Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
cok hoşsun cnm mşallahhhh.kac dogumluydun sen.
albümüne resimelri yükledim ama şuan kimse göremiyor birtek sen görebilriisnn
arkadaş listende cok kişi vardıı o nednele gizledim albümüü
göstermek istediignde secenegi degiştirirsinn.ben sölerim sana nasıl olacagını

Teşekkür ederim canım 33 yaşındayım,göstermiyorum değil mi???iyi bakarım ama kendime tabi genetik faktörler de etkili annem de 45 gösterir cildi çok güzeldir,benden de güzel o canım annecimm.Güzel iltifatların için teşekkürler.evet onu diyecektim ben sadece bu topiktekilerin görmesini istiyorum.diğer arkadaşlardan benim bir tanıdığımı tanıyan çıkabilir.gerek yok.sen bana yarın nasıl yapacağımı söylersin.kocaman öptümmmm.

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
kızlar hepınıze ayrı ayrı tsk edıyorum soyledıklerınız benı utandırdı o sızın ıyılıgınız cok mahcup oldum gercekten dılıyorum rabbım sızlerede nasıp eder canı gonulden dılıyorum hemde hıc bırsey bıtmedı her duamda sızlerıde soyluycem sızlerın haberlerıne bende cok mutlu olucam ıns
ıns dr yanılmamıstır :cee
elara cnm ortadaydı yanı herkes oyle dedı
qürcü bence artık gorunur benım ultrasonda goremedı alttan baktı ve soyledı ıns sende yarın guzel haberlerle gelırsınız
benım ıcın ıns ıyı olur dıyen herkese rabbım kat ve kat fazlasını ve muradını versın dıyorum
NEEEEEEEEEEEE BONCUGUN OGLU MU :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:OLUYOOOOOOOO ALLAHIM SAGLICAKLA KUCAKLAMAYI ANALI BABALI BUYUMEYI WE ISTEYENLERE DE WERMEYI NASI P ETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT:cokkomik::cokkomik:

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
Boncuk 18.Kas 1 Kızı Erkek Yumdan 17 saat önce tek ilişki Erkege Yatkın YUM DAN ÖNCE OLMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞ AMA BIO TUTUYO O ZAMAN BIO DAHA ÖNEMLIIIIIIIII:ilknur::ilknur::ilknur:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Günaydın kızlarrrr
akşam bişey oldu giremedim programa çıkmak zorunda kaldım
sabahda zor girdim hotmailden açmadııı

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
bugün sayfalar bi ağır bende bir sürü alıntı yapmıştım ama hepsi yok oldu
himaliada beni çok şaşırttı doğrusu :(

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Umutçum çok saol canım benim. Ben buldum burayı ama nickim nilayy olabildi. Ayrıca beni tanımayanlar tanısın diye gül resminide eklicem ama resmi bulamıyorum:bitter:

geldinmi hoşgeldinnnn

Eloş şuna bak:zonk:

Himalia:elara gitti sayfalar bitti mi niye bitsin.o bi şekilde gelir bulur burayı.erkek bebek isteyenler buraya lütfen
Alıntı.

:böö:
Canın sağolsun Umutcum:)

naber canım nasılsısn kimse yok bugün

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Evet canım ama yavaş yavaş dökülürler:)... Ben bunu yazarkende benim minik göğsümü çıkarmaya çalışıyor. Kasap et derdinde koyun can derdinde hesabı...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
gunaydın kızlar nasılsınız umutcum hadı sıra sende bak boncugumda buldu ay cok sevındım cnmya ıns darısı basımıza..

ıns bu ay sehzadene kalırsın cnm sende ıns naptın aksam deneme yaptınmı tekrar??

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Valla umutcum ben çok şaşırmadım. Belki kötü niyeti yoktu, sizlerin tekrar orada buluşacagınızı umut ediyor olabilir. Ben çok takmadım yani.
Bu arada evet dun ben siteyi açamadım bir ara...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
gunaydın kızlar nasılsınız umutcum hadı sıra sende bak boncugumda buldu ay cok sevındım cnmya ıns darısı basımıza..

ıns bu ay sehzadene kalırsın cnm sende ıns naptın aksam deneme yaptınmı tekrar??

evet canım
bu ayda karbonat yaptım Bernil :dertli:
sabah eşim kalkmişş şehzade nasıl demezmi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar