistir )demis yaaaaa............ ne salak insanlar varrr yaa siz yiyonuz yaaa kocamin ailesi bizden para aliyor harciyor............ bende aileme harcayayim ne olur yanii benim sayemde oglunuz buralarda yaaa o parayi benim sayemde cekip yiyonuzzzzz.............
bacima da garibim birsey goturmedim yaaaa............ ahim var aylik gelsin hesaba, vericem dogum hediyesiiii......... sinir ettilerr beni yaaa tr ye gidince biz...... herseyi anlaticakmis yaaaa....... yazin yasananlari anlatsin yalanlari kandirabilirse oglunu kandirsin vallla cekip cickicam kapiyi............. yeter ya onlardan cektigim yeterrrr.... hem paramizi yiyolar hem de bana laf ediyorlar..... sucsuz yere ya Allahim sana havale ediyorummmm........ ya Rabbim sen goren ve isitensin...... sekaratul mevtte bana yasattiklarini gostermeden öldürme yaRabbim vicdan azabi ceksin insallahhhhhh ............... .
ay cnm hıc sorma tepemde gezıyo ewet ya ınan parka ınseler en azından gelıncede rahat rahat uyuyolar az kaldı neyse yazza dıyelım ..rengın 4.olursa napcaz cnm ya rabbım yardım eder ıns[çok ya/QUOTE]
canım ben 3. de zorlandım 4 te rabbim inş yardım eder.bide benim eşim çok yardımcıdır sağolsun bebekken ihtiyacım olursa altını falan temizlerdi gecede benimle kalkar hiç sezeryan olduğu için bebeği hep o verirdi büyük kızımda sağolsun elim ayağım o benim getir götürlerede yardımcı öyle olmasa çok zorlanırdım
ay cnm hıc sorma tepemde gezıyo ewet ya ınan parka ınseler en azından gelıncede rahat rahat uyuyolar az kaldı neyse yazza dıyelım ..rengın 4.olursa napcaz cnm ya rabbım yardım eder ıns[çok ya/QUOTE]
canım ben 3. de zorlandım 4 te rabbim inş yardım eder.bide benim eşim çok yardımcıdır sağolsun bebekken ihtiyacım olursa altını falan temizlerdi gecede benimle kalkar hiç sezeryan olduğu için bebeği hep o verirdi büyük kızımda sağolsun elim ayağım o benim getir götürlerede yardımcı öyle olmasa çok zorlanırdım
KIZ SEN BENIM KOCAYIMI ANLATTIN NEBENIMKI BI ALT ALMAZ HALA ÖLEDIR YA GECE KALKAR COCUKLARIN USTU ACILMISMI MUTLAKA BAKAR MASSALLAH DIYELIMDE NAZAR OLMASINLAR CNM SENINDEMI 3 DE SEZERYANDI CNM
kız suanna ne demek ilk defa duydum
KIZ SEN BENIM KOCAYIMI ANLATTIN NE BENIMKI BI ALT ALMAZ HALA ÖLEDIR YA GECE KALKAR COCUKLARIN USTU ACILMISMI MUTLAKA BAKAR MASSALLAH DIYELIMDE NAZAR OLMASINLAR CNM
canım öyle olmasa bu kadar cesur olabilirmiydik bilmiyorum rabbim başka kolay kapılar açıyo işte hadi uyut canım senmi uyutuyosun kızını benimki koltukta kendi uyuyo çok şükür küçükken çok zor uyuturdum şimdi alıştırdım kendi kendine uyumaya ama hiç uyumak istemiyo ya
CNM KENDI UYURDA ELLEMEYINCEDE BÖLE KUDURUYO KARNINI DOYURAYIM ATAYIM BESIGE BAZEN ÖLEDE UYUYO BAZEN SALLIYOM ISTE BAZEN KENDI UYUYO DEDIGIN GIBI KOLTUKTA ISTEcanım öyle olmasa bu kadar cesur olabilirmiydik bilmiyorum rabbim başka kolay kapılar açıyo işte hadi uyut canım senmi uyutuyosun kızını benimki koltukta kendi uyuyo çok şükür küçükken çok zor uyuturdum şimdi alıştırdım kendi kendine uyumaya ama hiç uyumak istemiyo ya
KIZ SEN BENIM KOCAYIMI ANLATTIN NEBENIMKI BI ALT ALMAZ HALA ÖLEDIR YA GECE KALKAR COCUKLARIN USTU ACILMISMI MUTLAKA BAKAR MASSALLAH DIYELIMDE NAZAR OLMASINLAR CNM SENINDEMI 3 DE SEZERYANDI CNM
evet bernil 3 de sezeryzn kız ne çok ortak yönümüz var ya bu kadar olur
çöldeki kum tanesi hayatım
evet bernil 3 de sezeryzn kız ne çok ortak yönümüz var ya bu kadar olur
YATIRDIM BESIGINE UYUR INS... AY YA CNM YA VALLA BU KADAR OLUR KIZ SEN BENIM IKIZIMMMISIN YOKSA YA
canım dijitalimi sen nerden kaça spariş verdin
Kızlar ne var ne yok? Gürcünün bebeği belli olmuşmu? Elara nerelerdeymiş? Mimoza test ne oldu? Başka cvp varsa ben sormadan cevaplayın
ya kızlar bu arada sudesoylem vardı hatırlasınız 4 hamileliğiydi
geçmişe baktımda onunda biosu erkekteymiş ama kızı olacak
ay bazen çok hevesleniyorum bazen de çok umudum kırılıyor
ayyy gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı kılsın ve versin inşallah
ZAY TABI CNM HEMEN CEVAPLAYALAIM GECMISI OKUMAYACAN ANLASILDI
1.EWET ERKEKMIS GURCUNUN BEBISI
2.ELEKTIRIKLER KESILMIS
3.MIMOZA GELMEDI
YETERMI CNM