Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
renginn mesajını aldım cnmm
cvp yazcam ama sen temmuz agustos gibimi düşünüyon
yoksa eylül ekim de olabilr diyormusun???

canım,benimhaziranda bioritim yakın ama çok emin olamıyorum denk gelirmi adetlerde oynama oluyo ya bikaçgün eğer haziran olmazsa temmuz olabilir inş ,hazirana denk gelirmi emin değilim ağustosta denk gelebilir ama adet yaklaşınca daha emin olabilirim eylül ekimde bioritim tutmuyo bu 3 ayda olmazsa kasım aralığa kalacak canım

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
canım,benimhaziranda bioritim yakın ama çok emin olamıyorum denk gelirmi adetlerde oynama oluyo ya bikaçgün eğer haziran olmazsa temmuz olabilir inş ,hazirana denk gelirmi emin değilim ağustosta denk gelebilir ama adet yaklaşınca daha emin olabilirim eylül ekimde bioritim tutmuyo bu 3 ayda olmazsa kasım aralığa kalacak canım

elera karışık anlatmışım canım temmuz ağustosu boş geçirmek istemiyorum bioritim tutarsaa denicem inş olmazsa kasım aralık eylül ekim bioritim hiç tutmuyo canım

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
elera canım çıkmam lazım çocuklar açıkmış:cikolata: sonra gelir okurum canım sonra görüşürüz

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elaracım çok merak ettim bir ara benim bioritimler yaza ve sonbahara tutuyor mu bakalım mı?belki tutmuycak ben eylülde başlıycam ya çalışmalara olmazsa yaza ya da uygun bir ay başlarım.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar zemzem suyunun ph ı da çok yüksekmiş,renginnnnn yok mu umreye giden tanıdık falan onlardan temin et de iç canım.Elara mutlaka biliyordur bunu gerçi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar