Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
ayyyy anam ayyy ne edicem ben bu kaynanayi yawwww................
salak karu valla yaa.................
kredi kartimizi onlara biraktik geldik kullansinlar harcasinlar para diye........... 2 haftada 1500 tl harcamislar......... kendi emekli ayligi var 2 milyara yakin aliyor bagkur emeklisi kaynatam............ yine para cekmek istemisler cekememisle...r kaynana ne dese begenirsiniz (gurbetin kardesinin mevliti vardi cekip ona vermistir )demis yaaaaa............ ne salak insanlar varrr yaa siz yiyonuz yaaa kocamin ailesi bizden para aliyor harciyor............ bende aileme harcayayim ne olur yanii benim sayemde oglunuz buralarda yaaa o parayi benim sayemde cekip yiyonuzzzzz.............
bacima da garibim birsey goturmedim yaaaa............ ahim var aylik gelsin hesaba, vericem dogum hediyesiiii......... sinir ettilerr beni yaaa tr ye gidince biz...... herseyi anlaticakmis yaaaa....... yazin yasananlari anlatsin yalanlari kandirabilirse oglunu kandirsin vallla cekip cickicam kapiyi............. yeter ya onlardan cektigim yeterrrr.... hem paramizi yiyolar hem de bana laf ediyorlar..... sucsuz yere ya Allahim sana havale ediyorummmm........ ya Rabbim sen goren ve isitensin...... sekaratul mevtte bana yasattiklarini gostermeden öldürme yaRabbim vicdan azabi ceksin insallahhhhhh ............... .

OP
E

Elara

Misafir
erkek cıktı elaracım yanıldın bir oğlişim oluo hep kız ismi düşündük şimdi erkek ismi bulamıormmmmm

evet cnm her türlü heseplamada kızdı ama bebişimin pipisini dktr gayet net gösterdi

cnm hayırlı olsun oglunnnn
ama sana bio için tutmadı diyemiyorum cünkü senin ilişki günlerin belli degildii.ben tahmini sölemiştimm

sık ilişki tezi cürüdüü gibi .ama şu var sen yumdan 3 gün öncesine kadar her gün ilişkiye girmişindir bu sık ilişki oluyor bide yum günü girmişindi.ozaman sık ilişkinin bi anlamı kalmıyorr
ilişki günlerin olmuş olsaydı daha net bişiler sölenebilirdi

eşin cok sevinmiştirr:)

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
canım sağlıkla gelsin inşallah, kısmetinde varmış demekki oğlun,

peki çok olmazsa bir şey daha sorcam
ilişki günün yumurtlama dönemimiydi gürcü

yok cnm adetimin bittiği günden itibaren hergün ve gün aşırı ilişki oldu özellikle sabahları

OP
E

Elara

Misafir
ayyyy anam ayyy ne edicem ben bu kaynanayi yawwww................
salak karu valla yaa.................
kredi kartimizi onlara biraktik geldik kullansinlar harcasinlar para diye........... 2 haftada 1500 tl harcamislar......... kendi emekli ayligi var 2 milyara yakin aliyor bagkur emeklisi kaynatam............ yine para cekmek istemisler cekememisle...r kaynana ne dese begenirsiniz (gurbetin kardesinin mevliti vardi cekip ona vermistir )demis yaaaaa............ ne salak insanlar varrr yaa siz yiyonuz yaaa kocamin ailesi bizden para aliyor harciyor............ bende aileme harcayayim ne olur yanii benim sayemde oglunuz buralarda yaaa o parayi benim sayemde cekip yiyonuzzzzz.............
bacima da garibim birsey goturmedim yaaaa............ ahim var aylik gelsin hesaba, vericem dogum hediyesiiii......... sinir ettilerr beni yaaa tr ye gidince biz...... herseyi anlaticakmis yaaaa....... yazin yasananlari anlatsin yalanlari kandirabilirse oglunu kandirsin vallla cekip cickicam kapiyi............. yeter ya onlardan cektigim yeterrrr.... hem paramizi yiyolar hem de bana laf ediyorlar..... sucsuz yere ya Allahim sana havale ediyorummmm........ ya Rabbim sen goren ve isitensin...... sekaratul mevtte bana yasattiklarini gostermeden öldürme yaRabbim vicdan azabi ceksin insallahhhhhh ............... .

gurbet sakin ol cnm.cok haklısın ayıp yaptıkları gercektennn
kocan ne diyor bu duruma haberi var dimi
bacım siz de ne diye kredi kartını veriyonuz,hadi bi iyilik etmişsiniz vermişsiniz bari limiti az olsaydı kartın :)

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
cnm hayırlı olsun oglunnnn
ama sana bio için tutmadı diyemiyorum cünkü senin ilişki günlerin belli degildii.ben tahmini sölemiştimm

sık ilişki tezi cürüdüü gibi .ama şu var sen yumdan 3 gün öncesine kadar her gün ilişkiye girmişindir bu sık ilişki oluyor bide yum günü girmişindi.ozaman sık ilişkinin bi anlamı kalmıyorr
ilişki günlerin olmuş olsaydı daha net bişiler sölenebilirdi

eşin cok sevinmiştirr:)

eet cnm sık oldu hergün oldu hatta ama malesef eşim duydu telde söledm işteydi pek konusamadk arkadsımdaydm eve benden önce gelmiş bana surat yapıo anlamadm noldunu snra birden neden gürcü dedi ne neden dedim sonra neden kız değil yaaa ben kız istiodm dedi snra üzülme numarası yaptım yedi ama kız istiodu:hihi::hihi::hihi:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Ayy kızlar slmm hepinize saatlerdir geçmiş okuyorum gözüm pörtledi hala bitiremedim bi slm vereyim dedim dün giremedim nası bi çeneniz var yaw koşmaklada olmuyo artık arkanızdan ayaklarım bacaklarım felakett yürüyemiyorum bile nolcak böyle bilemedim soda iç demişdiniz ama içemiyorum ben yaa bide bebeğe zararlı dediler kafam karıştı ne yapmam lazım bilemedimm:acep::acep:

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
gurbet sakin ol cnm.cok haklısın ayıp yaptıkları gercektennn
kocan ne diyor bu duruma haberi var dimi
bacım siz de ne diye kredi kartını veriyonuz,hadi bi iyilik etmişsiniz vermişsiniz bari limiti az olsaydı kartın :)

esimin habri yok kiz neredeeeee eltim söyledi banada onunla cok iyi anlasirizzz oda uzuluyor butur seyleri duyunca yaaa cektikleri yetmiyor ay sonu gelmeden ne varsa cekiyorlar benim deli kocamda yatiriyorrr anasi babsi bakacak birsey demiyorum da muhtac degiller bu kadar parayi iki kisi ne yapiyor anlam veremiyorummmm:((((

OP
E

Elara

Misafir
eet cnm sık oldu hergün oldu hatta ama malesef eşim duydu telde söledm işteydi pek konusamadk arkadsımdaydm eve benden önce gelmiş bana surat yapıo anlamadm noldunu snra birden neden gürcü dedi ne neden dedim sonra neden kız değil yaaa ben kız istiodm dedi snra üzülme numarası yaptım yedi ama kız istiodu:hihi::hihi::hihi:

:hihi: amann kız cocuk yapmada ne var yawww
sen ogluşu büyütt bidenede kızzz yaptırırzz sizee:eek:ky:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar zemzem suyunun ph ı da çok yüksekmiş,renginnnnn yok mu umreye giden tanıdık falan onlardan temin et de iç canım.Elara mutlaka biliyordur bunu gerçi.

canım zemzemim varda o olmuyomuş kızlar daha önce yazmışlar ,zemzem tele atılıyo idrarla atılmıyo die ama içerim canım mutlaka inş faydası olur

layds

Aktif Üye
Tepki
97
kızlar bende dün spariş vermiştim clearlue bugün geldi.
iyice anlamaya çalışıyorum neymiş, nasıl çalışırmış:)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar