Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ezell kakule ben kırkımız karışacakkkk
:bebecik:bebecik:bebecik:bebecik ben buna bayılıyorummm koşa koşa gidiyo:cokkomik:

cnm ıns tez zamanda bu ay kalısınız ya hamıs ıns sehzadelerınız bellı olur bız tuturasıya kadar ay ya bı bayramhavası oluyo valla tuturunce demı

kızlar cogda tutu hakıyla dıyet takvıyesını yapanların farkındamısınz

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ezell kakule ben kırkımız karışacakkkk
:bebecik:bebecik:bebecik:bebecik ben buna bayılıyorummm koşa koşa gidiyo:cokkomik:

cnm ıns tez zamanda bu ay kalısınız ya hamıs ıns sehzadelerınız bellı olur bız tuturasıya kadar ay ya bı bayramhavası oluyo valla tuturunce demı

kızlar cogda tutu hakıyla dıyet takvıyesını yapanların farkındamısınz

OP
E

_eZeL_

Misafir
ben nisana kadar polen ve çörek otu yersem nisanda tutarsa ikiz bebeklere hamile kalabilirmişim gibi bir his var içimde yaa inşaAllah Rabbim bir kız bir erkek nasip etse bize aynı anda -hmm

OP
G

gunness

Misafir
ben nisana kadar polen ve çörek otu yersem nisanda tutarsa ikiz bebeklere hamile kalabilirmişim gibi bir his var içimde yaa inşaAllah Rabbim bir kız bir erkek nasip etse bize aynı anda -hmm

inşşşş.. polen çrkotu tarifini yazsana:huhuu:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

ahanda ezel vazgectı bu ay :hihi::hihi::hihi:cnm yaıns olur rabbım gonlunce versın lafım sakada ıns olur

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar ben geldim naptınız bakalım ezel şiödide ikizmi oluyo kız hemde biri kız biri erkek valla ne güzel olur senin için bi taşla iki kuş oh kapatırsın çocuk defterini

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ezel sen yaz kızlar geldı okuldan gelınce okurum skerım hadı kalın saglıcakla

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
yok kız orda nasıl etsın:eek:ys::eek:ys::eek:ys:

rengın nerelerdesınbıtıremedınmı işlerı yeter gel yap yap aynı:uzgun::uzgun:

valla canım ya yapıyorum döndüğümde aynı benimkilerde cadı hemen dağıtıyolar hele küçük oyuncakların birazını kaldırmıştım ortanca çıkarmış ortalık oyuncak kaynıyo uyusunki kaldırayım birazını inadına dağıtıyo cimcimem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar